Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

moze masz piosenke ktora utkwila ci w pamieci po obejrzeniu jakiegos movie....w takim razie wypowiedz sie na jej temat

Nagrody wręczały znane osoby.Niestety nie wiem kim jest tajemnicza kobieta (aktorka,modelka,prezenterka?) wręczająca nagrodę zdolnemu Ukraińcowi.Piękność ta miała brązowe,długie włosy i ubrana była w czarną suknię z dużym dekoltem.Bardzo szczupła.Rasa-biała,bo były już różne odpowiedzi;) Liczę na Waszą pomoc.

Po obejrzeniu Conan Barbarian w głowie do końca życia utkwi mi napewno muzyka filmowa z tego wspaniałego dzieła. Chodzi mi tu konkretnie o 3 utwory Anvil Of Crom, Recovery i The Kitchen/ The Orgy. Jeżeli ktoś słuchał soundtracka to wie o czym mówie. Naprawde polecam wszystkim film jak i książki (PONAD 150!!!) Roberta...

więcej

Moja siostra jest zafascynowana serialem "Fala zbrodni" i nie może się już doczekać nowych odcinków. Czy ktoś wie gdzie i kiedy będzie można je oglądać?

Co wczoraj około 20:00 "leciało" na TVP1? Z góry dziękuję za odpowiedź...

To jest juz śmieszne, nawet groteskowe.. Programy telewizyjne ciągle powtarzają te same filmy, cały czas, non stop. Juz nie wspomnę o czasie świat, kiedy to od kilku lat powtarzane są te same filmy. I jak to cos oglądac?? W takiej sytuacji - boze dzięki za kino i internet!!!!!!!
W tv po prostu nie ma co oglądac....

Mnie wnerwiaja juz te reklamy podpasek,tampoów,wkładek...

jeszze jak zaczynaja gadać o tych skręconych rowkach itp. ostatnio siedze z rodziną i ogladam tv a tu mi nagle 5 reklam podrząd o podpaskach,tamponach no dobra kobiece sprawy ale niezaduzo tego?

tera jeszcze doszło jakies bella tampo jak ta baba jedze...

więcej

Starych filmow ktore lecą w kółko po tv mogło by się to zmienić i puszczać starsze filmy co jakiś czas a nie co roku te same filmy przydały by się jakieś nowosci

każdy widział chyba ten program. Wzbudza on zresztą dużo kontrowersji (ostatnio uczestnicy rozkoszowali się dżdżownicami i zakrzepniętą krwią). Czy podoba wam się ten program, czy waszym zdaniem nie jest on obrzydliwy?

Jak bardzo się zdziwiłem kiedy w drugim dniu wyświetlania E.T. w polskich kinach po poejściu do kasy w celu kupienia biletu usłyszałem:
- dzien dobry. Dwa bilety na E.T. na godzine 19.00
- Wie pan... ale ja bym poradziła przyjsc za 20 minut ( czyli o 18.45) bo wie pan, jest pan na razie pierwsza osoba po bilety na...

więcej