Ben BarnesI

Benjamin Thomas Barnes

8,0
16 561 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Barnes

Możecie pisać z prośbą o autograf itp na adres:
Ben Barnes
CAM
First Floor
55-59 Shaftesbury Avenue
London W1D 6LD
UK

komuś się tam udało i nawet Ben odesłał zdjęcie z autografem: poczytajcie na tej stronie
http://www.fanmail.biz/mboard/viewtopic.php?t=92418

Wydr_

W empiku możesz wywołać jego zdjęcie w formie plakatu ;)

Giwi

jeśli nawet napiszesz pół strony to powiedz mi szczerze czy wierzysz w to , że on to przeczyta . ?

a tak swoją drogą to chyba nawet pobawię się w te autografy . ^^

owieczka

wypowiedź Bena odnośnie listów:
"He said: “There was a lot of positive reaction in the States. I came home to boxes and boxes of letters, of which I have only opened three so far. "
Więc jednak sam czyta te listy :) może odpowie również na nasze :) jest nadzieja.

owieczka

Hejcia dziewczyny. Potrzebuje pomocy, bo nie wiem co napisać w takim
liście. Błagam HELP! Moj e-mail to majakz@interia.eu Czekam ;)

majakz

Ja po prostu poprosilam o autograf podalam adres i cos tam jeszce napisalam ze mam nadzieje ze mi wysle itp. Pozdrowilam go i teraz czekam

marta11654

Dzięki wielkie. Jutro przychodzi mi pomóc koleżanka i będziemy coś wymyślać. :D

majakz

Ja dzisiaj dopiero wysłałam...;/ Napisałam tylko list, że fajnie zagrał i takie tam...Napisałam swój adres i życzenia po polsku i po angielsku...oczywiście cały list też po ang. xD Ale nie dałam żadnego zdjęcia ani plakatu...kurde nie wiem czy mi odpisze :(

Zazdroszcze Ci :P

owieczka

ja tez mam nadziejke. myśle tylko o tym ze on WSZYSTKICH listów na pewno nie czyta.

Wydr_

No raczej wszystkich nie czyta, ale mam nadzieje, ze na wszystkie odpisuje :) A jak się teraz nie uda to napisze 2 raz i zapewne mu serce zmieknie i mi wysle :P ALe i tak wierze ze za 1 razem sie uda :)

marta11654

ja też wierzę. nie napiszę za dużo to może przeczyta...

użytkownik usunięty
owieczka

Ben Barnes
CAM
First Floor
55-59 Shaftesburg Avenue
London W1D 6LD
UK

Ben Barnes
CAM
First Floor
55-59 Shaftesbury Avenue
London W1D 6LD
UK

ktory adres jest db help..

Chyba ten drugi.

Pati_Peace

Tak tak ten drugi :)

<za krotki>

<za krotki>

użytkownik usunięty
marta11654

thnx ;***
mam jeszcze jedno pytanie co to znaczy:
I't me Please Coments.

mój list z prośbą o autograf czeka na wysłanie ^^ bo zachciało mi się swoje zdjecie dodać z moim podpisem i muszę jakieś fajne wywołać xDDDD

ja nie widzę różnicy między nimi? w czym rzecz?

owieczka

he he to jak zabawa znajdz 5 szczegolow odroznaijacych dwa obrazki:d roznica jest w Shaftesburg/Shaftesbury hie hie:D pozdro

Carolle

Acha Carolle dzięki :) ten co ja dałam jest na 100% właściwy czyli ten pierwszy

użytkownik usunięty
owieczka

ja teraz tez juz wiem ze ten drogi jest db ale nie wiem do konca co znacza te slowa :

I't me Please Coments

co to za skrót I't? od czego? I it? bez sensu, nie ma tam blędu w pisowni? Please Coments to proszę komentarze

użytkownik usunięty
owieczka

I't
tak bylo napisane tam gdzie patrzylam.A ja nie mam pojecia co to za skrot. :/

użytkownik usunięty

Juz wiem,ze ten kto to napisal na 100% nie zna angielskiego.

owieczka

Ja już wysłałam list do Bena.Ciekawe co z tego będzie...;)

Ania17

A ja jakoś się nie mogę zabrać do pisania tego listu,może jak znajdę trochę więcej czasu to napiszę...

użytkownik usunięty
Anua

Ja tez mam ten problem,mam duzo nauki bo w tym roku pisze sprawdzian po gimnazjum i nie ma czasu ;( ...

