Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Spotykają się prezesowie Polskich Telewizji.

Prezes1: A więc, drodzy panowie, musimy razem ustalić, co będziemy w naszych telewizjach puszczać.

Prezes2: Tak, musimy tak wszystko ułożyć, żeby telewidz z każdej grupy wiekowej i o każdym upodobaniu znalazł coś dla siebie.

Prezes3: A więc, co...

W konkursie biorą udział wszystkie reklamy z poniższego linku:
http://www.heyah.pl/2240251881261c7f29b25a3abad045e7 [www.heyah.pl/2240251881 ...]

Głosujemy na 3 miejsca. Pierwsze miejsce - 3 pkt a ostatnie 1 pkt.

Konkurs zakończy się w bliżej nieokreślonej przyszłości. Pozdrawiam i zapraszam do...

Film leciał kiedyś w TV, był chyba produkcji czeskiej albo rosyjskiej coś koło tego. Bohaterką jest dziwczyna której zycie nie rozpieściło trafia w końcu do zakładu dla umysłowo chorych wbrew swej woli i chora wcale nie jest, tam się nad nią znęcano... Dziewczyna ta napisała potem książkę o swoich przeżyciach. Proszę o...

więcej

Tak, tak to nie żart. Od 3 listopada ten wspaniały serial w telewizji publicznej. Jestem w szoku.

A raczej gówno warte. Myślę, że ten program upadł już na samo dno. Zazwyczaj wygrywają najgłupsze i najmniej śmieszne (np. gdy się ktoś wyrżnie jeżdżąc na snowboardzie) filmy, a najlepsze mają najmniej głosów. Tam już chyba nie ma żadnego śmiesznego nagrania. Nie ma się z czego śmiać. Na dodatek ci dwaj goście, którzy...

więcej

Nowy film dokumentalny Madonny, czy ktoś wie gdzie można go zobaczyć? Za pewne w MTV, ale kiedy? I czy może w innych stacjach albo gdzieś indziej?

Witam, oglądełem dzisiaj w nocy ten film i spodobał mi się, niestety w pewnym momencie rozkojarzyłem się i nie jestem pewien jak zinterpretować pewną scenę. Chodzi o moment kiedy przez strugi wody (deszczu?) widać Jana Peszka głaszczącego/przytulającego się do dziewczynki z podkrążonymi oczyma, domyślam się że nie jest...

więcej

Czy ktoś posiada może na komputerze serial 'HrabiaMonte Cristo' z Gerardem Depardieu w roli tytułowej??? Pilnie go poszukuję i nigdzie nie można go dostać! Kontakt: lilla21@wp.pl

heh, wlasnie wczoraj przez przypadek (tak, wiem, przez przypadek to sie dzieci robi :) ) widzialem film "JASON X". Czy to próba "ciągnięcia" dalej historii Jasona? Nawet mi sie podobal, ale widze ze musi byc ze mna cos nie tak, bo duzo ludzi mowi ze im dalej tym coraz gorzej, a mnie sie podobalo tak samo.

Tak na...

więcej

tak sie zastanawiam czy warto oglądać ten film. jest dziś(tzn jutro) o 1:
15 na jedynce. jeśli ktoś oglądal to prosze o szczerą opinię, bo nie jestem jeszcze zdecydowany. pozdraawiam