Jeden z moich ulubionych filmów....zdaje sobie sprawe ze niektórym sie nie poodba , niektórzy go kochają , jeszcze inni są obojętni. Wyrazcie swoja opinie na temat tego rewelacyjnego dzieła.
Niedawno na Polsacie emitowali film "Purpurowe rzeki". Postanowiłam go sobie nagrać. Ale jak zwykle Polsat dopisał... Nagrało mi się z 15 minut Janosika, a urwało w trakcie filmu, w najbardziej emocjonującym momencie. Ostatnie co zobaczyłam to śmierć syna rektora i jak Reno i ten drugi (jak on się nazywał?) udali się...
więcej
ogląda ktoś program pogromcy mitów na discovery channel ??
jakie macie odczucia. podoba wam sie czy nie??
piszcie
Jak dla mnie to najlepsze są zagraniczne seriale,takie,jak:
1.Buffy-postrach wampirów
2.Angel
3.Dark Angel
4.Charmed
5.O.C.California
6.24
7.Friends
8.Desperate housewives
9.Lost
10.The x files
wszystkie..polecam!!!
swietny serial,pieknie zrobiony..super aktorzy!od niedawna na Pro7 leci drugi sezon serialu i jest rownie ekscytujacy jak pierwszy!!!Najlepszy jest Sawyer!!!
Super serial.Świetnie zrobiony,wspaniala fabuła.Kobiety które mają problemy i każda z nich radzi sobie z nimi na swój sposób.Próbują równocześnie rozwiązać tajemnicze samobójstwo swojej sąsiadki Mary Elis...Ogladam serial na Pro7 i lecie aktualnie druga seria i w każdy wtorek o 21.20 siedze i oglądam...super...
Cały czas mnie fakty owe denerwowaly ale dzis sie przelalo(pozatym jestem zmierzly i zepsulo mi sie wideo wiec to napisze :P ).Otoz-czy TVP placą za to zeby dobre filmy puszczac o nieludzkich porach ? Chyba tak.Jakas miedzynarodowa umowa miedzy telewizjami panstwowymi ? Normalnie mozna sie wsciec ! Przykladow jest...
temat o fajnych reklamach jest.. to teraz trzeba zrobić o najgorszych reklamach ;)))
moim zdaniem taką reklamą jes reklama pepsi z Byonce [nie wiem czy tak sie sie pisze...] i Lopez... ;| chcieli z nich zrobi niby takie dobre 'karateczki' a gówno im z tego wyszło. i kawał na końcu też jest super ;|
a wy co o tym i o...