Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Obejrzałam ten film w miniony piątek, ale nigdzie nie mogę znaleźć nic na jego temat, a film ten bardzo mi się spodobał. Nawiązywał do II wojny światowej. Głównym bohaterem jest chłopiec, który ma za zadanie przedostać się z Francji do Szwajcarii. Tam ma odnaleźć pewnego mężczyznę i wyjawić mu kody, dzięki którym...

Czekolada

użytkownik usunięty

Może rzeczywiście gdzie niegdzie puszczają stare seriale no ale za to na TVP1 dziś o 20:10 leci film Czekolada z Deepem ja oglądam a wy?

jestem ciekawy , kto zagrał jak dla was najbardziej intrygującą role ostatnio ... dla mnie był to Wood jako Kevin W SIN CITY był niesamowity , mimo iż nic nie mówił :_)

Jak w temacie. Czy wiecie coś o jego planach filmowych na najbliższy czas??

Czy ktoś posiada adres strony, z której można ściągną odcinki ER. Długo już szukam po necie i niestety nie mogę znaleść. Proszę o pomoc!!!

Wzieli byście udział gdybyście mieli taką możliwość? Nie pamiętam ile tam można wygrać, chyba 10 tys. dolarów w każdym odcinku... Ja może bym spróbowała, ale nie podobają mi się zadania związane z jedzeniem różnych syfów. Oblecha, zwłaszcza ta zakrzepła krew zapakowana we flaki. Żujesz i żujesz, bo to takie suche, że...

więcej

Inspektor Eddie - super, ekstra katorzy, wątki nie nudzące, z pewnością jest to pierwszy serial jaki przypadł mi do gustu i będę go oglądał.

nie wiem czy poruszany ten temat byl na forum, ale jak cos to moderator skasuje :P

co sadzicie o tych wszystkich opoznieniach na tvp. co lepszy film, ciekawszy, dobrze sie zapowiadajacy to juz pomine, ze ustalaj godzine na 23.30, 00.20 itp, ale opoznienia. podam dwa przyklady

malena - zasiadam przed tv, ma sie...

więcej

Co myślicie o serialach i filmach w TV danych na lato.
Nastąpiło sporo wznowień i powrotów.
Co o tym sądzicie?

Na TVP 2 będą powtarzać "Hotel Zacisze", chyba od tej niedzieli, bardzo się z tego cieszę, tylko szkoda, że nikt nie pokusił się o "Latający cyrk Monty pythona:-(