Możecie pisać z prośbą o autograf itp na adres:
Ben Barnes
CAM
First Floor
55-59 Shaftesbury Avenue
London W1D 6LD
UK
komuś się tam udało i nawet Ben odesłał zdjęcie z autografem: poczytajcie na tej stronie
http://www.fanmail.biz/mboard/viewtopic.php?t=92418
A ja napisałam na zwykłej kartce w kratkę formatu A4. Napisałam "Dear Ben" . Wysłałam 7 października priorytetem i nadal nie dostałam odpowiedzi. Teraz tak sobie myślę, że może mój list gdzieś zaginął, w Polsce wszytko możliwe. Albo leży teraz gdzieś zapomniany na Południu Bawarii lub Pan Bóg wie gdzie. Boję się, że mi nie odpisze:((
Nie denerwuj się tak.
Ja przez miesiąc miałam czarne myśli tego typu: 'A co jak Ben go nie dostanie', 'Czy w ogóle wysłali ten list?' itp.
Ale najważniejsze to wierzyć w swoje możliwości ; ]
Do koleżanki o nicku na literę "M" (sorry,nie pamiętam teraz całego):
-dwa miesiące to jeszcze nie tragedia.Trzeba wierzyć,niektórzy czekali półroku,choć oczywiście,że Wam szczęście dopisze prędzej.
Na pewno będzie ok,dziewczyny! Ben (tak przypuszczam) może mieć teraz więcej czasu, bo skończył Narnię 3,zdjęcia w Irlandii Północnej zaczyna z początkiem stycznia,więc na pewno znajdzie czas i odpowie na Wasze listy.
Właśnie dziewczyny, Sori ma rację. Ja sama czekałam pół roku, ale się doczekałam. (;
Zdjęcia do trójki już skończone? Wow.
Wpierw jakiś facet,który pracował przy filmie napisał o tym na blogu,potem ta notka pojawiła się na narniafans.com,z koleji potem ja prztłumaczyłam tą informacje i wstawiłam na forum.I tak dzieje się ze wszystkim co dotyczy Bena.Nie wiem jak filmweb (tzn wiem ale przemilczę) ale Ben Barnes Forum PL jest zawsze na czasie:)
Ej..."Dziewczyna Bena" to ranga specjalna,mojego już autorstwa. Użytkownik sobie zasłużył,więc w nagrodę za staż i frekwencję została dziewczyną Bena:)
Nie przychodziło mi do głowy nic innego:)
Ale wiesz pamiętam na rangi na jakimś forum o narni.Po paru dniach byłam "upieczonym narnijskim turystą"...
Tzn. "Upieczony" to ktoś nowy był.Po paru postach byłam "narnijskim turystą" I na tym się skończyło,bo strasznie mnie tma denerwowali.
Nie zamęczajmy reszty dyskują o forum,gdy mamy od tego forum.
Apropo tematu.Gdy przyszedł do mnie list,ja byłam w szkole.List otworzyła mama,bo jak potem mówiła,myślała,że to rachunek.Rachunek z Angli:)
Saorise wiesz jak ja się cieszę, że jestem nagrodzona specjalną rangą ; )))
I masz rację. My jesteśmy zawsze na czasie ; **
Haha. Takich 'rachunków' nigdy za wiele ; p
Ja dostałam, jak byłam na wycieczce szkolnej.
Dostaję od mamy sms: "I gdzie jesteście?"
"W autobusie... jeszcze kilka km przed Bydgoszczą"
"To niedługo będziecie. Bo dostałaś list"
"Ooo... Z Londynu ;)?"
"Tak"
<hura>
Wtedy wszystkim w autobusie mówiłam jaka to ja fajna jestem, że Ben mi odpisał xD
No jak Westlife i Bena kocham,ja bym sterroryzowała tego kierowcę byle jak najszybciej jechał xD
A jaka w domu sensacja była...Wszyscy musieli zobaczyć autograf od "angielskiego aktora" haha!
Takie myślenie w niczym nie pomoże,a tylko zaszkodzi.Adres wpisałaś?Znaczek?List do koperty wsadzony?Adres zwrotny napisany? No to wszystko co mogłaś zrobić zrobiłaś.
ja zrobiła tak:
kupiłam dużą koperte a4 i małą a5, wcześniej napisałam list i włożyłam go
do kolorowej koperty a6, kupiłam kupon międzynarodowy i:
na kopercie a5 napisałam swój adres i włożyłam do niej kupon, całą kopertę
włożyłam z listem do koperty a4 i napisałam na niej adres i wysłałam
priorytetem.
Dobrze?
W sumie racja... no ja wprawdzie kupiłam papeterię ale i tak musiałabym bo przecież nie wypada pisać takiego listu na kartce od zeszytu.A i tak jak przyszło do pisania to tak mi się ręce trzęsły,że nic mi nie wychodziło.Zupełnie jakbym pisała list miłosny.I w końcu napisałam list do Bena na niebieskim papierze,w niebieskiej kopercie.I odpisał:)
Ymm... ja napisałam ten list na kartce z zeszytu, ale moje pismo baaardzo wykaligrafowałam xd
PS. Saorise, a może Benni odpisał bo lubi niebieski.? ; )
PS2. Ja nakleiłam też na liście scenkę z OZN:KK ; pp
1.Pytanie do Saorise. Jak długo czekałaś na odpowiedź?
2.Ben sam adresuje koperty?
3. Dalej nie dostałam odpowiedzi :( Ale nadzieja umiera ostatnia.
Jakieś 2 miesiące czekałam.I to chyba nie Ben adresuje koperty,prędej ktoś z agencji.Nie martw się, należy wierzyć :) Aaa i zapraszam na forum skoro już sie u nas zarejestrowałaś ,chyba że to nie Ty :)
Hej dziewczyny, właściwie jestem tu nowa, zainteresowało mnie to, że Ben przysyła autografy;D Chyba sama wyślę list z prośbą. Mam pytanie, czy dołączałyście do koperty międzynarodowe kupony na odpowiedź??
ja tak! ale podobno niektóre dziewczyny tego nie zrobiły ale i tak dostały
ja włożyłam bo "przezorny zawsze ubezpieczony"
Ja też włożyłam taki kupon, jak wysyłałam jakiś rok temu. Długo czekałam na odpowiedź, ale doczekałam się ;)
Ja też się 'rejestrnęłam' na forum, ale jakoś brak mi czasu na wchodzenie :P Ale postaram się, bo na kilku forach utrzymuję aktywność ;)
Hmm.. Bardzo ciekawy wątek. Wszyscy (wszystkie?) zachęciliście mnie do wysłania listu i mam zamiar to zrobić od razu 27 grudnia :)
Tylko chodzi o to, że ja to w ogóle nie jestem obeznana w wysyłaniu listów (od czego są maile, nie?). Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić:
-jakiego znaczka należy użyć jeśli chcę wysłać list do Bena?
-poleconym czy jakimś innym?
-i ile to kosztuje - sama wysyłka + znaczek.
Z góry dziękuję za odpowiedź od kogoś życzliwego ^^
wiesz co ja zrobiłam tak że wysłałam priorytetem a tam pani ci sama nakleja
znaczek, ogólnie mnie to kosztowało 9 zł ale wlicz sobie kupon priorytet, 2
koperty i papeterie.