Na forum o Johnnym Deppie jest gra w cytaty co wy na to żebyśmy też tu w takie coś zagrali?Z tego co sie zorientowałam polega to na tym że ktoś daje cytat z jakiegoś filmu z Johnnym (w naszym wypadku z Alanem)i trzeba zgadnać jaki to film był kto zgadnie daje nastepny cytat.aha i mają to być kwestie tylko Alana.Co wy na to kto chce być pierwszy??
Hej Sarah! :)
Jakoś ostatnio nie możemy na siebie trafić...
Przykro mi, że Cię wyprzedziłam Maj Dir gdy okaże się, że to jest z "S&S" ;D
Hey Asiuniu :D ( upodabniam sie do Twoje nauczyciela xD )
ja generalnie teraz szybko zwijam sie z komputera, tylko wczoraj tak szybko. Wsadzili babcie do mojego pokoju, ja aktualnie 'mieszkam' w innym , komputer zostal w starym, wiec wiesz ;)
( namieszalam cos :) ? )
I spoznilam sie o kilkadziesiat minut :) Jesli to jest z SS :)
Ale opczywiscie Ty dasz taki latwy, ze zgadne, pradwa :P?
HA! Genialna jestem... ;DDD To teraz mam do podania aż dwa cytaty...
Oto pierwszy z nich, a odpowiadając na nie piszcie jakiego numeru ma się tyczyć odpowiedź ;)
1)"What the hell happened to you?"
Strzelam- Rasputin albo Blow dry xD
oczywiscie do 1 cytatu ;p
Bez obrazu, ale mysle, ze pisanie na 2 fronty ( 2 cytaty :D ) jest troche bez sensu ;)
Bedzie wieksze zamieszanie, a skoro juz maj laf Dierdree odgadlas oba hasla cytat moze byc jeden ;)
Ale jak tam chcecie :)
Witam wszystkie fanki współdzielące moją pasje:D Tak to cytat na pewno z Blow Dry (The total look - Marilyn Monroe;)) No cóż, ale nie mnie oceniać, pozdrawiam:)
Po pierwsze gratuluję Sarah!!! Należy Ci się z pewnością kolejny cytat. :D
Po drugie post, którego nie zdążyłam zamieścić zanim odgadłaś Maj Dir miał wyglądać tak:
< 2)"Oh, please God, no... You're one of them. You're one of them. Don't, don't kill me, please, no.., please... Dont't kill me, dont't kill me, please, please, please, please, please...Don't kill me..."
Swoją drogą fenomenalnie "odstawiona" scenka... ;D Sarah, to łatwe, zgadniesz w końcu, hm? ;P Zgaduj szybko i dawaj swój cytat :D >
Widzę, że już nie jest to konieczne skoro udało Ci się z pierwszym... I nie było ze "Snow Cake" ;) I też napiszę: bez urazy ;P
Poza tym rzeczywiście skoro udało mi się odgadnąć oba cytaty mogłabym dać tylko jeden i nie rozbijać gry na dwa fronty, lecz ja nie będę w tym pierwsza i decyduję się na wprowadzanie zamętu, ot co! ;P
Więc jeśli chcecie to weźcie udział także w odgadywaniu cytatu nr 2 ;)
Hura, hura w koncu :D
A wiec moj cytat:
Alan- (...) Let's break the rules.
Use my rules.
Mysle, ze nie taki trudny ;)
No to może: "Was hab ich dir gesagt? Was hab ich dir gesagt? Ich will, daß es keiner sieht. Haltet sie zurück. Ich sage es zum letzten Mal." Cóż, skomplikowane to, to pewnie nie będzie (ze względu na język;D), ale nie mam weny...;)
Tak jest:) Ten głęboki głos do tego twardego języka...grrrr, poezja, aż przechodzą dreszcze;)Twoje pierszeństwo:)
Alan- (...) I don't know it's like make a choice and then you... I don't know...I'm here, it's fine, it's fine...I love you.
