Adamczyk niech żałuję bo stracił śliczną kobietę do której zresztą nie pasował.
Aktorsko jeszcze zielona, ale posiada ukryte talenty. Wojewódzki jest nią oczarowany:) Ciekawe czy ją zbałamuci?
Wydaje mi się ,że dobrze. On przystojny, ona ładna - pasują do siebie. Różnica wieku już nie aż taka straszna.
Jestem za tym związkiem jak najbardziej :)
Logiczne? czyli byle "potwor" ważne żeby miał otwór?? Też mi logika:heh A, Adamczyk niech żałuje...Czartoryska jest śliczna, normalna i rozwija skrzydła...Znajdzie sobie lepszego!
no wiesz to ty powiedziałeś, chodzi mi o to że czemu mam darzyć szacunkiem ładną kobietę??? bo co, bo jest ŁADNA???
Adamczyk niech żałuje??? a może ona jest tak pop ierdolona że wytrzymać z nią nie mógł???
Dodałem jeszcze, że jest normalna czyli nie wlewa sobie jak inne celebrytki, ma naturalny wdzięk i urok, a Adamczyk wydaję się bucem (widziałem wywiady itp.) niby szarmancki, ale jest w nim coś sztucznego, widać, że ma wielkie ego...Także nie chodzi tylko o urodę Czartoryskiej, ale osobowość.
wiesz, tak szczerze to ja i ty pierdzielimy kocopoły, nie znamy jej a jej oceniamy :) ja negatywnie a ty pozytywnie