Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Co wczoraj około 20:00 "leciało" na TVP1? Z góry dziękuję za odpowiedź...

To jest juz śmieszne, nawet groteskowe.. Programy telewizyjne ciągle powtarzają te same filmy, cały czas, non stop. Juz nie wspomnę o czasie świat, kiedy to od kilku lat powtarzane są te same filmy. I jak to cos oglądac?? W takiej sytuacji - boze dzięki za kino i internet!!!!!!!
W tv po prostu nie ma co oglądac....

Mnie wnerwiaja juz te reklamy podpasek,tampoów,wkładek...

jeszze jak zaczynaja gadać o tych skręconych rowkach itp. ostatnio siedze z rodziną i ogladam tv a tu mi nagle 5 reklam podrząd o podpaskach,tamponach no dobra kobiece sprawy ale niezaduzo tego?

tera jeszcze doszło jakies bella tampo jak ta baba jedze...

więcej

Starych filmow ktore lecą w kółko po tv mogło by się to zmienić i puszczać starsze filmy co jakiś czas a nie co roku te same filmy przydały by się jakieś nowosci

każdy widział chyba ten program. Wzbudza on zresztą dużo kontrowersji (ostatnio uczestnicy rozkoszowali się dżdżownicami i zakrzepniętą krwią). Czy podoba wam się ten program, czy waszym zdaniem nie jest on obrzydliwy?

Jak bardzo się zdziwiłem kiedy w drugim dniu wyświetlania E.T. w polskich kinach po poejściu do kasy w celu kupienia biletu usłyszałem:
- dzien dobry. Dwa bilety na E.T. na godzine 19.00
- Wie pan... ale ja bym poradziła przyjsc za 20 minut ( czyli o 18.45) bo wie pan, jest pan na razie pierwsza osoba po bilety na...

więcej

Świetny film Kubricka o 22.20 na Ale kino! w środe.
Polecam również inne filmy Kubricka na Ale kino!
W szczególności Lśnienie i Mechaniczną pomarańczę - Już leciały ale pewnie będą powtarzać.
Trzeba te filmy zobaczyć!

czy może mi ktoś przysłać adres e- meil Daniela Radcliffa?

W ten wtorek polsat pokaże film "Wodny świat" z Kevinem Costnerem. Film ten ciągle powtarzają różne polskie stacje telewizyjne ( najpierw był kilka razy w polsacie i tv4, a później w TVP1). czy nie macie tego dosyć?

Na TVP 1 w każdy piątek o godzinie 22.45. Lecą dwa odcinki amerykańskiej wersji kultowego duńskiego serialu "Królestwo"