Witam. W sumie filmem interesuje się tak samo jak fizyką kwantową, więc prosze o wyruzomiałość. Jakiś czas temu TVP (już niedługo prywatna telewizja barci Kaczyńskich-THE KACZYŃSKI BROS) wyemitował świetny dramat francuski o tytule takim samym jak temat postu. Na pewno nie wiele wam to mówi, więc po krótce streszcze o...
więcejW niedziele na TVN Siedem rozpoczyna sie serial o detektywie Moonku.Niestety jest to powtórka pierwszej serii,ale i tak obejrze ja z przyjemnością.Polecam ten serial tym którzy nie mieli okazji obejrzenia go wcześniej.Pozdro :)
od dłuższego czasu wiadomo było że tvn ma puścić TheRing . cały czas miałem nadzieje że chodzi o japońską wersję z 98 roku. a tu lkicha ameryka. trudno, ale i tak obejrzę
ostatnio leciało na canal+, obejrzałem bo nie byłem w kinie... i chyba całe szczęście!!!
myślałem, że roland trochę się rozwinął (patriota był świetny), że doda trochę więcej dramatu...
a tu lipa! efekty specjalne, nie powiem super (choć widziałem lepsze zrobione na domowych pc)
ale film ogólnie wydał mi się...
chetnie ogladam ten,film,podoba mi sie Al Pacino w wersji"diabla".A Wam?chociaz,nie do konca rozumiem tego filmu,a jak wy go odbieracie?
Świetny serial i serdecznie polecam wszystkim, bo to bardzo bardzo nietypowa historia z tajemnicą w tle, która wciąga strasznie. Aktorki świetne. Aktorzy mniej , ale cóż w końcu jest o kobietach, które mimo iż wszystkie mogłyby być matkami Lindsey Lohan na przykład to wyglądają cokolwiek pięknie. Z Teri Hatcher na...
Może 2-3 lata temu oglądałam w TVP 2 film o mniej więcej następującej treści: młody zydowski muzyk ma otrzymać sporą sumę pieniędzy od wuja czy dziadka pod warunkiem że się ożeni i będzie miał syna. Cały problem w tym, że jest homoseksualistą. Kiedy znajduje dziewczynę w nim zakochaną nie mówi jej prawdy. Film był...
opowiadał on o policjancie z kanadyskiej konnej, który współpracował z gliniarzem chyba z Chicago, i ten facet z Kanady miał psa. Serial nosił tytuł chyba "Na północ" ale nie jestem pewien. NIe wiecie pod jakim tytułem jest teraz na FilmWebie?