Fajne reklamy plusa i popa natomiast odlatuje reklama sprite dlaczego ty zawsze pijesz sprajt??..........A JUSZ ŁAPIE....://///// nie wiem o co chodzi w tej reklamie...reklamy biedronki ( a to dlatego jest taki pożywny......;//////) reklamy tesco ( dla ciebie..dla rodziny...)moda na sukces , Jestem jaki jestem (dobrze...
więcejseria filmów tv, adaptacja powieści agathy christie, czy ktoś wie gdzie to mozna kupić, lub ściągnąć ???
ZAPRASZAM NA STRONĘ POŚWIĘCONOM FILMOM W TELEWIZJI.
http://filmywtelewizji.w.interia.pl [filmywtelewizji.w.inter ...]
wejdźcie i napiszcie opinię na jej temat. Jeżeli uważacie , że coś trzeba zmienić to piszcie. Jestem otwarty na propozycje.
Dziś o godzinie 20:00 stacja TV 4 wyemituje ten wspaniały film Milosa Formana z wielkimi kreacjami F.Murray Abrahama i Toma Hulce'a oraz genialną muzyką Mozarta.To trzeba zobaczyć!!!
moze masz piosenke ktora utkwila ci w pamieci po obejrzeniu jakiegos movie....w takim razie wypowiedz sie na jej temat
Nagrody wręczały znane osoby.Niestety nie wiem kim jest tajemnicza kobieta (aktorka,modelka,prezenterka?) wręczająca nagrodę zdolnemu Ukraińcowi.Piękność ta miała brązowe,długie włosy i ubrana była w czarną suknię z dużym dekoltem.Bardzo szczupła.Rasa-biała,bo były już różne odpowiedzi;) Liczę na Waszą pomoc.
Po obejrzeniu Conan Barbarian w głowie do końca życia utkwi mi napewno muzyka filmowa z tego wspaniałego dzieła. Chodzi mi tu konkretnie o 3 utwory Anvil Of Crom, Recovery i The Kitchen/ The Orgy. Jeżeli ktoś słuchał soundtracka to wie o czym mówie. Naprawde polecam wszystkim film jak i książki (PONAD 150!!!) Roberta...
więcej