Normalnie taka ona jest ... irytujaca..Jka widze tego kolesia z jego durna piosenka..normalnie nie wiem co mnie strzela....Zdejmijcie to z Anteny,..
Moze ogladal ktos wczoraj na TVP2 nowy dokument Latkowskiego?Jak dla mnie to naprawde szok, ze cos takiego moze istniec w Polsce (a jak widac tak naprawde jest!).Niby od dluzszego czasu slyszalo sie o takich aferach, ale raczej malo kto z szarych obywateli moglby przypuszczac, ze u nas w kraju dziala system, ktory...
Wszystkich fanów pościgów samochodowych informuje, że dzisiaj w TVN 7 o 20:10 odbędzie się emisja kultowego filmu Petera Yatesa Bullitt ze Stevem McQueenem w roli głównj!
To wręcz nieprawdopodobne, że serial który ma w Polsce tysiące, a nawet miliony fanów, od tylu lat nie jest w ogóle emitowany, mimo iż wielu z nas bardzo by tego chciało. W związku z powyższym zwracam się z prośbą, aby na stronie telewizji polskiej www.tvp.pl w dziale "kontakt" zwrócić się z prośbą o ponowne...
Program telewizyjny roi się od powtórek seriali które kiedyś elektryzowały miliony widzów.Lista tytułów jest tak długa jak "Jolki nogi" ale ktoś tu chyba o czymś zapomina...To co kiedyś przykuwało uwagę teraz jest tylko wspomnieniem,wracamy czasem do tych seriali przez sentyment tęskniąc za tymi uczuciami które kidyś...
więcejNiedawno dobiegł końca. Sporo ciekawych pozycji można było zobaczyć, po części okropnie podszytych propagandą, ale mniejsza o to, takie filmy wojenne z lat 40. to i tak dla niektórych miodzio :) Szczególnie te "szybiego reagowania" kręcone jeszcze w czasie wojny. Chyba najlepszym jaki tam wtedy dali było "Pole Bitwy" z...
więcejTVN ostatnio zaczął emisję "Przystanku Alaska",z czego się bardzo cieszę. To jest niezwykły serial.Osada z dala od cywilizacji,ludzie w niej żyjący to prawdziwi indywidualiści,mają dziwactwa,ale panuje tu akceptacja i brak plotkarstwa.Nie jest to jakaś zapyziała mieścina tylko kultura jest na wysokim poziomie.PoZa tym...
więcej