Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witajcie. 30 stycznia, w sylwestra, o godzinie 3:00 leciał na TVN`ie albo Polsacie taki film. (no, w sumie to był już 1 stycznia :]) Był o o psychopacie, który zakopał w ziemi żonę jakiegoś znanego biznesmena i zażądał od niego okupu. On powiadomił o tym Policję, oni zaczęłi go przesłuchiwać, itp itd :] Wie ktoś jak...

więcej

Ludzie ludzie znacie ten serial.Jest nominowany do nagrody Grammy obok Losta.Mam nadzieje że wygra.

Charlize Theron czy Jessica Alba?

Chciał bym poznać wasze opinie na temat tych dwóch aktorek którą bardziej lubicie oglądać każdy ma 10 punktów do rozdania w obojętnie jaki sposób np.: Charlize Theron-7 p Jessica Alba –3p możecie brać pod uwagę aktorstwo ,urodę i po prostu którą bardziej lubicie .
Moje...

więcej

Piszcie tu o najlepszych reklamach jakie widzieliscie albo o njgorszych.Albo o tych co lecą.Albo o fabryce opakowan szklanych z wyborczej.Albo o czym chcecie byleby zwiazanego z reklamami.

Na które czekasz w TV, polujesz, czekasz kilka lat i nic! Macie jakieś tytuły na celowniku?

Jaki jest tytuł i wykonawca muzyczki z reklamy do filmu"Teoria spisku"(można ją jeszcze usłyszeć bo w piątek jest emisja filmu".Proszę o szybką odpowiedź.To ważne!!!

Mam pytanie: jaki jest tytuł i wykonawca muzyczki z reklamy filmu "Teoria spisku" w TVN-ie??Można ją jeszcze usłyszeć do piątku(film będzie emitowany wtedy, w superkinie).Proszę o szybką odpowiedź z góry dzięki.

Dzisiaj o godzinie 22:25 w programie publicystycznym "Teraz my" na tvn'ie miała mieć miejsce dyskusja i reportaż o wpływach ojca dyrektora, na własne oczy wczoraj widziałem zapowiedź i aż na kartce zapisałem, żeby nie zapomnieć i nagrać nawet. Zwłaszcza, że jednym z gości w studiu miała być pani Kazia z Najsłabszego...

więcej

Mam kartę telewizyjną PixelView PlayTV Pro v5.23 i chciał bym od czasu do czasu nagrać jakiś film z TV, jednak programem który jest dołączony do oprogramowania karty jest to wręcz niemożliwe. Jeśli ktoś wie gdzie znajdę jakiś odpowiedni program, najlepiej z instrukcja to był bym wdzięczny za pomoc. Wszelkie inne...

...wersję filmu w której nie ma muzyki, żeby film był bez komponowanej muzyki?