Witajcie. 30 stycznia, w sylwestra, o godzinie 3:00 leciał na TVN`ie albo Polsacie taki film. (no, w sumie to był już 1 stycznia :]) Był o o psychopacie, który zakopał w ziemi żonę jakiegoś znanego biznesmena i zażądał od niego okupu. On powiadomił o tym Policję, oni zaczęłi go przesłuchiwać, itp itd :] Wie ktoś jak...
więcej
Charlize Theron czy Jessica Alba?
Chciał bym poznać wasze opinie na temat tych dwóch aktorek którą bardziej lubicie oglądać każdy ma 10 punktów do rozdania w obojętnie jaki sposób np.: Charlize Theron-7 p Jessica Alba –3p możecie brać pod uwagę aktorstwo ,urodę i po prostu którą bardziej lubicie .
Moje...
Jaki jest tytuł i wykonawca muzyczki z reklamy do filmu"Teoria spisku"(można ją jeszcze usłyszeć bo w piątek jest emisja filmu".Proszę o szybką odpowiedź.To ważne!!!
Mam pytanie: jaki jest tytuł i wykonawca muzyczki z reklamy filmu "Teoria spisku" w TVN-ie??Można ją jeszcze usłyszeć do piątku(film będzie emitowany wtedy, w superkinie).Proszę o szybką odpowiedź z góry dzięki.
Dzisiaj o godzinie 22:25 w programie publicystycznym "Teraz my" na tvn'ie miała mieć miejsce dyskusja i reportaż o wpływach ojca dyrektora, na własne oczy wczoraj widziałem zapowiedź i aż na kartce zapisałem, żeby nie zapomnieć i nagrać nawet. Zwłaszcza, że jednym z gości w studiu miała być pani Kazia z Najsłabszego...
więcejMam kartę telewizyjną PixelView PlayTV Pro v5.23 i chciał bym od czasu do czasu nagrać jakiś film z TV, jednak programem który jest dołączony do oprogramowania karty jest to wręcz niemożliwe. Jeśli ktoś wie gdzie znajdę jakiś odpowiedni program, najlepiej z instrukcja to był bym wdzięczny za pomoc. Wszelkie inne...