Na forum o Johnnym Deppie jest gra w cytaty co wy na to żebyśmy też tu w takie coś zagrali?Z tego co sie zorientowałam polega to na tym że ktoś daje cytat z jakiegoś filmu z Johnnym (w naszym wypadku z Alanem)i trzeba zgadnać jaki to film był kto zgadnie daje nastepny cytat.aha i mają to być kwestie tylko Alana.Co wy na to kto chce być pierwszy??
To daję cytat: "I'm going to take a long and planty piss in the little arshole chair" Za ewentualne błędy najmocniej przepraszam :)
Nie, to nie jest cytat z Mesmera :)
Potpowiedz: film ten ma dużo wspólnego z "Rozważną i romantyczną", ale "Mesmer" to nie jest ;)
Pewnie sie osmiesze jak zwykle, nie zgadujac latwych cytatow ale zaryzykuje i strzelam-
Szklana pulapka albo Robin Hood xD
Co tam u Ciebie droga Deirdree, maj laf :D ?
Hej Sarah!
Pierwszy strzał niecelny... ale drugi już tak :D Więc chyba mogę uznać , że odgadłaś. ;)
Maj dir, ufam, iż odebrałaś moją wiadomość z gg i nie chowasz urazy... ;)
A jeśli piszę dziś chaotycznie, to jedynie w wyniku choroby. :(
Pozdrawiam (po długim czasie niepisania) :*
Twój cytat.
Och dziekuje :D
Wiedzialam ze to ktoras z tych iwul postaci.
Wiadomosc z gg? Uraza?
Chyba nie jestem w temacie :)
Oj choras? Biedna :* trzymaj sie!
Moj cytat?
hm..
"-Sarah, wylacz komorke i powiedz mi, tylko dokladnie- jak dlugo juz tu pracujesz?"
Mysle ze bardzo latwe ;)
I jeszcze z moim imieniem haha xD
Maj dir Sarah!
Według niepisanych reguł tej gry, powinnaś potwierdzić odgadnięcie cytatu (do tej pory przynajmniej tak było) :) I nawet jeśli miałam 100% pewność, iż odgadłam poprawnie, to czekałam właśnie na to potwierdzenie. ;) Teraz, po pierwsze gdy to uczyniłaś, a po drugie widzę ,że również Kejt domaga się kolejnego cytatu już podaję: ;D
"Don't smile, Olimpia!"
Racja, moj blad.
Napisalam komenatrz potwierdzajacy, ze to Love Actually, ale z niewiadomych przyczyn sie nie dodal.
Moglam sprawdzic, nie zauwazylam, ze go nie, wybacz :)
No to kolejny łatwy:
- Are you staying (chyba tak się pisze?)
- Well, I thing so... I would like to...