Powiedzcie czy widzieliście film "Słoń" na HBO? Jak tak to powiedzcie co myślicie i czy się wam podobał?
Czyli Allo Allo. Od jakiegoś czasu stałem się fanem tego serialu. Komu też się podoba to nie tu coś napisze. Najlepszy jest ten Anglik co nie umie mówić po francusku i dziadek co jak woła Heil Hitler to mu taca wypada z rąk.
:)
co sądzicie o kanale tvp kultura ???
budzi on skrajnie sprzeczne odczucia i chciałbym wiedzieć jakie jest wasze zdanie na ten temat. pozdro
Zagraniczne:"Prison Break","Lost"-bezapelacyjnie
Polskie: w porównaniu z tymi dwoma NIC nie ma szans.
Jaka według Was, jest przyszłość filmu religijnego emitowanego w telewizji w świetle nauczania Św. Jana Pawła Wielkiego?
Istnieje niewidzialna blokada emisji filmów o treściach poruszających sprawy duchowe - dlaczego? Co według Was jest przyczyną takiego stanu rzeczy?
Było już tyle rankingów na najpiękniejszych i najzdolniejszych aktorów[aktorek] więc czemu bie zrobić konkursu na najbrzydszych aktorów?? Nie chodzi mi o aktorów, którzy zbrzydli na potrzeby filmu(np. ta babka z "Monstera"czy jaki to był film), ale którzy z natury są brzydcy...Obecnie nikt mi do głowy nie przychodzi,...
więcejJeśli chodzi o "Gladiatora", bo często podaje się go teraz jako przykład na forach filmweb-u to jak zapewne zauważyliście TVN uznał ten film za idealny dla dzieci [od 12+] na dobranoc.Zresztą jacy rodzice przejmują się treścią filmu oglądanego przez ich pociechy?!Proszę o szczere wypowiedzi.
dziś na tvp1 puszczają dwa nieprzeciętnie zajebiste filmy. tylko dlaczego tak późno !?!?!?!?
o 23:05 "niezniszczalny" - znakomity thriller z S.L.Jacksonem
o 00:55 "piątek 13-ego" - klasyka horroru i najlepsza część całej serii
a ktoś mówił ze w tv nic dobrego nie puszczają. jedyną barierę stanowi godzina o której...
Witam
Słuchajcie mam taką prośbe.. może ktos z was mi pomoże ;).
Otóż kiedyś w tvp1 (jakeis 2-3 lata temu :P) gdzies po godz 2 w nocy oglądałem fragment filmu azjatyckiej produkcji... ;) Niestety długo to nei trwało bo niestety odjechałem na nim ze zmęczenia. ;)
Ale przejzdmy do konkretów.
Otóż film ten byl...