Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Było już tyle rankingów na najpiękniejszych i najzdolniejszych aktorów[aktorek] więc czemu bie zrobić konkursu na najbrzydszych aktorów?? Nie chodzi mi o aktorów, którzy zbrzydli na potrzeby filmu(np. ta babka z "Monstera"czy jaki to był film), ale którzy z natury są brzydcy...Obecnie nikt mi do głowy nie przychodzi,...

więcej

Jeśli chodzi o "Gladiatora", bo często podaje się go teraz jako przykład na forach filmweb-u to jak zapewne zauważyliście TVN uznał ten film za idealny dla dzieci [od 12+] na dobranoc.Zresztą jacy rodzice przejmują się treścią filmu oglądanego przez ich pociechy?!Proszę o szczere wypowiedzi.

dziś na tvp1 puszczają dwa nieprzeciętnie zajebiste filmy. tylko dlaczego tak późno !?!?!?!?
o 23:05 "niezniszczalny" - znakomity thriller z S.L.Jacksonem
o 00:55 "piątek 13-ego" - klasyka horroru i najlepsza część całej serii

a ktoś mówił ze w tv nic dobrego nie puszczają. jedyną barierę stanowi godzina o której...

więcej

Witam

Słuchajcie mam taką prośbe.. może ktos z was mi pomoże ;).
Otóż kiedyś w tvp1 (jakeis 2-3 lata temu :P) gdzies po godz 2 w nocy oglądałem fragment filmu azjatyckiej produkcji... ;) Niestety długo to nei trwało bo niestety odjechałem na nim ze zmęczenia. ;)

Ale przejzdmy do konkretów.

Otóż film ten byl...

więcej

Spotykają się prezesowie Polskich Telewizji.

Prezes1: A więc, drodzy panowie, musimy razem ustalić, co będziemy w naszych telewizjach puszczać.

Prezes2: Tak, musimy tak wszystko ułożyć, żeby telewidz z każdej grupy wiekowej i o każdym upodobaniu znalazł coś dla siebie.

Prezes3: A więc, co...

W konkursie biorą udział wszystkie reklamy z poniższego linku:
http://www.heyah.pl/2240251881261c7f29b25a3abad045e7 [www.heyah.pl/2240251881 ...]

Głosujemy na 3 miejsca. Pierwsze miejsce - 3 pkt a ostatnie 1 pkt.

Konkurs zakończy się w bliżej nieokreślonej przyszłości. Pozdrawiam i zapraszam do...

Film leciał kiedyś w TV, był chyba produkcji czeskiej albo rosyjskiej coś koło tego. Bohaterką jest dziwczyna której zycie nie rozpieściło trafia w końcu do zakładu dla umysłowo chorych wbrew swej woli i chora wcale nie jest, tam się nad nią znęcano... Dziewczyna ta napisała potem książkę o swoich przeżyciach. Proszę o...

więcej

Tak, tak to nie żart. Od 3 listopada ten wspaniały serial w telewizji publicznej. Jestem w szoku.

A raczej gówno warte. Myślę, że ten program upadł już na samo dno. Zazwyczaj wygrywają najgłupsze i najmniej śmieszne (np. gdy się ktoś wyrżnie jeżdżąc na snowboardzie) filmy, a najlepsze mają najmniej głosów. Tam już chyba nie ma żadnego śmiesznego nagrania. Nie ma się z czego śmiać. Na dodatek ci dwaj goście, którzy...

więcej

Nowy film dokumentalny Madonny, czy ktoś wie gdzie można go zobaczyć? Za pewne w MTV, ale kiedy? I czy może w innych stacjach albo gdzieś indziej?