No to witam was dziewczyny w klubie.
Ja w tym roku też mam testy tylko(6klasa)i nie mam czasu na pisanie.

Ania17

Może jeszcze do 6 grudnia parę dni, ale ja już dziś otrzymałam fantastyczny prezent mikołajkowy! Otóż wracam do domu, a tu na biurku leży tajemnicza brązowa koperta, formatu A4. Otwieram i... aż usiadłam z wrażenia. Ze środka wydobyłam zdjęcie z autografem od Bena!!!!!! Nareszcie!!! :) :)))) Czekałam tyle miesięcy, że autentycznie zapomniałam o całej sprawie, hihi. A tu niespodzianka ;).
Jutro pędzę kupić ramkę i zawieszę na ścianie ;P

mojra5

ej ja tez dzisiaj dostałam włąśnie, a tez całkowicie już o tym zapomniałam !!! kurcze a tak wchodzę do pokoju patrze jkaś koperta zaadresowana do mnei (rzadkość:D) myślałam, że to jakieś życzenai urodzinowe może, (bo urodziny w grudniu mam...) a ale patrze London.. otwieram i tu autograf ! więc fajny prezencik!;)) znacie jeszcze kogoś kto otwiera listy i "sam" odpisuje ?:)

użytkownik usunięty
mojra5

hej moglabys podac mi swoj adres e-mail bo chcialam sie cos cie bie zapytac (lub odezwij sie na : koniki14@interia.eu)
plees

mojra5

Ja też dostałam autograf wczoraj:) Czekałam od 1 lipca do 2 grudnia. Niestety nie odpisał na moje pytania, ale mam jego podpis! A tego samego dnia koleżanki stwierdziły, że jestem głupia, bo na pewno list nie doszedł albo Ben o mnie zapomniał. A tu taka niespodzianka! Jestem strasznie szczęśliwa:)
Pozdrawiam wszystkie fanki Bena!

owieczka

hej ! :)) no ja też dostałam autograf, tylko nie odpisał mi na list niestety... a zadałam kilka pytań i to nie takich wiecie : ee no nie mam teraz pomysłu, ale że fajnie być sławnym itd:P noo tylko bardzie ambitniejszych, ż etak powiem, osobistych troche dla mnie... ale niestety nie odpisał.... ale autograf dostałam w ciagu chyba 4 miesięcy! :)
buźki

Maka_4

Cóż, ja tez dzisiaj dostałam autograf od Bena. Moja mama mi przyniosła. Od razu jak zobaczyłam tę wystającą kopertę brązową z tego pliku listów, wiedziałam, że to to. Do tej pory gardło mnie boli od piszczenia. Autentycznie popłakałam się ze szczęścia. Mam jedyny, niepowtarzalny, mój, swój autograf Bena:). Powieszę go na ścianie i będę go czciła:).

Maka_4

Wieeele jest takich osób ;) Np. Robert Pattison :D Mam od niego 3 autografy ;) Sprawdź tą stronkę:
http://www.fanmail.biz/mboard/viewforum.php?f=2&sid=adeb357e1330fc6fc86046ee6ac2 cce6

Gusikk

Autograf dostałam 28 :)

Mama przychodzi do domu i mówi :

- Marta mam cos dla Ciebie

Ja zdziwiona patzre na brązową koperte ( pierwsze podejrzania to od razu autograf ?? !! wow) I spojrzałam na adres i jak zobaczyłam Poland to prawie koperte rozerwałąm całą

Mama na to :
- Marta spokojnie bo rozerwiesz :P ( heheh)

No i przeszczęśliwa powiesiłam autogarf nad łóżkiem.

marta11654

No to fajnie. Ja musze jeszcze przelać na papier.

