pogaduchy na temat tego czekoladowookiego gentleman'a ;) zapraszamy wszystkich fanów
Ben'a !
Jakby Ci to Ewa wytłumaczyć ;d wiesz jest kobieta i mężczyzna i jest flesz i ten mężczyzna tej kobiecie pozuje xD a wtedy "Wszystko się może zdarzyć.." i dochodzi do Artystycznej Gry..a potem jest wcześniejszy termin jaki napisałam ;P (bardziej skomplikowałam niż wytłumaczyłam xD)
no trochę enigma ale z czasem pewnie max ogarnę motyw ;) wszak to nie nasza ostatnia pogaducha i jestem ciekawa czy ktoś jeszcze dołączy do naszej trójeczki ;>>
Myślę, że jesteśmy zbyt demoralizujące ;)
Agnieszko - mogłabyś być profesorem, tak to wytłumaczyłaś, że nawet ja mało co zrozumiałam :)
aż mi się ten suwak po prawej stronie przeglądarki zaciął a że to kółeczko w myszce mi się zepsuło na dniach to miałam migawkę przed oczami przez kilka sekund ;dd haha
eeeeej coś było ostatnio o snach z nim a mi się przypomniało że miałam taki po sylwestrze, jak popylał po Londynie [tak, to był chyba Londyn] w tych portkach z 'Killing Bono' a ja się tak cieszyłam że go w końcu poznałam i przedstawiałam moim koleżankom :P
masz całkowitą rację, dlatego Ben jest moim number one ;DD tego samego dnia nawet obchodzimy urodziny ;)
Wiem, że mam rację :D
A teraz uciekam, po o 7 muszę się zameldować w pracy, dojechać na kichany Wimbledon i jeszcze z psami wyjść wcześniej, bo mi mieszkanie zdemolują. Ach.
to co ogólnie spać idziem (mnie to gorączka dorwała- przez gorący temat ;D) to do pewnie jutra! ;D ;*
wiesz my byśmy tylko zobaczyły- nawet zachowywać nie bedziemy dla siebie bo po co- żebysmy non stop mdlały?! xD