( nie uslyszalam doladnie, jak jakis blad to z gory przepraszam! :)
Tez latwy ;D
Ach i narobilas mi ochoty na Szklana Pułapke :D
Moze nie tyle na nia, co na posluchanie Alana po niemiecku:D!
O tak...jego zawsze warto słuchać;)A tak wogóle to mam na imię Sandra, miło mi:)Tym bardziej w tym gronie;)
Hm.. Albo Snow Cake maj law (nie mam w sumie pojęcia choć coś tak mi w głowie świta) albo... hm... albo Awfully big adventure...
szczerze, to nie wiem :)
Ktoś inny zgadnie za mnie ^^
Jak robić zamęt to robić zamęt, więc daję swój cytat:
"What the hell are you doing? I was watching that."
Marcelinka możesz już być na 100% pewna, bo to jest cytat z "Dark Harbor".
A że udało mi się odgadnąć cytat Sarah (jeśli mogę po imieniu?) to daję kolejny:
"Have you seduced him? Does he think he loves you?"
Oczywiscie,ze mozesz :D
Wiesz co ciekawe?
Wlasnie mialam dac swoj cytat, a wlasciwie zapytac sie, czy mam dac, bo juz 24 h nie dawalas ;)
Ale skoro jestes :D
Co do Twojego to strzelam, ze to January Man albo Close my eyes.
Tak jakos mi pasuja ;)
"Wlasnie mialam dac swoj cytat, a wlasciwie zapytac sie, czy mam dac, bo juz 24 h nie dawalas ;) "
Jezu, ale maslo maslane, wybaczcie, jakos nie moge sie dzisiaj skupic ;P
Przykro mi, ale to żaden z tych filmów.
A co do mojego pojawiania się na tym forum co 24 godziny - tak to już jest w tygodniu wystawiania ocen na semestr :(
Witaj Kasiq, jestem Kamila xD Fajnie, że jest nas coraz więcej
Też będe strzelać bo nie mam zielonego pojęcia, więc moze "Fallen angles" albo "Truly Madly Deeply" ??
Pozdrawiam
PS:Kasiq masz może gg? ;>
Strzały w dalszym ciągu niecelne.
Miło mi cię poznać Kamila. Nie jestem jeszcze szczęśliwą posiadaczką gg, ale to niedługo nastąpi (mam nadzieję, że już w ten weekend). Jak narazie to mam tylko skype'a (jak interesuje to daj znać).
Mi również miło;) Ja niestety nie posiadam Skype ale trzymam kciuki za Twoje gg.
Zaś jeśli chodzi o cytat to kurcze ja nigdy nie mam celnych strzałow xD Może jakaś podpowiedź ??
Trzymanie kciuków się przydało. GG założone. Dla wszystkich chętnych podaję numer: 12983309 Na razie mogę mieć małe problemy, bo trochę minie zanim nauczę się je obsługiwać.
Co do podpowiedzi to twój nick kojarzy mi się z filmem, z którego jest ten cytat.
To ja powiem, ze Quigley down under, closet land lub michael collins.
Chociaz nie wiem jak to moze sie kojarzyc z Meredith.
Ale coz ;D
Zgadza się. Brawa dla ciebie, twój cytat.
P.S Ja się naprawdę nie spodziewałam, że dałam taki trudny cytacik
widzialyscie wywiad z alanem, w ktorym babwi sie w nasza gre :D ?
jak nie to wejdzcie w alanholic.org pozniej serwis prasowy, artykuly i wywiady i przeczytajcie CINEMANIA 2002 :D
kejt! :D
ośmielę się powiedzieć że niektóre fanki na tym forum są lepsze od samego Pana Rickmana;)
Hej a tak przy okazji, to zauważyłam to jego charakterystyczne
"-ish"(mmm...), ale myślałam...właściwie to nie wiedziałam dlaczego tak mówi (maniera taka, akcent?) nawet w piosence Pretty Women ze Sweeney Todd'a jest to wyraźne w pewnym wersie!;) O co tu chodzi, wiecie?
proszę, oto cytat:
"Do you have sawdust, or just plain shit for brains?"
(ale głowy nie dam, że już gdzieś nie padło..)