Ben BarnesI

Benjamin Thomas Barnes

8,0
16 643 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Barnes

Możecie pisać z prośbą o autograf itp na adres:
Ben Barnes
CAM
First Floor
55-59 Shaftesbury Avenue
London W1D 6LD
UK

komuś się tam udało i nawet Ben odesłał zdjęcie z autografem: poczytajcie na tej stronie
http://www.fanmail.biz/mboard/viewtopic.php?t=92418

Irethi

Zawsze trzeba mieć nadzieje ;)) A właśnie! Dostał ktoś list od Bena z odpowiedzią pisemną?;>

Lily214

Hmmm... może tak będzie ;D Obyś miała rację ;D Gdyby tak miało być, to mogę czekać dłuuuuuuuuugo, byle by to dostać ;D

owieczka

widzę że jednak temat nie spotkał się z zainteresowaniem, ale serio można zdobyć jego autograf

owieczka

Również mam jego autograf :) Jestem kolekcjonerką :D
http://img507.imageshack.us/img507/3395/dsc00547ta4.jpg

Gusikk

Agnieszka, mozesz napisac do mnie na gg? Proszee ważne xD 984035

Gusikk

A ja zdobyłam adres , zdobyłam plakat i nie wiem co napisać?? jakie znaczki kupić i w ogóle :P
Agnieszka opowiedz jak zdobyłaś ten autograf proszę. Konkretnie ile znaczków, czy wysłałaś wlasny plakat? i dodatkową kopertę zwrotną?

Gusikk

jak go zdobyłaś?? łatwo czy trudno było? (obstawiam to drugie)

owieczka

dziękawka.

owieczka

hmmm zawsze sie zastanawialam czy te autografy sa prawdziwe (pisane reka artysty a nie jakiegos agenta:))) czy managera :D bo skad taki artysta ma niby miec na to czas ) o autentycznosci danego podpisu nie przekonuja mnie nawet certyfikaty pomijam ten szczegol ze ceny zdjec z autografami z dolaczonym certyfikatem sa drogie ze ho ho, 100% pewnosc mam gdy widze kto mi podpisuje fotke czy plakat tak jak to bylo w przypadku Dannego Glovera:D kurcze nie zaprzeczam ze sama chetnie bym u siebie widziala taka fotke z autografem hi hi co mowicie sprobowac???? wysylac z koperta zwrotna ze znaczkami??? czy bez, w sumie to europa rzut beretem od nas wiec zby wiele to sie oni nie wykosztuja jak na swoj rachunek to podesla:D sama nie wiem .... pozdrawiam

Carolle

p.s Agnieszka poratuj nas rada:) jestes juz doswiadczona! pozdrawiam i gratukuje zdobcia tego skarbu he he :D

Carolle

Czy się mylę, czy już mamy pierwszych fanów Benka xD

Marta_K_

udzielam się na forum BenBarnesOnline i właśnie jedna z dziewcząt napisała o tym jak dostala autograf. Adres jest oczywiście do jego agenta, nie jest to adres prywatny.
Radziłabym włożyć do koperty Międzynarodowe Kupony na Odpowiedź, bo oni dużo takich listów dostają i na pewno nie będą się trudzić z kupowaniem znaczków.
Te pierwsze otrzymane zdjęcia Ben podpisywał sam, zresztą on często jest w Londynie, nie przeprowadzil się USA, więc raczej zagląda do swojej agencji. Teraz na początku kariery dba o fanów, potem pewnie nie będzie miał już czasu.

Ma już sporą grupę fanów :) my na pewno nie jesteśmy pierwsze ani jedyne!!

Carolle

Sorki że tak późno odpisuję :)

Na podany w temacie adres wysłałam list napisany po angielsku z prośbą o autograf. Oczywiście dodałam trochę "podlizujących się" :P zdań.

Nie wysłałam żadnych znaczków zwrotnych ani IRC-ów.

W taki sposób zdobyłam autografy m.in. Michaela Emersona (Ben - Lost).

Pozdr ;)

Gusikk

A jakie znaczki nalepiłaś na kopertę?
A zdjęcie własne, czy sam przysłał?

