Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W tym tygodniu jest z pośród czego wybierać... nareście... nie chcecie niczego przeoczyć to zaglądajcie na http://www.kyrtaps.interkar.pl/nie_przegap.htm [www.kyrtaps.interkar.pl ...]
Pozdrawiam wszystkich.

Kultowe seriale komediowe

użytkownik usunięty

Jakie mogą kiedyś nimi zostać, a jakie już nimi są? Moim skromnym zdaniem kultowe są już "Allo Allo", "MASH", "Hotel Zacisze", "Świat wg Bundych". A dla was jaki serial jest na tyle śmieszny, że bez wahania możecie go nazwać kultowym? Możecie też pisać o polskich serialach, w końcu kilka dobrych komediowych seriali...

nie znam tytułu, wiem, że to był kilkuodcinkowy serial francuski, leciał w Tv pare lat temu, opowiadał o chłopaku, który uciekł z zakonu i zakochał się w dziewczynie, która pracowała przy wyrobie piwa, a kiedy zaszła w ciążę, to on ja zostawił.... WYdaje mi isę, że w tytule było cos z piwem, chmielem, czy czyms...

W TVP1 pojawił się nowy serial "Warto kochać". Co o nim sądzicie?

Dedektyw Monk

użytkownik usunięty

Serial lubiany przez wielu ludzi, na początku mi nie podchodził do gustu, ale ostatnio zacząłem oglądać, bardoz fajny i śmieszny serial. Najlepszy był facet z rurą w głowie :D hehe

TV4

użytkownik usunięty

Zazwyczaj zostawała w tyle przy tych 6 głównych stacjach, ale ostatnio duży plus dla tv4 za bardzo ciekawe pozycje! No wiele z nich to reality showy, ale wg. mnie bardzo dobre, czasami można oglądnąć coś takiego. Przykładem jest Extreme Home Makeover Edition, fajnie by było jakby w Polsce był taki program, ekstremalnie...

więcej

seriale

użytkownik usunięty

ostatnio telewizje polskie zalały nas swoimi jakże zabawnymi i ciekawymi serialami, szkoda jednak, że nie pomyśleli nad serialami lubianymi przez wszystkich, czemu tvp2 nie wyemituje ostatniego (niewyemitowanego do tej pory w Polsce) szonu "Sex and the city"? Dlaczego w tvn nie ma już "Rodziny Soprano"? Kolejnym...

MOJE ULUBIONE
"KOMPANIA BRACI"!!!!!
"RODZINA SOPRANO"!!!!
"SZEŚĆ STÓP POD ZIEMIĄ"!!!
"GOTOWE NA WSZYSTKO"!!
"MONK"!
"BEZ SKAZY"!
"SEX W WIELKIM MIEŚCIE"
A WY JAKIE??????????????

Przypominam - dziś w Polsacie o 21.00 niesamowicie piękny "Zapach kobiety". Do obejrzenia go nikogo zachęcać pewnie nie trzeba ale przypomnieć czasem warto.

Piszcie jakie są wasze wrazenia po obejżeniu pierwszego odcinka nowego sezonu, tego rewelacyjnego serialu ??
I tak na marginesie mam pytanie co to jest za utwór , który pojawia się prawie na samym początku odcinka??? (jak ktoś zna to bardzo prosze o odpowiedź.
Pozdrawiam