Pati_Peace

DOSTAŁAM! Czekałam od 7 czerwca do 4 grudnia! [napisałabym w sam czwartek, że dostałam, ale mam problemy z internetem].
To było tak: Wchodzę do domu po 10 godzinach spędzonych w szkole.
Moja mama: Masz dobry humor?
Ja: Tak.
Moja mama: A poprawić ci go jeszcze bardziej?
Ja [od niechcenia]: A co, przyszło zdjęcie od Bena?
Moja mama: Skąd wiesz? [i wciska mi brązową koperte z pokracznie napisanym adresem i z dziurą z jednej strony]
Miałam szczęście, że nic się ze zdjęciem nie stało, poza faktem, że jest troche pogniecione po brzegach... A teraz zdjęcie z malowniczym napisem [To Marta, Ben Barnes] wisi przy moim łóżku w ramce.
Pozdrowienia dla wszystkich oczekujących.

owieczka

Ja też DOSTAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!YES!YES!YES!
Czekałam 3 miesiące,od końca sierpnia do 4 grudnia!
Do tej pory nie mogę w to uwierzyć!!!!
Jak to pięknie wygląda-To Anna,Ben Barnes....
Super!Super!Super!
Jestem taka szczęśliwa!
Pozdrawiam;)

Ania17

Ja w sumie troszku z innej beczki . Słuchajcie zamierzam wysłać list nie do Bena ,ale do Roberta Pattisona. Mam jednak pewien problem . Jak to jest ze zwrotem? Bo w POlsce to luzz wrzucam znaczek i już .. a jak wysyłamy zagranice? Wysyłałyście, więc pewno wiecie na jakich zasadach to działa. Będę bardzo wdzieczna za pomoc :) Mój mail blupop88@o2.pl Z góry bardzo dziękuję :)

blupop88

agnieszkad122 Ty wysyłałaś do Roberta może pomożesz? Czekam na maila ( zmaieszczony wyzej)

owieczka

Dzięki wielkie za adres naprawdę bardzo mi sie przydał!!! Czyt ktoś ma jeszcze jakiekolwiek inne adresy? jeśli tak bardzo proszę...:P

michriutka

Powiedzcie mi co w tym liście powinnam napisać, bo sama już nie wiem ;) Nigdy nie wysyłałam listów do żadnych aktorów.

angie_86

Napisz mu cokolwiek. Przedstaw się, potem napisz, że lubisz go za role w tych i w tych filmach, poproś o autograf, podziekuj i napisz swój adres.
Ostatnie jest najważniejsze.

Mart_Mumin

A adres trzeba napisać w liście czy wystarczy na odwrocie koperty? ;)

Irethi

O bosh...jak ja się denerwuje...wysłałam list dzisiaj i niewiem czy mi odpisze...ale mam nadzieje że tak...Ale (do dziewczyn którym przysłał autograf) w kopercie jest samo zdjęcie czy jeszcze jakaś kartka?? ;>

Lily214

Kurcze...;/ nie dałam żadnego jego zdj do koperty ;( może nie odpisać...;/

Lily214

Irethi - sądzę że lepszym zabezpieczeniem jest napisanie własnego adresu na odwrocie koperty oraz w liście, najlepiej na końcu.

Lily214 - pytasz o to, co odsyła Ben? Otóż jest to zdjęcie z autografem, bez żadnych kartek, czy listów, wyłącznie fotografia. I nie martw się, że wysłałaś tylko list. Sama tak zrobiłam i dostałam odpowiedź :).
Tylko podejdź do sprawy ze sporą dawką cierpliwości. Nie spodziewaj się koperty w skrzynce za dwa, czy trzy tygodnie. To może potrwać nawet kilka miesięcy ;).

mojra5

Dzięki za radę :)
Mam już gotowy list, teraz tylko kupić znaczki, kopertę i wysłać ;D Mam nadzieję, że starczy mi na to odwagi ^^
Pozdrawiam ;)

mojra5

Heh...dzięki :) Do niego dojdzie list w ciągu 3 dni...Chyba będę cierpliwa xD
Tylko boje się że mi jednak autografu nie przyśle...bo będzie za dużo listów...:(

mojra5

Ja napisałam z przodu koperty w lewym górnym rogu...i na końcu listu :P
Życzenia mu też napisałam po polsku i angielsku xD

Lily214

no po polsku to nikt tego i tak nie przeczyta, ale dobrz, że jest po angielsku.