Możecie pisać z prośbą o autograf itp na adres:
Ben Barnes
CAM
First Floor
55-59 Shaftesbury Avenue
London W1D 6LD
UK
komuś się tam udało i nawet Ben odesłał zdjęcie z autografem: poczytajcie na tej stronie
http://www.fanmail.biz/mboard/viewtopic.php?t=92418
Pewnie, że warto spróbować ;D Nigdy by mi nie przyszło do głowy, że kiedyś będę pisać do aktorów z prośbą o autograf... Pamiętam, że w dniu, kiedy dostałam autograf od Bena myślałam sobie: "Eee, pewnie i tak się nie uda, jeszcze trochę będę czekać, a potem o tym zapomnę... Oczekiwanie i nadzieja zdechnie śmiercią naturalną, tak jak mundurki w szkole..." Przychodzę do domu a tu taka niespodzianka ;D DZIEWCZYNY! Cierpliwość i wytrwałość zawsze się opłacają ;D
Hehe no tak...Wiem co czułaś.Ja czekałam 2 miesiące z małym haczykiem.No po prostu TAKI SZOK!!!Przez jakiś czas potem niemalże spałam z tym autografem,sama myśl,że tego dotykał Ben i że to dla mnie są te słowa:"To Agnes,Ben Barnes" Nawet moja rodzina była w szoku...
Je też nie sądziłam,że kiedykolwiek napisze taki list ale przekonały mnie dziewczyny z forum poświęconego Ben'owi,że warto.No i WARTO...Więc kto ma jeszcze wątpliwości,proszę:
http://s732.photobucket.com/albums/ww324/Saorise4_bucket/?action=view¤t=sk anowanie0001.jpg
Ja to czekałam 5 miesięcy. xD
I też mam takie zdjęcie xP z autografem i jeszcze dopisek pod spodem <chwali się xDD>
List napisałam. ;DD
Taką moją małą historię, bo ja łatwego życia nie mam. A treści dopisku nie zdradzę (;
Ooo...ja widze że wy tu po kilka miesięcy nawet czekacie ;P Ja wysłałam i nie cały miesiąc minął i miałam autograf ;D Ale wiecie co mi sie wydajee...że to "To ktoś tam" To nie pisze Ben tylko ktoś inny, bo ja myślałam na początku że jak pisał mój autograf to sie mu marker wykończył i musiał długopis wziąść xD
To dizała inaczej.Po prostu ktoś wypisuje dedykacje,a Ben w wolnym czasie podpisuje i tyle.Jestem pewna,że to jego podpis widnieje na zdjęciu,bo widziałam na eBay jego rysunek księcia Kaspiana i jego podpis.
Zapraszam na forum,jest tam miło i fajnie,każdy znajdzie coś dla siebie,a ja jestem jednym z 2 adminów;)
Tak pomyślałam,że moe jeszcze raz napisze do Bena kiedy "OzN:PWDŚ" wejdzie do kin.
Okey od dziś jestem kolekcjonerem autografów w pon idę wysłać list do Bena . ma ktoś może adresy do innych gwiazd ? zagranicznych ma się rozumieć . xD
Ja z pewnością napiszę do Bena kolejny raz, jakoś bliżej premiery "Doriana Graya", kiedy pojawi się więcej gorących zdjęć promocyjnych, z Barnesem w roli głównej. Tego filmu zdecydowanie nie przepuszczę! Mam już autograf na zdjęciu Kaspiana, teraz czas na mroczne, zdeprawowane, pociągające i mega sssseksowne oblicze Doriana. ;)
Ojjjjj tak!Też o tym marzę...Zdjęcie demonicznego Doriana Gray'a a na tym autograf od Bena!Już kilka takich gorących fotek z Dorianem już się ukazało,ale około premiery będzie ich jeszcze więcej...
Ah, ah.. ja też czekam z niecierpliwością na film Dorian Gray, bo książka jest wspaniała. Nikt nie pasuje do roli Doriana bardziej niż Barnes. Dorian to nieziemsko piękny, młody arystokrata, który z biegiem wydarzeń poznaje świat i zmienia się. Rola dla Niego wręcz wymarzona. (;
Zgadzam sie z Tobą całokowicie.Już w "OzN:KK" widać było,że w złości Benowi do twarzy,do dziś mam ciarki jak oglądam Kaspiana...A po obejrzeniu Doriana to pewnie zejdę ze szczęścia.
Może spórbuję jeszcze raz napisać do Bena tak około premiery Doriana.
Ja mam tylko nadzieje, że nie będę musiała czekać cały rok, aż film pojawi się w Polsce.. tak jak "Easy virtue".
I modlę się o to, aby tak było :) No dziewczyny, chyba zacznę odliczać, w końcu jestem szaloną fanką (;
O! :) Nie spodziewałam się, że ktoś odpowie, niestety zaplanowałam w międzyczasie inne kino, nie w Warszawie, ale bardzo chętnie się wybiorę kiedyś na inny fil z Barnesem w roli głównej ;)
Super,będzie łatwiej wyczekiwać tego 30 kwietnia:) Tak więc piątek,12:40...EV:) Kurde tak długo czekałam na ten film:))
hejka:)
Fanką Bena jestem od niedawna. Dopiero niedawno zainteresowałam się "Opowieściami z Narnii". Jak zobaczyłam Bena w roli Kaspiana, nie mogłam oderwać od niego oczu:D.
