W zasadzie z tego serialu oglądałem tylko 1 odcinek. Jednak po rozmowie z kilkoma znajomymi ktorzy mowili mi ze jest swietny. POstanowiłem go oglądać. A co wy sądzicie o tym serialu.
Pare lat temu leciał w telewizji serial, którego fabułę spróbuje po krótce przedstawić. Główny bohater jako dziecko wraz z innymi rówieśnikami, był poddawany jakimś eksperymentom. Udało mu się uciec i teraz pomaga innym ludziom. Występują tam retrospekcje gł. bohatera. Ludzie z tego "zakladu" próbują go schwytać....
Witajcie. jaki jest właściwy tytuł tego serialu (filmu)?? Na FW nie moge znalezc nic co by pasowalo. Pozdrawiam
Czy morze ktoś się orientuje kiedy będzie leciał w tv jakiś z tych filmów bardzo prosze o odpowiedzi:
2001: Rozkaz (Order, The)
1999: Piekielna walka (Coyote Moon)
1993: Uciec, ale dokąd? (Nowhere to Run)
1988: Czarny orzeł (Black Eagle) jako Andrei
1985: Bez odwrotu (No Retreat, No Surrender)
1991:...
Może za wcześnie się o tym wspomina, ale lepiej teraz, niz dwa tygodnie przed. tak było ze mną w tym roku. Men! no i nie dałam rady, nie obejrzałam gali. (bo canal+ oczywiście nie uświadczysz) I ten, może bysmy zakręcili się dookoła tematu, bo wg mnie warto. Czekam na pomysły czy w ogole głosy. men, niech ktos mnie...
wczoraj na kino polska o 21:25 lecial Rejs, szkoda ze nigdzie o tym nieinformowali (oprócz oczywiście programu tv, którego nie da sie przeczytać w czałości). nNic jednak straconego . dziś o 11:25 leci powtórka. i zajebiście bo dobrze sobie odświerzyć jeszcze raz to wszystko. kto nie oglądał zapraszam przed tv a kto...
więcej
Kiedy byłam mała chętnie go oglądałam.
Andrzej Grabarczyk i jego rodzina żyli sobie w Warszawie i z tego co pamiętam, zawsze, co ktoś powiedział to przetłumaczano na angielski, potem to powtarzano itp.
Pamiętam że początkowe sceny napisowe przedstawiały, jak cała ta rodzina zbiera się na jakimś placu w...