pierwszy raz ogladalam ten film,jak bylam mala dziewczynka,i od razu zafascynowalam sie osoba Ninji.WIDZAC NINJE,DOZNAJE DZIWNYCH WRAZEN,COS PRZEMAWIA DO MNIE,wogole uwielbiam filmy z udzialem ninji.
Pamiętam, że jak byłem mały (a było to wieki temu:))) serial ten puszczała TVP. Ciekawe czy jeszcze kiedyś go powtórzą, bo mam straszną chętkę. Co sądzicie o tym nieziemskim serialu?
To co zobaczyłem byłomdla mnie horrorem.I nie chodzi mi tu broń Boże o film bo do niego nic a nic nie mam.Chodzi tu o tę nadmierną ilość reklam-całość zajęła ok godziny.Czy naprawde to tak musi być.To strasznie żenujące ale co robić.Dziś miał lecieć "Valmont" Formana ale w takim wypadku sobie podziękuje.Pozdrawiam...
Powiedzcie czy widzieliście film "Słoń" na HBO? Jak tak to powiedzcie co myślicie i czy się wam podobał?
Czyli Allo Allo. Od jakiegoś czasu stałem się fanem tego serialu. Komu też się podoba to nie tu coś napisze. Najlepszy jest ten Anglik co nie umie mówić po francusku i dziadek co jak woła Heil Hitler to mu taca wypada z rąk.
:)
co sądzicie o kanale tvp kultura ???
budzi on skrajnie sprzeczne odczucia i chciałbym wiedzieć jakie jest wasze zdanie na ten temat. pozdro
Zagraniczne:"Prison Break","Lost"-bezapelacyjnie
Polskie: w porównaniu z tymi dwoma NIC nie ma szans.
Jaka według Was, jest przyszłość filmu religijnego emitowanego w telewizji w świetle nauczania Św. Jana Pawła Wielkiego?