Czytając tak wasze posty sama chciałabym napisać do niego list i dostać jego autograf:)
Jutro się za to zabieram:D
Mam pytanie: czy trzeba coś dodać do listu? jakieś znaczki do listu zwrotnego czy coś?
ja pierwszy raz wysyłam list do gwiazdy:P i nie za bardzo wiem.
Nic nie musisz dodawać.Tylko weź polecony,za wszystko (odejmując specjalnie kupioną papeterię) zapłaciłam ok 8 zł.To nic w porównaniu z tym co się czuję gdy się trzyma ten autograf w ręku.A kto wie,moze dostaniesz autograf na zdjęciu z filmu "Dorian Gray";))
Dzięki za odpowiedź:)
8zł to jeszcze nie tak dużo:D Trzeba będzie się jutro pojechać i kupić ładną papeterię:)
Możliwe, że już we wtorek wyślę:)
Fajnie by było jakby zdjęcie było z "Doriana Graya" :D
Poczekamy zobaczymy:)
Sorki, że pytam się o to na tym forum. Znacie jakąś stronkę z adresami sławnych osób? Chciałabym do paru wysłać, ale podają w sieci różne adresy. Będe wdzięczna za pomoc :)
Hmm no ja nie znam takiej strony.Może najlepiej zrobisz gdy skontaktujesz się z innymi fanami danej gwiazdy,jak my tu,fani Bena.
A ja właśnie wyslalam i przy okazji ładna siare odstawilam na poczcie. Jakbym nigdy listu nie wysylala.
Hmm tzn?
Mój list wysyłała koleżanka (będąca przy okazji na poczcie). Na kopercie było napisane:
Adres....
...
United Kingdom
A Pani przyjmująca list powiedziała koleżance:"Po polsku proszę nazwę kraju napisać";*
jak napisałyście list do Bena Barnesa? Używałyście formy typu Pan czy
pisałyście "ty"?
napisałyście list na kartce w kratke czy na jakieś specjalnej papeteri??
i jak wysłałyście list? poleconym? priorytetem??
Ja do Bennia wyjechałam z "Dear Benjamin, ...." haha xD (ale możesz użyć innego zwrotu grzecznościowego)
Ale jak widać się nie obraził czy coś bo odpisał w miarę szybko.Ja kupiłam papeterię o nazwie (i to nie żart!) "Benjamin" i żeby było jeszcze bardziej "benowo",klej, którym zaklejałam kopertę też miał taką nazwę...Ale to nie jest wymagane-ja tylko mam takie akcje z Ben'em:)
I tak-poleconym najlepiej.
Gratuluję < 33
Miejmy nadzieję, że dołączysz do grona szczęśliwców z jego autografem ; ]
PS. Ja jak wysłałam całe ferie zimowe (wysłałam na początku xd) miałam nerwa. Potem mi stopniowo przechodziło, a gdy dostałam 30 kwietnia cieszyłam się z jakieś 2 tygodnie xD
Mi się ogromnie czekanie dłużyło, nawet już zapomniałam o liście. Jakieś 4 miechy czekałam? Nie pamiętam już nawet (;
Saori jak tam :>? Wysyłałaś coś po raz drugi ;P?
Chyba nie.I doszłam do wniosku,że pora się opanować-mam autograf,jestem adminem jego forum,ok. 1500 fotek na kompie.Żeby nie było-kocham Bena.Ale przez niego niemiłosiernie zaniedałam Westlife-zespół,którego słucham od ponad 8 lat.Co prawda i zespół zrobił sobie przerwę ale teraz wracają.Mam nadzieje,że mnie rozumiecie,Ben-Benem ale wiadomo kto ma w mym sercu pierwszeństwo.
Ale z Beniem z nic się nie zmienia,no może będzie teraz spokojniej.
Wykończą mnie te chłopy xD
Muszę przyznać, ze Cię rozumiem. Też trochę przez te pół roku ochłonęłam, ale nie żeby mi przeszło. Można to też zinterpretować, że zakochałam się ;P.
Tak czy siak do Bena sentyment pozostał więc napisać to jeszcze nie raz napisze.
Myślę,że czuję do Bena ocś trwalszego od fascynacji czy miłości.Bo wiadomo jak to bywa z takimi uczuciami.Ja po prostu Bena cenię za talent,za osobowość,za naturalność,za urodę i czar.Dażę go ogromnym szacunkiem.No i jestem mu wdzięczna bo dzięki niemu trafiłam na Ben Banres Forum Pl,a tam poznałam wiele świetnych osób i strasznie się z nimi zżyłam.
Wg mnie on naprawdę jest jedyny w swoim rodzaju i mam tylko nadzieje,że nigdy się nie zmieni,bo taki jaki jest podoba mi się najbardziej.Jego naturalność jest wręcz ujmująca.
P.s.:Wejdzie na benbarnesfan.com/gallery... Tylko trzymajcie się mocno:)
Super zdjęcia =o :D
Ja wchodziłam na to forum, ale jakoś tam mało ruchu jest? Na to Twoje, albo mi się wydawało.