Ben BarnesI

Benjamin Thomas Barnes

8,0
16 561 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Barnes

Możecie pisać z prośbą o autograf itp na adres:
Ben Barnes
CAM
First Floor
55-59 Shaftesbury Avenue
London W1D 6LD
UK

komuś się tam udało i nawet Ben odesłał zdjęcie z autografem: poczytajcie na tej stronie
http://www.fanmail.biz/mboard/viewtopic.php?t=92418

Pati_Peace

Wszystko jest po angielsku więc spoko tylko są życzenia w 2 językach ;P
Ale wątpię że w ogóle ten list przeczyta xD ;/

Lily214

Ja wysłalam list ze 2,5 tygodnia temu. Adres napisałam na końcu listu i na kopercie. Teraz tylko pozostaje uzbroić się w cierpliwość i czekać na odpowiedź :)

angie_86

Nom...ja też czekam...:D

Ja dopiero w środę wysłałam ;/

Lily214

Ja dzisiaj wysłałam :)
I teraz czekam... ;D

Irethi

Dlaczego nikt nic nie pisze? ;P Macie może jakieś newsy?? ;)

Lily214

nic nie piszemy, bo nic nie ma.

Pati_Peace

I jak? Jest jakiś nowy autograff?? Tzn. dostał ktoś coś ?

Lily214

Ja mam!!! Yeah xD Doszedł mi dzisiaj!!! :D :D Nawet nie minął miesiąc od wysłania! A jush mam ;))

Lily214

Ja też dostałam ten list dzisiaj ^ ^ A wysłałam jakoś w lutym, w ogóle zapomniałam o nim i myślałam, że coś pokręciłam z danymi. Teraz jestem najszczęśliwsza na świecie, bo wiem, że mój list został przeczytany. Otrzymałam zdjęcie z formułką - To Joanna Ben Barnes. Poniżej znajduję się bardzo miły dopisek, który wynika z treści listu. ;P Może mój list wyróżniał się czymś od innych? Po prostu odpowiedziałam swoją historię.

Joana93

A jakiż to jest ten miły dopisek??

Pati_Peace

Nie chcę zdradzać całości, ale między innymi to, że jestem dzielna itp. (;

Joana93

Enoo...ja miałam tylko autograf ;P Ale i tak się ciesze...może mój list nie został przeczytany ale co tam <lol2> No właśnie a co z tym dopiskiem? Miałaś go na zdj. czy na osobnej kartce?

Lily214

Na zdjęciu, bo to nie jest jakieś długie na pół strony ;P Po prostu, krótkie zdanie, ale jak bardzo odnosi się do mojego listu i tak jakby.. podnosi na duchu. ;)
Ja sądzę, że mój przykład popiera to, że listy są jednak czytane. Dziewczyny Wasze też były przeczytana na pewno. ^ ^

Joana93

Tak sobie myślę ... Jeżeli nawet miesiąc nie minął, a Ty dostałaś zwrot, a ja czekam od lutego, to wydaje mi się, że te listy czekają, aż Ben będzie w Londynie. Hm.. duże prawdopodobieństwo, że zależy mu na fankach. ;)

Joana93

A ja wysłałam 30 marca i jeszcze nie dostałam... Pewnie w ogóle nie dostanę, znając moje szczęście... A może to fortunne zrządzenie losu, bo jutro piszę egzamin i z tej radości nie mogłabym się na niczym skupić... ;D

Irethi

A może pokręciłaś coś z adresem?
Też jutro piszę angielski. ;D Jak poszły Ci human i mat- przyr :>?

Postaram się skupić.. w końcu list po angielsku dałam radę napisać. ;P

Joana93

Nie, sprawdzałam 1000 razy i adres na pewno napisałam dobry. Mam nadzieję, że przyjdzie w najbliższym czasie, bo jak nie... to będzie mi bardzo przykro, że mnie olał ;P.

