Na forum o Johnnym Deppie jest gra w cytaty co wy na to żebyśmy też tu w takie coś zagrali?Z tego co sie zorientowałam polega to na tym że ktoś daje cytat z jakiegoś filmu z Johnnym (w naszym wypadku z Alanem)i trzeba zgadnać jaki to film był kto zgadnie daje nastepny cytat.aha i mają to być kwestie tylko Alana.Co wy na to kto chce być pierwszy??
No, nie zdążyłam się pożegnać ;)
Ale mimo wszystko Pa! :* Do napisania...
I gratuluję Tobie Sarah posta nr 200 w temacie "Gra" ;D
Maj laf wroc!
Skonczylam :D
Napisalam tylko na 3 strony, ale nie chce mi sie wiecej xD
Ach dziekuje :D 200^^
Do napisania;*
Jestem, jestem :)
Te 3 strony, to rzeczywiście nie za wiele ;) A mówiłaś, że temat ciekawy... I można się rozpisać :D Ale rozumiem, że się czasami nie chce ;)
Niby tak, ale pani mowila, ze 2 strony wystarcza i w sumie to nie mialo byc takie prawdziwe wypracowanie tylko moje refleksje :)
Ale prawda, moglam napisac wiecej ;) Ale tak mi sie nie chce..a!
Nam kiedyś kazano napisać wypracowanie na podstawie jakiegoś trenu , czy czegoś takiego... Nie sonetu - bo bym pamiętała ;) I jak nie miałam pomysłu to przepisałam coś z "Bravo"(!) na podstawie historii z "Titanica" - wtedy wchodził na ekrany. :) Wzięłam stamtąd cytaty , historię Jacka i Rose i tak to wręczyłam nauczycielce... LOL
Dowaliła mi w ten oto sposób: "Ty to się chyba za dużo romansów naczytałaś..."
A mnie śmieszyło to tym bardziej, że pomyliła się wyjątkowo, gdyż do tamtego czasu nie przeczytałam ANI JEDNEGO!!! LOL
Ma sie ten talent, co nie? ;D
Ma sie talent ma :D
A ja chyba kilka romansow przecztalam haha^^
Kurcze musze isc. tak naprawde ;/
Do jutra? :)
Pa;*
No trudno, ale ja też nie miałam zamiaru tak długo tu się zasiedzieć ;)
Pa, ale raczej do po jutra lub później... Może mnie nie być tu 2-3 dni :(
A więc do miłego...
:*
To ja muszę was zmartwić, ale nikt nie zgadł cytatu ;)
Co do listu urodzinowego.. Szukam papeterii, ale wszystkie są rózowe z serduszkami, bo uznałam, że Alanowi należą się życzenia urodzinowe ode mnie ;)
Powoli się zabiore do nich, jutro będę jeszcze szukać papeterii, koszmar. Chyba udam się do Empiku. TO ostatecnzość, pewnie będzie droga.
Ja dam jeszcze podpowiedź do cytatu:
pojawia się oprócz sznuru pereł zapewne drogie futro "w panterkę" przewieszone przez krzesło i erła tocząca się po podłodze jeśli sie nie mylę.
To zaraz usłyszysz a nawet obejrzysz ;)
http://britbitsandclips.com/AR_TV.htm
link.
Szósta linijka. Napis
"Murder Obliquely
Fallen Angels Vol2
(1993)
43.5MB"
Pod spodem zdjęcie.
Klikasz na nie i gotowe :) powinien być cały./ To był film w Tv z serii "Niebezpieczne związki". Trwa jakąś godzinkę.
Smacznego.
Dobra. Postaram się taki charakterystyczny ;)
ja też Was kocham ^^
Ktoś:(...)
Alan: Do you have face (...)?
Ktoś:(...)
Alan: In your heart, do you have it?
Ktoś: I try...
Alan: Answer the question.
Mam nadzieję, że nie pomyliłam.
Kurcze dla mnie nic nie jest charakterystyczne ;/
ciemna masa ze mnie w tych sprawach xD
strzelam ze to TMD ( nie smiac sie ! xD )
Niestety nie.
Ja nawet TMD nie oglądałam ;)
Ale z tym face to dziwne. Może coś pokręciłam, ale ja w tym zdaniu słyszę tylko jakieś face, więc tez sie proszę nie smiac. :)
Może LuckyMe zgadnie :)
ja tez nie ogladalam :D
ale ten cytat taki tru, mad i dip to pomyslalam ze to :D
dobra strzelam jeszcze raz- judas kiss xD
Zgadłaś. Brawo. Twój cytat.
Ja już zmykam. Będę jutro około 17:00.
Dobranoc! Alanowych, sevovych, kolorowych snów!
Już, już... Człowiek ma dom i pracę, niestety brak czasu :(
Alan: You, my room 10:00.You, 10:15. Bring a friend
Ktoś : Behind every successful man is a truly astonishing woman.
Alan: He's gay.
Ktoś: My point exactly.
Ponieważ nowy cytat się nie pojawił, proponuję ustalić taką jedną małą zasadę - w przypadku, gdy cytat zostanie odgadnięty, ale osoba, która zgadła, w ciągu 24 godzin nie poda swojego cytatu, zagadkę daje ponownie poprzednia osoba (w tym przypadku ewosława). Może być tak? Bo się zastój zrobił.