Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 197 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

...piszcie;)
W każdym bądź razie masz racje, gust ma idealny;)

Nela

Ja już bez napisów oglądam...

maddusia

możesz spróbować
tak samo jest z Nobel Son

sunshine_7

jeszcze z 98 postów i kończymy już drugi temat

sunshine_7

zdolniachy z nas :D

Nela

bardzo
musze powiedzieć że gdybym nie miała niewyparzonej buzi w życiu by do tego nie doszło i nie nawiązalibyśmy tej chorej wirtualnej znajomości
http://www.nobelson.com/index2.html chce i muszę to zobaczyć

sunshine_7

To tak jak my wszyscy... ;)

Nela

a czemu nasza znajomość jest chora?

Nela

coś znalazłam w polskiej wersji, zobaczymy co z tego będzie

Nela

a jak można inaczej nazwac znajomość wirtualna ?
to coś zupełnie nie naturalnego piszemy do ludzi których w większości nie znamy
znajomość z ludźmi bez twarzy nie jest zbyt normalna ale nie powiem jest bardzo komfortowa

sunshine_7

aha Nela nie musisz płakać już
odgadłam twój cytat

sunshine_7

ale jest i to ważne ;P
Maddusiu, co znalazłaś?
Dzięki za odgadnięcie Sun ;D

Nela

znalazłam nobel son w polskiej wersji ale nie moge otworzyc, mam cos nie tak z rarem

maddusia

Muszę cię rozczarować, ale to praktycznie niemożliwe...

Nela

masz racje to tylko napisy
http://www.all-filmy.com/download-torrent-dvd-full-napisy-do-Nobel-Son-14897.htm l

maddusia

ale nie wiem czy dobre bo nie moge ich otworzyc

maddusia

ale w sumie po co napisy jak filmu nie ma...

Nela

film sie znajdzie, znalazlam teraz bottle shock!, tylko sie trzeba zarejestrowac

maddusia

ale lepiej tu o tym nie pisać bo zablokują...

Nela

ok, i tak nic z tego bo trzeba sie rejestrowac

maddusia

ale wazne ze jest, to moze i u nas sie pokaze na dvd

maddusia

'Search...' pojawił się w Amaryce (i tylko tam) dopiero po tym, jak po internecie zaczęła krążyć petycja o wydanie tego filmu, więc nie chcę być pesymistką, ale to chyba nie dojdzie do skutku... Ale mam nadzieję, że będzie inaczej ;)

Mittron

a tak z innej beczki...fajne było w Pachnidle, jak ten wisiał tam nad czymś za nogi, a Alan do niego mówił (raczej zapowiadaj męki;P) takim głosem...mmm, podobało mi się, można się było bać...;)

Mittron

A ja nadal am nadzieję przeczytać najpierw książkę... a co do biografii Rasputina, to w moim kochanym mieście wszystko wypożyczone :/

Nela

nie oglądałaś jeszcze Pachnidła? Ja też czytałam, zawsze czytam książki, na ile to możliwe, jeśli mi się podobał film:) A zapytam się, ciekawe czy u nie coś jest, ale powiedziała ci w bibliotece że sa wogóle? Bo te jego losy są bardzo niejasne i niepełne, wątpie czy ktoś miałby tyle informacji, aby zebrać je w książkę, myślę ze to tylko tyle co na necie, dziurawe informacje. Ale jesli znajdziesz to bądź tak miła i poinformuj skarbie;)

Mittron

Są i to dwie: jedna to biografia, a drugie ma tytuł coś w stylu: "Rasputin i kobiety", czy jakoś tak ;DD

Nela

Ooo...to nie ma bata, jutro ide do biblioteki;D Jest pełna biografia...nie spodziewałam się...;) Jak bedziesz miała to dasz autora itp jeśli łaska:) No ale tak z lekka abstrahując Alan przy nim to model, jak rzekła ma szanowna mama;)) Ale nie przecze dobrze go ucharakteryzowali, tyle że Rasputin miał niebieskie, hipnotyzujące oczy. Alan rózni się tylko kolorem, spojrzeniem na pewno nie;) Na dziś dobrej nocy życze i snów jakich sobie życzycie...tylko bez przesady;P Pa;*

Mittron

A w czym miałaby być przesada? ;> Może jeszcze jutro pojawię się w bibliotece to i dowiem się co to za autor był... nie jestem penwa, ale chodzi mi po głowie nazwisko Jacek Wiliński, ale głowy sobie ściąć za to nie dam... to dobranoc kochanie i alanowych snów! ;)
:*

Nela

nie Wilimski, a Wilamowski ;D

Nela

A u mnie moje panie jest też biografia Rasputina spisana przez jego córkę. Ciekawe...

meAlancholic

widzę dziewczęta iż rozmawiacie sobie o Rasputinie
ostatnio sprowokowałam faceta od historii żeby o nim coś powiedział
i zdradził nam pewną ciekawostkę

sunshine_7

A jaką????:).................
.............................

vampire_12

chyba nie powinnam mówić bo jest dość intymna

sunshine_7

Hmmmmmm......to po co zaczynasz:D Dawaj, trudno, najwyzej ktoś bulwersa walnie i tyle:D

vampire_12

na pewno ta wypowiedź zostanie zablokowana ale mój nauczyciel mówił że Rasputin podobno miała ogromnego penisa i jest na to dowód bo gdzieś w Rosji istnieje muzeum pamiątek po Rasputinie i mają tam jego przyrodzenie

sunshine_7

cześć! ciekawe rzeczy dzisiaj piszecie;)

maddusia

my zawsze piszemy ciekawe rzeczy

maddusia

XD Mittron mi ostatnio o tym pisała ;)

Nela

cześć wszystkim!:)
dawno mnie nie było,trochę się rozpisałyście:)

Nela

Nela

Mittron powie nawet iż było to słynne 33 cm, które po śmierci Rasputina odciął pewien człowiek i cisnął zresztą o ścianę rzekomo;) Cóz...pewnie zonka nie była wierne;) Teraz owo słynne przyrodzenie znajduje się w muzeum do takich spraw przeznaczonym, prowadzonym przez pewnego doktora. Do tej pory możemy podziwiac to zjawisko;) Rosjanie maja dryg do konserwacji...:) Cóż to wiele wyjaśnia w kwestii filmu...najlepiej najpierw przeczytac jego biografię, a potem zobaczyć film. Kobiety nie lgnęły przecież do Rasputina za sexy brodę...;P Mówię oczywiście o pierwowzorze, nie o aktorze w filmie bo to całkiem inna bajka...do niego lgnełabym chociażby za brodę;)

Mittron

Tak jak chyba każda ;D

Nela

A podobno Lenin zaczyna pleśnieć... ;)

Mittron

ja bym tam do niego nie lgnęła za to

Nela

ewoslawa

tzn do kogo i za co Sun??;)

Mittron

piszcie pod spodem...prosze:)
Lenina to już tam podobno dawno nie ma...:)

ewoslawa

Cześć Ewosława! Powtarzać się nie musisz ;)

Nela

już ty dobrze wiesz Mittron o co chodzi

ewoslawa

Jezu!Aż trzy razy,przepraszam coś szwankuje :)

ewoslawa

nic się nie stało ;)
A ja oglądałam coś na Discovery, a oni chybaby tam nie kłamali, co?