Anna Czartoryska

Anna Maria Teresa Czartoryska

6,0
1 460 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Czartoryska

Adamczyk niech żałuję bo stracił śliczną kobietę do której zresztą nie pasował.
Aktorsko jeszcze zielona, ale posiada ukryte talenty. Wojewódzki jest nią oczarowany:) Ciekawe czy ją zbałamuci?

crusing24

Wojewódzki już nie ma nic do gadania. "Pałeczkę" przejął Krystian Wieczorek :)

CheeryLu

To dobrze czy żle?

crusing24

Wydaje mi się ,że dobrze. On przystojny, ona ładna - pasują do siebie. Różnica wieku już nie aż taka straszna.
Jestem za tym związkiem jak najbardziej :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Schizofrenik_XXI_wieku

mówisz jak Puszkin ;d

thatskinny_b

sorry bo logicznie taka jest racja

Schizofrenik_XXI_wieku

Logiczne? czyli byle "potwor" ważne żeby miał otwór?? Też mi logika:heh A, Adamczyk niech żałuje...Czartoryska jest śliczna, normalna i rozwija skrzydła...Znajdzie sobie lepszego!

crusing24

no wiesz to ty powiedziałeś, chodzi mi o to że czemu mam darzyć szacunkiem ładną kobietę??? bo co, bo jest ŁADNA???
Adamczyk niech żałuje??? a może ona jest tak pop ierdolona że wytrzymać z nią nie mógł???

Schizofrenik_XXI_wieku

Dodałem jeszcze, że jest normalna czyli nie wlewa sobie jak inne celebrytki, ma naturalny wdzięk i urok, a Adamczyk wydaję się bucem (widziałem wywiady itp.) niby szarmancki, ale jest w nim coś sztucznego, widać, że ma wielkie ego...Także nie chodzi tylko o urodę Czartoryskiej, ale osobowość.

crusing24

wiesz, tak szczerze to ja i ty pierdzielimy kocopoły, nie znamy jej a jej oceniamy :) ja negatywnie a ty pozytywnie

Schizofrenik_XXI_wieku

W sumie masz rację, nie wiadomo jaka jest na co dzień, na ekranie wydaje się spoko, ale nie wszystko złoto...I tak dalej. Póki co, odbieram ją pozytywnie, ale czas pokaże, co będzie dalej:)