ostatnio telewizje polskie zalały nas swoimi jakże zabawnymi i ciekawymi serialami, szkoda jednak, że nie pomyśleli nad serialami lubianymi przez wszystkich, czemu tvp2 nie wyemituje ostatniego (niewyemitowanego do tej pory w Polsce) szonu "Sex and the city"? Dlaczego w tvn nie ma już "Rodziny Soprano"? Kolejnym...
MOJE ULUBIONE
"KOMPANIA BRACI"!!!!!
"RODZINA SOPRANO"!!!!
"SZEŚĆ STÓP POD ZIEMIĄ"!!!
"GOTOWE NA WSZYSTKO"!!
"MONK"!
"BEZ SKAZY"!
"SEX W WIELKIM MIEŚCIE"
A WY JAKIE??????????????
Przypominam - dziś w Polsacie o 21.00 niesamowicie piękny "Zapach kobiety". Do obejrzenia go nikogo zachęcać pewnie nie trzeba ale przypomnieć czasem warto.
Piszcie jakie są wasze wrazenia po obejżeniu pierwszego odcinka nowego sezonu, tego rewelacyjnego serialu ??
I tak na marginesie mam pytanie co to jest za utwór , który pojawia się prawie na samym początku odcinka??? (jak ktoś zna to bardzo prosze o odpowiedź.
Pozdrawiam
Jeden z moich ulubionych filmów....zdaje sobie sprawe ze niektórym sie nie poodba , niektórzy go kochają , jeszcze inni są obojętni. Wyrazcie swoja opinie na temat tego rewelacyjnego dzieła.
Niedawno na Polsacie emitowali film "Purpurowe rzeki". Postanowiłam go sobie nagrać. Ale jak zwykle Polsat dopisał... Nagrało mi się z 15 minut Janosika, a urwało w trakcie filmu, w najbardziej emocjonującym momencie. Ostatnie co zobaczyłam to śmierć syna rektora i jak Reno i ten drugi (jak on się nazywał?) udali się...
więcej
ogląda ktoś program pogromcy mitów na discovery channel ??
jakie macie odczucia. podoba wam sie czy nie??
piszcie
Jak dla mnie to najlepsze są zagraniczne seriale,takie,jak:
1.Buffy-postrach wampirów
2.Angel
3.Dark Angel
4.Charmed
5.O.C.California
6.24
7.Friends
8.Desperate housewives
9.Lost
10.The x files