Na forum o Johnnym Deppie jest gra w cytaty co wy na to żebyśmy też tu w takie coś zagrali?Z tego co sie zorientowałam polega to na tym że ktoś daje cytat z jakiegoś filmu z Johnnym (w naszym wypadku z Alanem)i trzeba zgadnać jaki to film był kto zgadnie daje nastepny cytat.aha i mają to być kwestie tylko Alana.Co wy na to kto chce być pierwszy??
Witam, jestem nowa na tym forum :) Czy mogę włączyć się do gry?
Jeżeli się zgodzicie, to strzelę odpowiedź... "Love Actually"? Tak mi jakoś pasuje...
Skoro po angielsku, to lecimy:
Alan: Your highlights go green if you leave them in too long, love.
Somebody: How long's too long?
Alan: About now.
Prościutkie :)
Kurcze, a ja taka ciemna bo w zasadzie wszystkie filmy oglądam z lektorem (taka leniwa jestem:))Ale chyba coś mam, i to nawet mój ulubiony film;)A ja ede oryginalna i po polsku;} Wybaczcie za tragiczne tłumaczenie;D
Ktoś: Więc dokończymy jutro?
Alan: Niestety nie,. Jutro muszę wyjechać.
Ktoś: Wyjechać? Gdzie?
Alan: Nie mogę Ci powiedzieć. To sekret.
Ktoś: Nie wyjeżdżasz na długo?
Ha wiem!
Rozważna i Romantyczna.
Moment po przeczytaniu tego cudnego wiersza.
Ach jakże śliczna scena...
Masz racje zgadłaś;) Coś za proste to było. Nie dałaś szansy innym. A le zgadzam się, to piękna scena. I ten usmiech na końcu mhhh...
A teraz twój cytat
ale ja jestem sierpta... ugh.. Jaki dać cytat?
dobra, cytat:
"...but I think we should remember not what we lost, but what we don't (albo <done>, nie wiem sama)."
pewnie łatwe dla Was ;)
No i kurcze znowu strzelasz i znowu zgadłaś!
To przez te podpowiedź, buu... można się domyślić, że chodzi o lekarzy...
Ale gratuluję ;)
twój cytat kejt.
Prosz:
"I want you to know.I've been thinking...I've been thinking a lot. And...let's get married(...)"
Kaliope ty to jesteś :P:P:P
Btw byłam na twoim blogu (chyba jest twój ;P) i muszę powiedzieć że te fanki też mnie wkurzały nie wiem czy zauważyłaś jak tam jakiś koleś chciał zdjęcie z Alanem a on tak delikatnie machnął głową że "nie" :D
tak tak!
właśnie też zauwazyłam :) Poor Alan!
Ale ten koleś tak łądnie prosił. per pan nawet. Bo tamte "Alllan! oh aalllaan". A on Mr Rickman, łif dedikejszyn plissss.... xD
nie wiem czemu mu Alan nie dał.
Ale widziałaś to jego cierpienie na twarzy? Oh rili pur Alan!
taaa
ale później do kogoś podszedł i uścisnął mu rękę :D
wracając do cytatu nie moge sobie wyobrazić że Alan komuś proponuje małżeństwo jakimkolwiek filmie ;P
Nie tylko ty, ale nie mam żadnego pomysłu. Chodzi mi po głowie Awfully big adventure albo Truly, Madly, Deeply....
TMD nie bo już próbowałam a w Awfully big adventure nie przypominam sobie żeby cos takiego powiedział..............chyba że przeoczyłam :|
Muszę zmartwić ale ani nie TMD ani nie Awfully Big Adventure.
Podpowiedź..
W filmie pojawia się sznur pięknych pereł.
Nie wiem czy wam to coś mówi. gdyby się pojawiła Kejt to pewnie by zgadła ;)
Ja też tak samo uważam :) Pewnie się mylę, ale ta propozycja małżeństwa i perły... Pasuje.
Sarah - może w końcu uda Ci się trafić ;D
BTW, czytałaś koszmarną historię? ;)
Oo to byłby prawdziwy cud :D
Ach zaczelam, ale nie skonczylam ;/
Zabiore sie jutro ok?
Zaraz musze napisac wypracowanie z polskiego na jutro xD
Ok, wybaczam... ;)
Ciekawe, czy zgadniesz i będziesz mogła podać swój cytat? :D Poczekamy, zobaczymy...
Życzę powodzenia :)))
Dopiero teraz zabierasz się do pisania wypracowania!? LOL
Jak chodziłam do szkoły to też tak pisałam po nocach... Jak widać zostało mi do dziś ;D
Temat wyjątkowo nudny, czy wręcz przeciwnie , maj dir? :)
Tak :D
Moj ulubiony jak mysli, ze Maggie jest wiesz kim :D
A tak na serio to nie wiem z jakiego xD
Ale i tak pewnie nie zgadlam, nie ma co gdybac :D
A Ty jaki bys dala :D ?
Ja w nocy mam wene :D
W sumie ciekawy, bo mozna sie rozpisac o narkomananii i tych innych sprawach...
Ja zaś to TYLKO w nocy mam jasność i przejrzystość myśli... ;)Taka typowa ze mnie "sowa"... :D
Najtrudniejsze zadania np. z matematyki to rozwiązywałam wyłącznie nocami. Tak 23-1, bo wtedy mi najlepiej wychodziły :D
Strzelać to sobie możemy... ;D Ale i tak przyjdzie nam pewnie poczekać do jutra na Kaliope, bo ona tu o takich porach rzadko bywa :)
Uzbrójmy się w cierpliwość... ;)
Ja maa tak samo :D
Ach matmy teraz nie rozwiazuje. Mam takiego nauczyciela ze takie przyklady daje..na przerwie w minute sie napisze.
Nie lubie tego brr. Nie mam jak sie wykazac :D
W "Snow Cake" to WSZYSTKIE sceny z Maggie i Alex`em są moimi ulubionymi... ^^ W szczególności tekst o angielskiej rezerwie i wyraz twarzy Alana, z którego da się odczytać tylko jedno "uczucie"... LOL