Mart_Mumin

Znaczek do Europy kosztuje 2,40. Wysłałam dwie fotki, lecz Ben odesłał mi tylko swoją.

Gusikk

Super. Wielkie dzięki. Zabieram się za pisanie listu :P

Gusikk

super. a ten znaczek kupowałaś na zwykłej poczcie??

Gusikk

Bo jego angencja ma gotowe zdjęcia z podpisami, ale to i tak miło,że dbają o fanów i odsyłają nawet jak nie ma IRCów w środku. Nie małe ich to grosze kosztuje. Z tego co wiem Ben jest nadal w USA i do Anglii wraca na premierę19 czerwca, Wtedy też pewnie zajrzy do agencji i podpisze zdjęcia! Wiec dziewczyny do dzieła!!!

Gusikk

o dzieki!!!
milo z twojej strony ze dopisalas gdybys mogal (i chciala oczywiscie) podac adres do korespondencji do Emersona strasznie go lubie:) pozdrawiam i gratuluje zdobyczy:D!!!!!

Carolle

Michael Emerson
"Lost"
Grass Skirt Productions
510 18th Avenue
Honolulu, HI 96816-4442

:)

Znaczek kupiłam normalnie na Poczcie.

Na autograf Bena czekałam od 26.01.08 do 20.03.08 r, a na Michaela od 21.12.07 do 31.03.08 r.

Powiem jedno - zbieranie autografów naprawdę wciąga ;)

Gusikk

xDD kurdee bardzo bym chciała zodbyc ten autograf ale nie wiem jak sie zabrac do tego... mogłabyś napisać dokładnie coo musze napisac dodac swoje zdjecie? ... na odp czekam tu lub meilem puciu-gluciu7@o2.pl

puciu_gluciu7

No i napisałam i wysłałam. Teraz zostaje tylko czekać...

Gusikk

Wow o.o Muszę koniecznie spróbować. Tylko że Ty wysyłałaś, jak jeszcze nie było na niego takiego boomu, a teraz to on może nie mieć czasu do toalety iść, a co dopiero fankom odpisywać xP Ale spróbuję i tak. Szczęściara -.- xD gratulacje!

Yoitsdomka

Spróbuj, spróbuj! Będziemy czekać razem. Ja wysłałam wczoraj.

Mart_Mumin

Już zrobiłam szkielecik listu, siostra mi sprawdzi, poprawi, a jutro zabieram się za kupowanie kopert, znaczków itp xD Czy Poczta polska jeszcze strajkuje? xD

Yoitsdomka

Nie mam pojęcia. U mnie w Katowicach była czynna.

Mart_Mumin

o co chodzi z tym zdjęciem?
bo nie mam pojęcia ja też wysyłam list bo chce bardzo dostac jego autograf

Kaspianka

Dziewczyny do dzieła! z pewnych źródeł wiem,że Ben w przyszłym tygodniu będzie w Londynie i napewno podpisze wszystkie zdjęcia :)

owieczka

Ja też bardzo chciałabym dostać jego autograf... Potrzebuję kogoś kto mi wszystko ładnie wyjaśni, bo jestem chyba trochę niepełnosprytna;)
Wiem, że muszę napisać list z prośba o autograf i wysłać na podany adres. O znaczki zapytam na poczcie. Tylko co jeszcze powinnam włożyć do koperty?

Liczę na pomoc ludzi o dobrym sercu:)

Alejandra_2

Do koperty włóż po prostu list :P .

owieczka

Ale poczta strajkuje...nie ma szans, żeby dotarło przed 19., czyli wtedy, kiedy on przyjeżdża...:( raz w życiu mi na czymś zależy, żeby doszło na czas, a oni strajkować muszą! >.<

Yoitsdomka

Nie martw się na zapas. Ja wysłałam, mimo strajków. Nie przejmuję się. Dojdzie, to dojdzie. Nie dojdzie, wyśle znów.

Mart_Mumin

;(:(:( Dziewczynyyy bardzo mi zależy na tym autografie... ale strasznie boję się że nie dojdzie list albo wtych stosach listów (bo ma coraz wiecej fanek) zaginie !!! ale jak nie spróbuje to nie wytrzymam chyba sobie nie wybacze!!! a najgorsze ze ja sie ucze niemieckiego i nie wiem co tam napisać ;(

puciu_gluciu7

Jeśli chcesz, to możesz napisać treść listu po polsku. Prześlesz ją do mnie, a ja postaram ci się to przetłumaczyć.
Moje gg: 2792369
Nie, żebym się chwaliła, czy coś. Ale z angielskiego akurat jestem dość dobra.

