Czy ktos moze pamieta pewien serial komediowy produkcji amerykanskiej zdaje sie. Emitowany pod koniec lat 90 w ktorejs z polskich telewizji. Tytul jego to podobno "Moje trzy córki" ale pod takim tytulem nic nie moglem znalesc. Jesli ktos wie o co chodzi to prosze o jakas odpowiedz. Dzieki.
Czy nie pamiętacie może tytułu takiego serialu można by powiezieć kryminalnego który leciał parę lat temu w TVP2 czyba w czwartki jeśli się nie mle, akcja była umiejscowiona w średnioieczu a głównym bohaterem był mnich z jakiegoś zakonu. Pamiętam jeszcze tylko że gdy leciały napisy końcowe to widać było palącą się...
nie widzę nigdzie takiego tematu, jak jest to wybaczcie :P
a więc oglądacie "LOSTa"?
Ja oglądam i uwielbiam ten serial :D mój ulubiony hehe ;P
Kogo najbardziej lubicie?
Ja chyba najbardziej lubię...hmmmm Locka, Charliego, Claire, w sumie prawie wszystkich
Kogo nie lubicie? :P
nie lubię za bardzo Sawyera...
i...
już 31 stycznia pzonamy liste nominowanych, więc teraz urządżmy spekulacje na ten temat. Jaka jest wasza piątka - najlepszy film,rezyser, aktor, aktorka, aktor i aktorka drugoplanowi?? Zobaczymy czy Akademia ma podobne gusta:)
Moja wersja:
FILM
Brokeback mountain
Walk the line
Monachium
Good noght and good...
Jak wam się podobał?? Dla mnie był super, szczególnie zakończenie które wiele wyjaśniło.....a scena z Bree kiedy się dowiedziała o śmierci męża to majstersztyk!!!! Super, szkoda że drugi sezon będzie dopiero we wrześniu (tak gdzieś wyczytałem).....
-aktorów
-piosenkarzy
-zespoły
chcem aby na moim blogu było wiele ciekawostek właśnie o tych artystach.
jesli bedziecie chcieli to mage dac wam link jak go juz zrobie prosze o liczne komentarze
Ostatnio w niedziele w kabaretonie był taki kabaret o tych książach co proboszcz grał na perkusji i śpiewali "ale za to niedziela będzie dal nas". Wie ktoś może co to był za kabaret i czy można skądś ściągnąć ten skecz. Z góry dzięki.