pogaduchy na temat tego czekoladowookiego gentleman'a ;) zapraszamy wszystkich fanów
Ben'a !
Ha! Pytanie, na które mogę wreszcie odpowiedzieć ;) Dziewczyny nie ma.
Bo my takie sympatyczne dziewczyny jesteśmy! ;)
my się już poprzez maile z Marzeną troszke poznały, ale żeby nie było przedstawię się gdyż też bardzo was polubiłam dziewczyny (nasz mały funclub BB ;D) Jestem Agnieszka ;) a co do dziewczyny to pewnie Marzena już by jakiś sygnał nam dała że coś nie dobrze z nim ;D
Wszystko z nim w porządku, mieszka sobie z braciszkiem (z tego, co mi wiadomo) i żadne panny (oprócz tumanów fanek) się koło niego nie kręcą. A informacje trochę ode mnie, trochę z forum (Agnieszka, przeczytałam to forum i miałam ubaw jakiego nie miałam od dawna!)
I właściwie to mnie przedstawiła - Marzena ;)
Przedstawiłaś to się w dialogu z Ben'em! ;d ;D ja jak czytałam to również, fakt że nie które to naprawde przesadzają ale jest część też takich mi się wydaje sympatycznych
Pisałyśmy to prawie w tym samym czasie ;)
Ale niektóre są lekko zwichrowane. Jak ta, która leciała z Paryża dwa razy do Londynu...
nie wiem czy zauważyłaś ale na forum tym są też kobieciny po 50 jako jego fanki! ;D tak więc grono mu się uzbierało w każdym wieku prawie ;d
Tak, zauważyłam! Ale śmiej się - moja sąsiadka (60 parę lat kobieta) jak zobaczyła plakat 'Wędrowca...' to stwierdziła, że gdyby spotkała takiego mężczyznę 40 lat temu, nie byłaby starą panną xD
konkret ! ale nie dziwię się w sumie kobiecince ;p
What song you would dedicate to Ben? one tam totalnie o wszystkim ;d nie bądźmy gorsze hahaha
oczywiście w granicach zdrowego rozsądku i dobrego smaku ;) nazwałabym te pogaduchy takim naszym TEA TIME ;))
A szkoda ;) Tea Time brzmi ładnie :)
Jesteśmy niemożliwe. We 3 za chwilę dojdziemy do 100 odpowiedzi ;)
no to.. hm.. muszę się Wam do czegoś przyznać, dość nietypowo zaczęła się moja fascynacja tym aktorem ;))
uuu..jestem ciekawa;) moja w taki sposób że zobaczyłam Księcia Kaspiana i..tak jakoś chciałam zobaczyć tzn poczytać o aktorze który grał tą rolę i tak się zaczęło ;d a co do plotkowania- nie da się ukryć! ;D
spotykam od dłuższego już czasu na swojej drodze życiowej mężczyznę, ma już ze 25 lat pewnie, który ma niemalże identyczną twarz jak Ben, ten sam podbródek, oczy ciemne, nawet nos i brwi, usta ma tylko pełniejsze, no i krótkie włosy ale też ciemne, wysoki i również o takiej jasnej karnacji, jak go pierwszy raz zobaczyłam to tak przyglądaliśmy się sobie a potem chyba moje kuzynki oglądały Narnię tę z 2008 roku i mnie oświeciło do kogo ten koleś jest tak łudząco podobny, naprawdę teraz nie przeginam, patrzę na fotki Ben'a i nadziwić się nie mogę :P
to gratuluję! przynajmniej spotkałaś (może nie oryginał) ale jakiś ideał podobny do Ben'a! niestety zbyt wielu sobowtórów on nie ma ;d
nawet nie wiecie ile ja podejść już robiłam, żeby go poznać :P a jakbym miała poznać oryginał tak jak Marzena to już w ogóle panika ;p
Ja się zastanawiam co by było teraz - wtedy był dla mnie zwykłym, w miarę przystojnym facetem o wspaniałych manierach i czarującym głosie, którego poznałam w parku ;)
No cóż... Ja jestem za tym (odwołując się do mojej mailowej korespondencji z Agnieszką), żeby ona sama wytłumaczyła, co oznacza Twórcze Poznanie ;)
no domyślam się, że głos też ma czarujący, pewnie czarująco też zdarza mu się chrapać ;)) Twoja historia troszeczkę przypomina taką o początku romansu, chyba za dużo komedii romantycznych się naoglądałam ;)
Podobno szansa jest zawsze ;)
Nie no, śmieję się teraz. Może i była, gdybym pociągnęła rozmowę, ale tego nie zrobiłam :)
ale wiesz, te fanki które stały obok Was już pewnie ciskały z oczu piorunami :P a Ben machnąłby na nie ręką i zgarnął Ciebie do siebie na herbatkę haha
ja tam wtedy bym się przed nim Twórczo Otworzyła.... yyy to chyba nie było już niewinne i grzeczne :P dobrze, ze jest po 22 hahaha
Mądralo, Ty lepiej wytłumacz niewiedzącej i nieuświadomionej Ewie, co oznacza Twój termin Twórcze Poznanie ;D
w takim razie zaczęłam się gubić w naszych wpisach hehe a tak btw to jak dojdziemy do 322 to pobijemy rekord wątkowy całego forum Ben'a na tej stronie ;pp
chodzi o to że Marzena robi cudowne zdjęcia i ma marzenie aby to Ben był jej modelem- wtedy zdjęcia te byłyby BOSKIE! ;D no a pomiędzy modelem a fotografem może się to w różnoraki sposób skonczyć jak na przykladzie koleżanki Marzeny ;P haha ;D