Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

jaka piosenka leci w reklamie coca coli, co facet ogląda koszulę w sklepie, a przez okno wystawowe doradza mu babka pamietacie? w tle leci coś takiego: "baby love my baby love". Mam wrażenie, że ta piosenka leciaal tez w reklamie jakiegos samochodu. Plis pomozcie!
Pozdro

Czy ktoś może nagrał dzisiaj z BBC PRIME 1 odcinek serialu "Duma i Uprzedzenie"?, albo może ma to już nagrane?. Poluję na ten film już od wielu lat i niestety dzisiaj zobaczyłem go kiedy był już prawie koniec. Czekam na wiadomość na adres e-mail gienekla@poczta.onet.pl

Witam,
szukam tytułu, reżysera, obsady lub jakiejkolwiek innej informacji nt. filmu, jaki kilka lat temu, późną nocą, wyemitowała TVP. Niestety nie pamiętam żadnych sformalizowanych danych na jego temat, które umożliwiły by mi dotarcie do tego filmu.
Akcja rozgrywa się w jakimś, jak sądzę francuskim lub angielskim,...

więcej

właściwie to leciał juz kiedyś ten filmik na polsacie ale chętnie go zobacze jeszcze raz m. in. dlatego że gra tam Mark Dacascos =))....to ten Mani

Obejrzałam ten film w miniony piątek, ale nigdzie nie mogę znaleźć nic na jego temat, a film ten bardzo mi się spodobał. Nawiązywał do II wojny światowej. Głównym bohaterem jest chłopiec, który ma za zadanie przedostać się z Francji do Szwajcarii. Tam ma odnaleźć pewnego mężczyznę i wyjawić mu kody, dzięki którym...

Czekolada

użytkownik usunięty

Może rzeczywiście gdzie niegdzie puszczają stare seriale no ale za to na TVP1 dziś o 20:10 leci film Czekolada z Deepem ja oglądam a wy?

jestem ciekawy , kto zagrał jak dla was najbardziej intrygującą role ostatnio ... dla mnie był to Wood jako Kevin W SIN CITY był niesamowity , mimo iż nic nie mówił :_)

Jak w temacie. Czy wiecie coś o jego planach filmowych na najbliższy czas??

Czy ktoś posiada adres strony, z której można ściągną odcinki ER. Długo już szukam po necie i niestety nie mogę znaleść. Proszę o pomoc!!!

Wzieli byście udział gdybyście mieli taką możliwość? Nie pamiętam ile tam można wygrać, chyba 10 tys. dolarów w każdym odcinku... Ja może bym spróbowała, ale nie podobają mi się zadania związane z jedzeniem różnych syfów. Oblecha, zwłaszcza ta zakrzepła krew zapakowana we flaki. Żujesz i żujesz, bo to takie suche, że...

więcej