Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

We wtorek na TVN o 22.05 pierwszy odcinek nowej serii serialu "Detektyw Monk". Piszę to głównie dla informacji ale jeśli ktoś się chce wpisać to proszę bardzo :)

Polsat nareszcie zaczął powtórnie puszczać odcinki tego genialnego serialu. Szkoda tylko, że nie od pierwszego odcinaka. Te które lecą są chyba z '91 roku.
Mam nadzieję, że nie przerwą emisji i pokażą wszystkie odcinki do końca.

dobre pare lat temu emitowany był chyba na polsacie, dziwi mnie że dzisiaj telewizja decyduje się na wznowienie tej zajebistej serii! wtedy kurcze miałem w pokoju czarnobiały, non stop psujący się, 13 calowy telewizorek i nie widziałem wszystkich odcinków.To Chyba najlepszy serial wszechczasów

Dziś na Ale kino! o 23.30. Mechaniczna pomarańcza Stanleya Kubricka
TRZEBA ZOBACZYĆ!

Fajne reklamy plusa i popa natomiast odlatuje reklama sprite dlaczego ty zawsze pijesz sprajt??..........A JUSZ ŁAPIE....://///// nie wiem o co chodzi w tej reklamie...reklamy biedronki ( a to dlatego jest taki pożywny......;//////) reklamy tesco ( dla ciebie..dla rodziny...)moda na sukces , Jestem jaki jestem (dobrze...

więcej

Co sądzicie na temat serialu kryminalnego "Oficer"?

seria filmów tv, adaptacja powieści agathy christie, czy ktoś wie gdzie to mozna kupić, lub ściągnąć ???

ZAPRASZAM NA STRONĘ POŚWIĘCONOM FILMOM W TELEWIZJI.

http://filmywtelewizji.w.interia.pl [filmywtelewizji.w.inter ...]

wejdźcie i napiszcie opinię na jej temat. Jeżeli uważacie , że coś trzeba zmienić to piszcie. Jestem otwarty na propozycje.

Zielona Mila na TVN!!!!!! Juz nie mogę się doczekać... tylko jeszcze 2 dni...

Dziś o godzinie 20:00 stacja TV 4 wyemituje ten wspaniały film Milosa Formana z wielkimi kreacjami F.Murray Abrahama i Toma Hulce'a oraz genialną muzyką Mozarta.To trzeba zobaczyć!!!