Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Inspektor Eddie - super, ekstra katorzy, wątki nie nudzące, z pewnością jest to pierwszy serial jaki przypadł mi do gustu i będę go oglądał.

nie wiem czy poruszany ten temat byl na forum, ale jak cos to moderator skasuje :P

co sadzicie o tych wszystkich opoznieniach na tvp. co lepszy film, ciekawszy, dobrze sie zapowiadajacy to juz pomine, ze ustalaj godzine na 23.30, 00.20 itp, ale opoznienia. podam dwa przyklady

malena - zasiadam przed tv, ma sie...

więcej

Co myślicie o serialach i filmach w TV danych na lato.
Nastąpiło sporo wznowień i powrotów.
Co o tym sądzicie?

Na TVP 2 będą powtarzać "Hotel Zacisze", chyba od tej niedzieli, bardzo się z tego cieszę, tylko szkoda, że nikt nie pokusił się o "Latający cyrk Monty pythona:-(

Co to się stało, czyżby dogadały się stacje telewizyjne i zafundowały nam troche filmów opowiadających o mafii, gangach, itd...? W piątek był emitowany "Ojciec chrzestny", a w sobote "Dawno temu w Ameryce" i "Gotti". Do tego grona można jeszcze zaliczyć wyświetlanego w piątek "Nowicjusz-a" - komedja sensacyjna z...

Dzis w TVP 2 pierwszy odcinek tego świetnego serialu komediowego:):):)
POLECAM!!!

gdzie sa zapisani aktorzy ktorzy czekaja na weryfikacje?

Ja chcialabym jeszcze do tego "Kompanie braci" :)

Proponuję aby dodać do działu "filmy w TV" ten kanał.

geena davis show

użytkownik usunięty

Geena Davis jest jedą z moich ulubionych aktorek . Podoba mi sie jej serial komediowy Geena Davis Show , cieszę się że TVP postanowiłą znów go puścić .Od poniedziałku do piatku na TVP 1 o godzinie 6.05 ;)