Na forum o Johnnym Deppie jest gra w cytaty co wy na to żebyśmy też tu w takie coś zagrali?Z tego co sie zorientowałam polega to na tym że ktoś daje cytat z jakiegoś filmu z Johnnym (w naszym wypadku z Alanem)i trzeba zgadnać jaki to film był kto zgadnie daje nastepny cytat.aha i mają to być kwestie tylko Alana.Co wy na to kto chce być pierwszy??
"who told you to cover up"
nie wiem czy dobrze napisałam
ale chyba można się domyśleć,dość łatwy:):)
hej to ja! zgadłam kiedyś hasło!
stosunkowo rzadko korzystam z komputera, dlatego nie mogłam w ciągu 24 godzin dać swojego cytatu... proszę dajcie mi szansę teraz! :)))) tak strasznie chciałam zgadnąć i tak strasznie chciałam dać swój cytat :))))
mogę poczekać w kolejce, aż ktoś zgadnie cytat ewosławy i wtedy proszę, proszę niech będzie mój!!! :)))))))))
ok?
"Miałem dwie żony, troje dzieci, każde z zakątkiem w sercu, którego nie wolno mi było odwiedzić."
Masz rację Kasiq. To jest z Rasputina.
Prawda Deirdree?
A co do cytatu ingi.. Pasuje mi to do Play, choć mogę oczywiście się mylić.. Nie każdy w końcu widział Play.
Na pewno nie Snow Cake, na pewno nie S&S..Awfully Big Adventure nie miałam okazji zobaczyć, TMD nie... Więc jak nie Play... to co w takim razie?
Albo January Man, nie wiem. Nie widziałam tego filmu, ale te dwie pozycje tylko nasuwają mi się na myśl..
:)
Lub też poczekamy na kasiq, bo nie wiem teraz czyja będzie kolej :)
Ale jakoś się z pewnością dogadamy... :D
Chodziło mi o to czy udało Ci się odgadnąć cytat ingi, maj dir :)
Podpowiedź: W tym filmie Alan, bohater Alana nosił bardzo popularne w chyba wszystkich krajach imię.
Co do palenia... Die Hard pasuje. Albo Blow Dry?
Na podstawie tej podpowiedzi - strzelam, bo nie widziałam - może to będzie "The search for John Gissing"? :)
I co ja mam niby zrobić skoro Kaliope napisała "Cóż.. Wiem, że były papierosy w Die Hard. Closet Land też, ale to niestety odpada" a mój cytat jest właśnie z Closet Land?
P.S.
A niby dlaczego według ciebie to nie mogło być z Closet Land?
Bo mi tak jakoś to nie pasowało... Nie pamiętam całej sceny dokładnie ^^ wiem, że były kółeczka z dymu, a potem ona oparzyła się papierosem, jeli myślimy obie o tej scenie. Nie oglądałam dokładnie i w całości całego filmu ;)
Ano i faktycznie jesteśmy w trudnej sytuacji. Rozsądźcie czy zgadłam, czy raczej kto inny powinien dać cytat ;)
Czy można uznać że Kaliope zgadła, choć napisała, że to nie "Closet Land"? Czy jako drugie wyjście z tej sytuacji Kasiq da kolejny cytat? :)
W tej rzeczywiście nietypowej sytuacji ja osobiście proponowałabym, by to Kasiq rozsądziła i uznała, czy Kaliope może dać swój cytat. :)
Czekamy na "wyrok" i cytat... ;D
Tak Kaliope, to właśnie ta scena. Myślę, że możesz spokojnie dać swój cytat. Nikt się chyba nie obrazi.
Czekam z niecierpiwością.
Jak najbardziej :)
Prosimy o kolejny cytat :)
BTW, widzę, że dziś tu dziwny zastój... Czyżby z powodu HP? ;)