Ben BarnesI

Benjamin Thomas Barnes

8,0
16 726 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Barnes

pogaduchy na temat tego czekoladowookiego gentleman'a ;) zapraszamy wszystkich fanów
Ben'a !

more_than_a_woman

Ha! Pytanie, na które mogę wreszcie odpowiedzieć ;) Dziewczyny nie ma.
Bo my takie sympatyczne dziewczyny jesteśmy! ;)

xfemonoex

no nie da się ukryć i mimo, że nie znam Waszych imion i wieku haha

more_than_a_woman

my się już poprzez maile z Marzeną troszke poznały, ale żeby nie było przedstawię się gdyż też bardzo was polubiłam dziewczyny (nasz mały funclub BB ;D) Jestem Agnieszka ;) a co do dziewczyny to pewnie Marzena już by jakiś sygnał nam dała że coś nie dobrze z nim ;D

archie19

miło mi, Ewa jestem :P Marzena m.in. dla nas trzyma rękę na pulsie ; d

archie19

Wszystko z nim w porządku, mieszka sobie z braciszkiem (z tego, co mi wiadomo) i żadne panny (oprócz tumanów fanek) się koło niego nie kręcą. A informacje trochę ode mnie, trochę z forum (Agnieszka, przeczytałam to forum i miałam ubaw jakiego nie miałam od dawna!)
I właściwie to mnie przedstawiła - Marzena ;)

xfemonoex

a co to za forum właściwie ?? :)

more_than_a_woman

http://benbarnesfan.com/

xfemonoex

Przedstawiłaś to się w dialogu z Ben'em! ;d ;D ja jak czytałam to również, fakt że nie które to naprawde przesadzają ale jest część też takich mi się wydaje sympatycznych

archie19

Pisałyśmy to prawie w tym samym czasie ;)
Ale niektóre są lekko zwichrowane. Jak ta, która leciała z Paryża dwa razy do Londynu...

xfemonoex

nie wiem czy zauważyłaś ale na forum tym są też kobieciny po 50 jako jego fanki! ;D tak więc grono mu się uzbierało w każdym wieku prawie ;d

archie19

Tak, zauważyłam! Ale śmiej się - moja sąsiadka (60 parę lat kobieta) jak zobaczyła plakat 'Wędrowca...' to stwierdziła, że gdyby spotkała takiego mężczyznę 40 lat temu, nie byłaby starą panną xD

xfemonoex

konkret ! ale nie dziwię się w sumie kobiecince ;p
What song you would dedicate to Ben? one tam totalnie o wszystkim ;d nie bądźmy gorsze hahaha

more_than_a_woman

tam nawet jest zapytanie jakie sny z nim masz?- no a jakie można mieć! ;d

xfemonoex

chyba nie jestem w tym temacie :P
ale my to forum Benowe rozwalamy pięknie !

more_than_a_woman

czemu zaraz rozwalamy..po prostu rozkręcamy! ;D

archie19

jeden czort, mega pozytywnie ! a zaczęło się tak niewinnie :PP

more_than_a_woman

A nie jest dalej niewinnie? ;D

xfemonoex

jak rozkręcać to porządnie ! hehe

more_than_a_woman

Według mnie jest grzecznie i niewinnie ;)

xfemonoex

oczywiście w granicach zdrowego rozsądku i dobrego smaku ;) nazwałabym te pogaduchy takim naszym TEA TIME ;))

more_than_a_woman

To teraz zamień 'Hyde Park' na 'Tea Time' ;)

xfemonoex

nie da rady, nie mam takich wpływów na FW ;d

more_than_a_woman

A szkoda ;) Tea Time brzmi ładnie :)
Jesteśmy niemożliwe. We 3 za chwilę dojdziemy do 100 odpowiedzi ;)

xfemonoex

to nieoficjalnie do 22 jest TEA TIME a po 22 HYDE PARK ;D

more_than_a_woman

My raczej... Hmm... integrujemy się! I plotkujemy, jak na typowe baby przystało :D

xfemonoex

no to.. hm.. muszę się Wam do czegoś przyznać, dość nietypowo zaczęła się moja fascynacja tym aktorem ;))

more_than_a_woman

uuu..jestem ciekawa;) moja w taki sposób że zobaczyłam Księcia Kaspiana i..tak jakoś chciałam zobaczyć tzn poczytać o aktorze który grał tą rolę i tak się zaczęło ;d a co do plotkowania- nie da się ukryć! ;D

more_than_a_woman

A jak konkretnie?

