Super serial.Świetnie zrobiony,wspaniala fabuła.Kobiety które mają problemy i każda z nich radzi sobie z nimi na swój sposób.Próbują równocześnie rozwiązać tajemnicze samobójstwo swojej sąsiadki Mary Elis...Ogladam serial na Pro7 i lecie aktualnie druga seria i w każdy wtorek o 21.20 siedze i oglądam...super...
Cały czas mnie fakty owe denerwowaly ale dzis sie przelalo(pozatym jestem zmierzly i zepsulo mi sie wideo wiec to napisze :P ).Otoz-czy TVP placą za to zeby dobre filmy puszczac o nieludzkich porach ? Chyba tak.Jakas miedzynarodowa umowa miedzy telewizjami panstwowymi ? Normalnie mozna sie wsciec ! Przykladow jest...
temat o fajnych reklamach jest.. to teraz trzeba zrobić o najgorszych reklamach ;)))
moim zdaniem taką reklamą jes reklama pepsi z Byonce [nie wiem czy tak sie sie pisze...] i Lopez... ;| chcieli z nich zrobi niby takie dobre 'karateczki' a gówno im z tego wyszło. i kawał na końcu też jest super ;|
a wy co o tym i o...
.. kochani powiedzcie mi czy wiecie może kiedy będzie emitowany ciąg dalszy serialu CHIRURDZY nadawanego w POLSACIE? Ten serial bardzo przypadł mi do gustu i zasmucił mnie fakt, że nie było kolejnego odcinka 2 września o godz. 21. Czy coś na ten temat wiecie?
Uwielbiam oglądać melodramaty jeśli mógłyb mi ktoś podać kilka tytułów meledramtów byłabym wdzieczna
Co sadzicie o jesiennej ofercie filmowej różnych stacji tv. Która stacja spisala się najlepiej.
TVN
Szybcy i wciekli
Gladiator
Raport mniejszoci
Władca piercieni: Dwie wieże
Harry Potter i komnata tajemnic
Ring
Prawdziwe kłamstwa
Peacemeaker
POLSAT
Bad Company
Sekcja 8
Formuła
Con Air: Lot skazańców...
Od dzisiaj pojawiły się na stacjach Tv w lewym górnym roku oznaczenia wiekowe co co do filmów. jest rozbudowana wersja zielonych, żółtych i czerwonych znaczków. Wcześniej do zielonych znaczków stosował się chyba tylko Polsat więc według mnie takie coś to duży plus dla tv.
Dlaczego w filmach amerykańskich a wogóle zagranicznych , właściwie nie tylko w filmach ale i w serialach inaczej wygląda obraz na ekranie tv. w zagranicznych jest bardziej "zamglony", czy bardziej jakby "gęsty" czy jakoś tak , nie wiem czy to kwiestia klatek na sekunde , czy rozdzielczości a może formatu kodowania...