Human mi poszedł nawet dobrze, mam nadzieję, że nie obetną mi za dużo punktów za podanie ;P. A matma trochę gorzej. Chociaż trochę punktów się nazbiera, ale jak wróciłam z egzaminu, przed sprawdzeniem z kluczem, to byłam załamana. Mam nadzieję, że w ramach rekompensaty za nerwy i stres z ostatnich dni dostanę taki zastrzyk radości :)

Powodzenia i pozdrawiam :)

Irethi

Cóż... ja bardziej się cieszyłam przed sprawdzeniem. :P Ale myślę, że z tych dwóch ponad 70 będzie ^^

Także życzę powodzenia. Połamania pióra ;P ^^

Joana93

No ja wam życzę żebyście napisały jak najnajlepiej ;P

A do tego listu...Ban tam jest pewnie kilka razy na miesiąc i może akurat ten list tak doszedł że załapałam się na tą najszybszą kolejke^^:D JA tłumaczyłam na necie ale potem jeszcze sprawdzałam dokładnie ;P a może nie mógł się odczytać bo tyle błędów zrobiłam xD

Pozdrawiam ;))

Lily214

Ja też wspomagałam się netem, bo najlepsza to nie jestem ^ ^ I błędów też nie mogłaś mieć więcej niż ja xd .

A co do dzisiejszego testu to cieszę się, że to już koniec. xD

Joana93

Ja też się bardzo cieszę, że to już koniec i wolność ^^

Sprawdziałaś, jak Ci poszło? Jeżeli się nie mylę, to z angola mam 50 ;D. Ale radochę mam ;D Może nawet dobrze, że tego autografu jeszcze nie dostałam, bo mogłabym zrobić coś niewyobrażalnie głupiego z tej radości ^^

Irethi

Heh...ja się tam nie znam ale^^ Brawo! xD Gratulacje ;))

Irethi

50 :-o? O Ty dobra jesteś :>
Ja tam tylko 47 jeśli dobrze policzyłam ;P

Joana93

Uczę się angielskiego praktycznie od 6 roku życia... 47 to też bardzo dużo! Wszystkie jesteśmy dobre, jeżeli umiałyśmy napisać list do Bena po angielsku, który jeszcze był w miarę logiczny i spójny ;D. Możecie mi wierzyć albo nie, ale podejrzewam, że niewiele osób w mojej klasie potrafiłoby to zrobić. Wniosek - uczmy się języków ^^

Irethi

Ja się ucze od 5 lat i teraz mam 12 lat więc już 7 lat ;)) Mnie rodzice w przedszkolu już zapisywali na ten język...jeszcze nawet dobrze Polskiego nie umiałam xD

Lily214

Ja uczę się go 9 lat, ale tak się jakoś stało, że jestem wiecznie "początkująca". xd Chodziła na dodatkowy kilka lat, ale zrezygnowałam, bo nauczycielka była do kitu. Teraz żałuję i zapisuję się do SJO jeszcze raz xD Tylko że na wyższy poziom, certyfikat się przydaje ;D

Joana93

Mi dziś przyszło zdjęcie z autografem :) Wysyłam chyba 5 marca. Myślałam,że może w czerwcu przyślą. A tu taka niespodzianka :)

angie_86

Angie, gratuluję ^ ^ xd

Bu..a ja czekałam tak długo, ale było warto ^ ^

Joana93

Buuu :( A kiedy ja dostanę? Też byłam pewna, że dłuuuugo sobie poczekam aż przeczytałam, że Wy dostałyście a wiem, że te autografy zawsze przychodzą hurtowo ;P. Ale czekać będę dalej ;D

Irethi

Irethi a może Ben wziął Twój list do siebie i Ci na niego odpisze? ;P Oprócz autografu dostaniesz odpowiedz pisemną..moooże :D

Lily214

Obyś miała rację... Teraz to mi nadzieję zrobiłaś... ^^

Pozdrawiam :)

