Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

.. kochani powiedzcie mi czy wiecie może kiedy będzie emitowany ciąg dalszy serialu CHIRURDZY nadawanego w POLSACIE? Ten serial bardzo przypadł mi do gustu i zasmucił mnie fakt, że nie było kolejnego odcinka 2 września o godz. 21. Czy coś na ten temat wiecie?

Uwielbiam oglądać melodramaty jeśli mógłyb mi ktoś podać kilka tytułów meledramtów byłabym wdzieczna

Co sadzicie o jesiennej ofercie filmowej różnych stacji tv. Która stacja spisala się najlepiej.

TVN
Szybcy i wciekli
Gladiator
Raport mniejszoci
Władca piercieni: Dwie wieże
Harry Potter i komnata tajemnic
Ring
Prawdziwe kłamstwa
Peacemeaker

POLSAT
Bad Company
Sekcja 8
Formuła
Con Air: Lot skazańców...

więcej

Od dzisiaj pojawiły się na stacjach Tv w lewym górnym roku oznaczenia wiekowe co co do filmów. jest rozbudowana wersja zielonych, żółtych i czerwonych znaczków. Wcześniej do zielonych znaczków stosował się chyba tylko Polsat więc według mnie takie coś to duży plus dla tv.

Dlaczego w filmach amerykańskich a wogóle zagranicznych , właściwie nie tylko w filmach ale i w serialach inaczej wygląda obraz na ekranie tv. w zagranicznych jest bardziej "zamglony", czy bardziej jakby "gęsty" czy jakoś tak , nie wiem czy to kwiestia klatek na sekunde , czy rozdzielczości a może formatu kodowania...

http://www.culturalianet.com/art/ver.php?art=3207 [www.culturalianet.com/a ...]
http://us.imdb.com/title/tt0085763/ [us.imdb.com/title/tt008 ...]

Szukam tego filmu od kilku lat. Niestety nie ma go w oficjalnej sprzedaży w Polsce. Jakakolwiek pomoc będzie mile widziana.

Co sądzicie o nowych polskich serialach,które są obecnie emitowane na stacji TVN.Chodzi mi tu o seriale "Anioł stróż","Niania","Magda M."
Ja uważam że to strata czasu....Zresztą TVN przestałem oglądać od czasu gdy wyemitowali pierwszą edycje "Big Brothera"....

Ile jest tutaj ludzi którzy oglądają lub oglądali ten wspaniały serial?!

"chłopaki nie płaczą" w piątek wieczoram na tvn. kto ogląda ??? ja napewno

Czy ktoś może wie, kiedy nastąpi W KOŃCU emisja 3-go sezonu "Smallville" na TVN??? Podobno na jesieni ale z naszymi wszystko jest, niestety, możliwe...:(