W tym tygodniu jest z pośród czego wybierać... nareście... nie chcecie niczego przeoczyć to zaglądajcie na http://www.kyrtaps.interkar.pl/nie_przegap.htm [www.kyrtaps.interkar.pl ...]
Pozdrawiam wszystkich.
Jakie mogą kiedyś nimi zostać, a jakie już nimi są? Moim skromnym zdaniem kultowe są już "Allo Allo", "MASH", "Hotel Zacisze", "Świat wg Bundych". A dla was jaki serial jest na tyle śmieszny, że bez wahania możecie go nazwać kultowym? Możecie też pisać o polskich serialach, w końcu kilka dobrych komediowych seriali...
nie znam tytułu, wiem, że to był kilkuodcinkowy serial francuski, leciał w Tv pare lat temu, opowiadał o chłopaku, który uciekł z zakonu i zakochał się w dziewczynie, która pracowała przy wyrobie piwa, a kiedy zaszła w ciążę, to on ja zostawił.... WYdaje mi isę, że w tytule było cos z piwem, chmielem, czy czyms...
Serial lubiany przez wielu ludzi, na początku mi nie podchodził do gustu, ale ostatnio zacząłem oglądać, bardoz fajny i śmieszny serial. Najlepszy był facet z rurą w głowie :D hehe
Zazwyczaj zostawała w tyle przy tych 6 głównych stacjach, ale ostatnio duży plus dla tv4 za bardzo ciekawe pozycje! No wiele z nich to reality showy, ale wg. mnie bardzo dobre, czasami można oglądnąć coś takiego. Przykładem jest Extreme Home Makeover Edition, fajnie by było jakby w Polsce był taki program, ekstremalnie...
więcejostatnio telewizje polskie zalały nas swoimi jakże zabawnymi i ciekawymi serialami, szkoda jednak, że nie pomyśleli nad serialami lubianymi przez wszystkich, czemu tvp2 nie wyemituje ostatniego (niewyemitowanego do tej pory w Polsce) szonu "Sex and the city"? Dlaczego w tvn nie ma już "Rodziny Soprano"? Kolejnym...
MOJE ULUBIONE
"KOMPANIA BRACI"!!!!!
"RODZINA SOPRANO"!!!!
"SZEŚĆ STÓP POD ZIEMIĄ"!!!
"GOTOWE NA WSZYSTKO"!!
"MONK"!
"BEZ SKAZY"!
"SEX W WIELKIM MIEŚCIE"
A WY JAKIE??????????????
Przypominam - dziś w Polsacie o 21.00 niesamowicie piękny "Zapach kobiety". Do obejrzenia go nikogo zachęcać pewnie nie trzeba ale przypomnieć czasem warto.