Nela dobrze że dałaś podpowiedź do Gry może coś sie ruszy
ja wiem co to za film ale nie wiem jaki dać cytat więc nie odgaduję
i to jest w tym wszystkim najdziwniejsze przecież alan wygłosił mnóstwo kwestii a jednak trudno znaleźć coś odpowiedniego
cześć dziewczynki (obecne;))
Tak musze sie wypowiedziec na temat tatuazu;P Mnie sie bardzo podoba bo ma super miejsce, jakbym mogla to bym sobie tam zrobila;) I co dziwine to moim kolezankom tez sie podobalo wyjatkowo, no bo w wiekszosci co do gustow sie z nimi nie zgadzam...
na chwile obecna nie miałabym pozwolenia, ale do czasu...z jednej strony tatuaz to jednak tatuaz...nie zejdzie;) Ale wlasciwie w takim miejscu to nie szkodzi, a poza tym super!!
ja bym sobie osobiście nie zrobiła
nie neguje tych którzy lubą takie ozdoby na wieczność ale ja osobiście bym nie chciała
własnie mnie tez o to chodzi. Jednak to jest na zawsze. A plusy to takie że miejsce bardzo mi sie podoba, jest...ładne;P No i w razie czego nie widać;) Ale i tak sobie pewnie wżyciu tatuażu nie zrobię.
Ja się boje panicznie igieł krwi itp więc u mnie tatuaż odpada. Lecz u innych może być, choć osobiście uważam, że kobieta nie pasują tatuaże:P
Mittron ten link to strona z której mam swojego avatara:)
zdjecie miesiąca: gdyby był bez zarostu było by perfekcyjnie
17 strona czyżby się szykowała kolejna kontynuacja ??
prawda? Ale od razu zwróciłam na nie uwage, może właśnie przez zarost;P Mnie sie podoba jakieś takie...inne;) Zresztą w jego przypadku to każde jak z innej bajki...
jeśli chodzi o zdjęcie miesiaca to podoba mi sie to z grudnia 2007
jak zapiszemy ten temat się zrobi kolejny
nasza grupa robi się popularna
mnie to zdj wyjątkowo zaintrygowało...sexy wygląda;P
Kliknij na link, który podałam, na tej str jest pic of the month
Ok już mam ( moja "spostrzegawczość" jak zwykle dała o sobie znać:p)... Kurcze chciała bym mieć taki kalendarz z Alanem....
Alanku;P tam jest tapetka z twoim jednym z ulubionych zdjęć z Rickmanem (jak mniemam...) 1. od lewej:) Wiesz gdzie kliknąć na tapetki??
Okaz łaskę Sun...warto...;P
A więc w prawym, górnym rogu klikasz Interactiv, nastepnie w ramce pojawią 3 odnośniki, potem klikasz na środkowy grafiken, potem znów na środkowy-wallpaper i tam tapeta 1. od lewj oczywiście z większa rozdz.:)
Dzięki Mittron XD
Zdjęcia do tych tapetek są fajne, masz racje jedno z moich ulubionych jest tam, ale same tapetki nie podobaja mi się…
mam takie jakie jest ustawione na fw nie duże jak strona z bloku A4 koleżanka mi kiedyś wydrukowała nic w sumie specjalnego ale już się przyzwyczaiłam że na mnie patrzy
http://cgi.ebay.com/I-Love-Alan-Rickman-wristband-Harry-Potter-SALE_W0QQitemZ310 055989639QQihZ021QQcategoryZ2312QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
takie coś tez bym chciała niby głupota ale zabawna
właśnie od razu co złego to ja....... nie nie moi państwo nie ma tak dobrze że ja jestem jaka jestem to nie znaczy od razu że można mnie za wszystko obwiniać