Bartosz Kędzierski

Bartosz Eryk Kędzierski

8,6
623 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bartosz Kędzierski

Gdyby Kędzierski był naprawdę fajny, to nie przestałby kontynuować 1000 Złych Uczynków. Kędzierski stworzył taki fajny serial o nazwie 1000ZU (nawet o tym nie wiedząc), to wolał kontynuować te już nieśmieszne Włatcy móch. Brak słów.

szpszakal123

Racja, racja, POPIERAM W 100%

szpszakal123

Gdyby Kędzierski był naprawdę fajny, to nie przestałby kontynuować 1000 Złych Uczynków ?
A co ma piernik do wiatraka ,

użytkownik usunięty
hut334

Dokładnie. Pierwszy błąd popełnił oddajac "Włatców" w brudne łapy swoich uczniów, którzy zrobili z serialu kloakę. Jeśli kończyły mu się pomysły. trzeba było pozwolić "Włatcom" zejść ze sceny z godnością. Teraz lecą głupawe odcinki, które Bartek firmuje własnym nazwiskiem, nawet nie czytając scenariusza zapewne - a powinien przynajmniej parę rzeczy ocenzurować, żeby nie było np. kupy Czesia w co drugim odcinku.
Drugi błąd: zarzucił "1000 Złych uczynków", które stanowiły odświeżający powiew po schodzących na psy "WM". Nowy serial podobał się wielu widzom, jednak nie dało się zbić na nim kasy jak na "WM" (zeszyty, piórniki, koszulki, Cola), więc się nie opłaciło?... To jest zdrada obydwu seriali.
Teraz Kędzierski będzie zapewne robił "Kreskostorię", mdły, ugrzeczniony serialik dla dzieci z podstawówki. Choć nie wiem, czy i to mu wyjdzie, skoro ma zwyczaj zaczynać i nie kończyć innych rzeczy, jak widać.

Nie oglądałem wszystkich odcinków ale mam to samo wrażenie - w pewnym momencie serial powinien zostać zakończony, a zwieńczeniem mógł być film, którego fabułą bardzo się zawiodłem. Co to miało być? Jak to się ma do całości? Tego na prawdę nie rozumiem. Jestem zdania, iż wiek bohaterów także powinien się zmieniać, gdyż jak wiadomo serial nie był przeznaczony tylko i wyłącznie dla młodszej publiczności.

szpszakal123

Zgadzam się. 1000 złych uczynków jest naprawdę świetne, a włatcy móch… czy ktoś to w ogóle ogląda?

użytkownik usunięty
szpszakal123

Na początku Włatcy móch były zabawne, później zrobili taką modę na sukces z uczniami, którzy wiecznie są w 2 klasie. Moim zdaniem powinien skończyć włatcy móch i rozpocząć co innego. Nie lubiałam 1000 złych uczynków, ale wiele osób ten serial chce aby był kontynuowany, więc tym osobom życzę, aby Kędzierski wziął sę za ten serial.

szpszakal123

z tego co wiem to nie jego wina, ale TV4, która nie wyłożyła kasy na nowe odcinki z wyniku słabej oglądalności pierwszego sezonu, a na Włatców móch kasa jest bo są bardzo popularni, szczególnie wśród dzieci z podstawówki