Oj, oj co tu się dzieje!! żęby taki przystojniak... mniam tu był, a w waszej strony żadnych wyrazów wdzięczności do Pana Boga i jego rodziców??? lol on jest przecudowny i przesłodziuchny!!!!!!!!!!!!
Hej:) Adam się naprawdę super aktorem. W the oc gra super. Jest napradę słodki i bardzo przystjny i oczywiście OGROMNA wdzięcznośc do jego rodziców i Pana Boga:P Pozdarwiam
tylko dla niego oglądam The OC i uwielbiam jego postać, on jest cudowny, idealny chłopak i przyjaciel :)
oj tak masz racje:):) on jest taki siwtny...:D:D a te jego loczki sa podniecajace:D:D x)..kocham loczki...:D:D a jego to juz wogole...i fajny ma styl ;);)
Dla niego ogladam "Życie na fali". Gra swietna postac :d Jesli w zyciu jest chociaz w polowie taki fajny jak w tym filmie to bede Pana Boga po pietach calowac :D
Hmmm zgadam się ale Benjamin McKenzie też jest słodziutkiiii :*
...Może dlatego że przypomina mojego Ex ;/
Widziałam z nim parę wywiadów i mogę stwierdzić, że w the o.c. i nie tylko gra... siebie - zachowanie i miny stroi identyczne, ale i tak jest świetny, brakowało takiego aktora.
http://www.youtube.com/watch?v=k_sKbsc-HFw&search=adam%20brody [www.youtube.com/watch?v...]
rozkoszne, nie?
To jest jeszcze lepsze:
http://www.youtube.com/watch?v=emc3NgyXgmo&search=adam%20brody [www.youtube.com/watch?v...]
kocham kocham kocham :D pokochałam go przez ten serial, chociaz spodobal mi sie takze w "Kochanych Klopotach" slodziutki cukiereczek :*
Moim daniem liczy sie bardziej jak gra a nie jak wyglada ;)A OC to nie jest najlepsze w czym gral...bo zagral tez w innych fajnych filmach pozdr
Moim daniem liczy sie bardziej jak gra a nie jak wyglada ;)A OC to nie jest najlepsze w czym gral...bo zagral tez w innych fajnych filmach pozdr
jak już pisałam na innym forum, uważam że Adam jest naprawdę fajnym aktorem. Zwykły, niezmanierowany jak sądzę (przynajmniej tak wygląda) i sympatyczny koleś. Może nie powalająco przystojny ale nie ukrywam ma coś w sobie. Ogólnie gość ma dużego plusa u mnie. ADAM RULLEZ
zgadzam sie z tytułowym zdaniem tego posta: Adam Brody to najsłodszy chłopaczek swiata!!!!!!!
no bo jak tu sie z tym nie zgodzić? ;P
postać którą gra i to w jaki sposób ją gra jest najsłodszym zjawiskiem jakie było mi dane oglądać ;)
aaaaa... i te loczki :)
Też się zgadzam z tym że Adam jest najprzystojniejszym aktorem. Mieć takiego ładnego, a za razem zabawnego chłopaka to marzenie!!! :) Jest on moim ulubionym aktorem z The O.C!!!
hejos! Seth jest najlepszy i mam nadzieje że Adam jest do niego podobny, a jeśli tak to jest moim AUTORYTETEM!!!!!!!!!!!
Zgadzam sieee !!!. Zakochałam sie w nim. jezeli w the oc gra siebie, to byłby partnerem idealntm :P loczki, styl ubirania (trampki do garnituru :P) i na prywatnych fortkach tez tak nosi. kofffffffffam ggooo!! tylko 13 lat róznicy :D:F
Mimo dużej symaptii do niego, chyba się muszę z Tobą zgodzić. Faktycznie trochę sepleni i momentami jest zbyt hmm...babski. No ale co?! siła wyższa i tak go lubię;)
ha! tylko 11 lat różnicy jest między nim a mną. on jest dla mnie idealny:D:D ma u mnie 13/10:D w The OC genialnie się ubiera. i popieram AmyRose. trampki do garnituru są genialne. no i jest delikatne loczki. wiem, że zwariowałam ale mam jego zdjęcie w portfelu. hehe. (tak jak 10 000 innych zdjęć)