Mart_Mumin

Wysłałam dzisiaj. Wczoraj pytałam się babki na poczcie, to powiedziała, że jak priorytetem, to normalnie w ciągu trzech dni roboczych dojdzie o.O No to wysłałam priorytetem. Teraz tylko zostaje czekać :) Napiszę od razu i wstawię skana, jeśli mi odpowie.

Yoitsdomka

:):):) jaa już z koleżanka listy napisałyśmy :) ale dopiero na piatek pani nam przetłumaczy :( noo mam nadzieje że do końca wakacji dojdzie .. jak nie to trzeba bedzie pisać następny :( xDDD

owieczka

Dziewczyny!
Ja go bardzo lubie ale jak bym miała do niego pisac to nie po autograf. ale z niego gwiazda... szczerze? niech sie tak oni nie lansują... aktor to aktor. zawód jak każdy
a ben wg mnie spiepszył jedną rzecz i chce sie go zapytac czemu.. chociaz wolałabym prywatnie.. ale spoko...:P moge napisac do jego "menadżera" :P nie ma problemu... :)

loui_

Zaciekawiłaś mnie xD Powiesz, co masz na myśli, mówiąc o rzeczy, którą spieprzył, czy wolisz się nie dzielić? :)

Yoitsdomka

mnie takze zaintrygowala ta wypowiedz:D napiszesz??? obiecuje brak krytyki i wrednych komentarzy nie ze mna takie rzeczy pozdrawiam

Carolle

Wiem, że trochę od tematu ale czy któraś z was nie próbowała znaleźć adresu do Johnnego Deppa..? Bo do Bena już z koleżanką list wysłałyśmy i czekamy...^^

Roksanne

Nie ma szans na zdobycie ORYGINALNEGO, własnoręcznego autografu przez korespondencję od JD :(

Gusikk

Niestety, właśnie takie same informacje mam xP I to z forum, które jest poświęcone wyłącznie autografom, tam się na tym serio znają. :*

loui_

Nie ma ideałów spiepszył to spiepszył. Możemy tutaj podyskutować o tym i pobawić się w krytyków. Ale powiedz mi kim jesteś, żeby pisać do obej osoby i mówić że coś tam spiepszył? bo nawet nie napisałaś o co ci chodzi.

owieczka

` ijeee ;dd
wle Ci zazdroszczee ; dddddddd

ja też chceeee ; ddddddd

` Ben < 33

Dasiiek

to do niego napisz. Zawsze może nie odpisać, albo Poczcie Polskiej może coś się spieprzyć. Ale wiesz, będziesz miała poczucie, że napisałaś to jedno zdanie, dwa ;)

owieczka

tak szczerze mowic to nie mam pojecia co mam napisac, poprostu poprosic o autograf... pomoc jest mile widziana :)

Arwen9

można napisać, że bardzo się go polubiło po "Kaspianie" i że się czeka na jego dalsze filmy. Zawsze można do niego napisać, że jest nieziemsko przystojny i że chce się go przelecieć (XD). Chociaż zawsze można być szczerym i po prostu powiedzieć w prost, że chce się jego autograf.
Ja by jednak się trochę wysiliła, napisała chociaż pół strony w Wordzie. Żeby chłopak wiedział, że nie wszystkim zależy tylko i wyłącznie ja jego nieziemskim wyglądzie.

Giwi

Szczere :D, dobra dzieki juz mam wene tworcza...

Arwen9

No właśnie ja dziś już wysłałam list z prośba o autograf :). Tylko mam taką obawę , że mi Ben nie odpisze ale dobra jak nie odpisze w ciągu 5 miesięcy to znów napiszę ;p

Giwi

Ja będę pisać aż mi odpiszę. Gdzie można dostać jego plakaty? /oprócz gazet/
Tak już ogólnie. Zgadzam się z Wami, że jest sexy.