xfemonoex

spotykam od dłuższego już czasu na swojej drodze życiowej mężczyznę, ma już ze 25 lat pewnie, który ma niemalże identyczną twarz jak Ben, ten sam podbródek, oczy ciemne, nawet nos i brwi, usta ma tylko pełniejsze, no i krótkie włosy ale też ciemne, wysoki i również o takiej jasnej karnacji, jak go pierwszy raz zobaczyłam to tak przyglądaliśmy się sobie a potem chyba moje kuzynki oglądały Narnię tę z 2008 roku i mnie oświeciło do kogo ten koleś jest tak łudząco podobny, naprawdę teraz nie przeginam, patrzę na fotki Ben'a i nadziwić się nie mogę :P

more_than_a_woman

to gratuluję! przynajmniej spotkałaś (może nie oryginał) ale jakiś ideał podobny do Ben'a! niestety zbyt wielu sobowtórów on nie ma ;d

archie19

nawet nie wiecie ile ja podejść już robiłam, żeby go poznać :P a jakbym miała poznać oryginał tak jak Marzena to już w ogóle panika ;p

more_than_a_woman

Ja się zastanawiam co by było teraz - wtedy był dla mnie zwykłym, w miarę przystojnym facetem o wspaniałych manierach i czarującym głosie, którego poznałam w parku ;)

xfemonoex

a teraz byłby idealnym obiektem do Twórczego Poznania! ;D

archie19

Twórcze Poznanie... Ładne określenie na... xD
Właśnie oplułam ekran laptopa, dziękuję :)

archie19

wręcz Twórcze określenie :DD

more_than_a_woman

No cóż... Ja jestem za tym (odwołując się do mojej mailowej korespondencji z Agnieszką), żeby ona sama wytłumaczyła, co oznacza Twórcze Poznanie ;)

xfemonoex

no domyślam się, że głos też ma czarujący, pewnie czarująco też zdarza mu się chrapać ;)) Twoja historia troszeczkę przypomina taką o początku romansu, chyba za dużo komedii romantycznych się naoglądałam ;)

more_than_a_woman

Hahaha, szkoda, że nie kontynuowaliśmy znajomości ;)

xfemonoex

a myślisz, że była wtedy taka szansa ;> hehe

more_than_a_woman

Podobno szansa jest zawsze ;)
Nie no, śmieję się teraz. Może i była, gdybym pociągnęła rozmowę, ale tego nie zrobiłam :)

xfemonoex

ale wiesz, te fanki które stały obok Was już pewnie ciskały z oczu piorunami :P a Ben machnąłby na nie ręką i zgarnął Ciebie do siebie na herbatkę haha

more_than_a_woman

Nie sądzę :)
Ale zawsze kilka dni później znowu mogłam na niego wpaść ;)

xfemonoex

żartuję ofkors ;) ojj Ty tam masz raj na ziemi ;))

more_than_a_woman

Może nie raj :) Ale na 'Birdsong' idę jeszcze raz ;D

more_than_a_woman

a wtedy napewno mogłoby dojść do Twórczego Poznania! ;D

archie19

ja tam wtedy bym się przed nim Twórczo Otworzyła.... yyy to chyba nie było już niewinne i grzeczne :P dobrze, ze jest po 22 hahaha

archie19

Mądralo, Ty lepiej wytłumacz niewiedzącej i nieuświadomionej Ewie, co oznacza Twój termin Twórcze Poznanie ;D

xfemonoex

w takim razie zaczęłam się gubić w naszych wpisach hehe a tak btw to jak dojdziemy do 322 to pobijemy rekord wątkowy całego forum Ben'a na tej stronie ;pp

more_than_a_woman

chodzi o to że Marzena robi cudowne zdjęcia i ma marzenie aby to Ben był jej modelem- wtedy zdjęcia te byłyby BOSKIE! ;D no a pomiędzy modelem a fotografem może się to w różnoraki sposób skonczyć jak na przykladzie koleżanki Marzeny ;P haha ;D

archie19

to znaczy jak ?? zaczyna zżerać mnie ciekawość ojj ;))