Irethi

O matko...! Znowu widziałam kogoś straasznie podobnego do aktorów z Narnii! Ostatnio jak wracałam ze szkoły widziałam gościa identycznego jak William M. a dzisiaj w szkole ide sobie po schodach a tu gościu: Czarna koszulka ciemne włosy takie do ucha i buzia jak BEN !! No myślałam że zaraz spadne z tych schodów...xD Nie usłyszałam niestety po jakiemu mówił :( Potem całą lekcje czekałam aż moze będzie jakiś komunikat że do szkoły przyjechał Ben Barnes <lool2> Tyle tylko że ten gościu był grubszy nisz Ben...CHYBA ;P

Lily214

Kurde, ale akcja. ;P
Teraz się okaże, że to jakiś nowy nauczyciel/ uczeń. ;D

Joana93

U mnie w szkole też jest koleś identyczny jak Ben ;D Pamiętam, że kiedyś za wfie chodziłam po równoważni i tak patrzę... zaraz zaraz... co tu robi książę Kaspian? Nie rozumiem tego ;D. Gość jest tak mega podobny, że to się w głowie nie mieści. A szczególnie te włosy... ^^ I wszystko byłoby bardzo pięknie, gdyby nie to... że jest o rok ode mnie młodszy! xD

Irethi

Nie ważne, że młodszy xD I to tylko rok.. prawie bez różnicy :P
Ile ja bym dała, żeby u mnie był ktoś podobny do Bena, ehh x3

Joana93

No tak, niby prawda ;D. Ale i tak głupio mi podrywać kolesia, który jest młodszy ;D

Irethi

To wyobraź sobie, że jest starszy :>
A w ogóle to nie sądzicie, że Ben nie wygląda na tyle lat ile ma? xd

Joana93

Ben ZDECYDOWANIE nie wygląda na tyle lat, ile ma ;D.
A co do wyobrażania sobie, to całkiem niezły pomysł. Moja wyobraźnia nie zna granic, więc postarzenie kogoś to naprawdę niewielki problem. Dzięki za radę! :) ^^

Irethi

Haha...ale on miał chyba z 20 lat!!! Ten gościu ktorego widziałam ;P Więc nie mam co startować xD A ja Go tylko raz widziałam bo na drugiej przerwie już go nie było :((

Lily214

Lily - nie martw się, znajdzie się kolejny "Ben" (;
Ireth - nmzc ;P

Joana93

Dzięki, również gratuluję :)
Myślałam, że zanim te zdjęcie przyjdzie, minie więcej czasu. Wreszcie się doczekałam ;)

owieczka

woooow!!!! super, dzięki!! na pewno napiszę, zwłaszcza że teraz mieszkam w Holandii więc zawsze trochę bliżej... i dziękuję tez za adres Emersona, kocham wszystkich Lostów!! tak na marginesie , czy ktoś zna może jakąś strone z adresami gwiazd?? tylko taką pewną, a nie np do fanklubów. bo są zagraniczne strony ale tam trzeba płacić za podanie adresu:( dopiero zaczynam swoją autografową przygodę i zbieram jak najwięcej informacji od "autografowych profesjonalistów":D pozdrawiam i z góry dziękuję

joana020

Ja niestety nie znam żadnej takiej strony, ale życzę powodzenia ;)

Dziewczyny, czemu tu tak ucichło? Ja zastanawiam się nad napisaniem kolejnego listu do Bena ;P

Joana93

A dostałaś już odpowiedź na poprzedni list? ;D

owieczka

WŁAŚNIE DOSTAŁAM AUTOGRAF!!!
I jestem bardzo, bardzo szczęśliwa :) :) ;)

Irethi

No gratuluję! ;*

Ja dostałam już dawno, ale przymierzam się do kolejnego. Marzy mi się list od Niego. xd

Joana93

Ooo, no to ambitny plan ;D. Myślisz, że się uda? ;)
Dziękuję ;*

owieczka

TO DZIAŁA!!!2 miesiące z haczykiem i mam auograf od Bena:+)Zresztą takich przykładów jest więcej na Ben Barnes Forum PL,wielu naszych użytkowników dostało już autograf od Bena. Więć na warto spróbować!

Saorise4

Te autografy zawsze przychodzą hurtowo ;D

owieczka

Bo Ben dba o swoich fanów:) To pamiątka na całe życie.