Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Co to się stało, czyżby dogadały się stacje telewizyjne i zafundowały nam troche filmów opowiadających o mafii, gangach, itd...? W piątek był emitowany "Ojciec chrzestny", a w sobote "Dawno temu w Ameryce" i "Gotti". Do tego grona można jeszcze zaliczyć wyświetlanego w piątek "Nowicjusz-a" - komedja sensacyjna z...

Dzis w TVP 2 pierwszy odcinek tego świetnego serialu komediowego:):):)
POLECAM!!!

gdzie sa zapisani aktorzy ktorzy czekaja na weryfikacje?

Ja chcialabym jeszcze do tego "Kompanie braci" :)

Proponuję aby dodać do działu "filmy w TV" ten kanał.

geena davis show

użytkownik usunięty

Geena Davis jest jedą z moich ulubionych aktorek . Podoba mi sie jej serial komediowy Geena Davis Show , cieszę się że TVP postanowiłą znów go puścić .Od poniedziałku do piatku na TVP 1 o godzinie 6.05 ;)

We wtorek na TVN o 22.05 pierwszy odcinek nowej serii serialu "Detektyw Monk". Piszę to głównie dla informacji ale jeśli ktoś się chce wpisać to proszę bardzo :)

Polsat nareszcie zaczął powtórnie puszczać odcinki tego genialnego serialu. Szkoda tylko, że nie od pierwszego odcinaka. Te które lecą są chyba z '91 roku.
Mam nadzieję, że nie przerwą emisji i pokażą wszystkie odcinki do końca.

dobre pare lat temu emitowany był chyba na polsacie, dziwi mnie że dzisiaj telewizja decyduje się na wznowienie tej zajebistej serii! wtedy kurcze miałem w pokoju czarnobiały, non stop psujący się, 13 calowy telewizorek i nie widziałem wszystkich odcinków.To Chyba najlepszy serial wszechczasów

Dziś na Ale kino! o 23.30. Mechaniczna pomarańcza Stanleya Kubricka
TRZEBA ZOBACZYĆ!