pogaduchy na temat tego czekoladowookiego gentleman'a ;) zapraszamy wszystkich fanów
Ben'a !
Wiesz, Ty się powinnaś cieszyć ;)
Przecież gdzieś to udowodniono (pewnie w Ameryce, to specjaliści od dziwnych badań), że kobiety spotykające regularnie (chociażby mijając na ulicy), tego samego przystojnego mężczyznę, żyją średnio o 2 lata dłużej... xD
Ojej temat od wczoraj a tu już 4 strony :D zaczęłam czytać, ale nie wiem ile teraz zdążę, a koniecznie chce dać o sobie znać, żebyście wiedziały, że tu siedzi w ukryciu jeszcze jedna fanka i za niedługo będzie zachwycać się razem z Wami na Benem ;)
Pofolgowałyśmy sobie troszkę wczoraj z tymi czterema stronami, to prawda ;)
Ale to głównie takie swobodne rozmowy o wszystkim i o niczym. Sama chyba nie chcę tego czytać ;)
ejj, zaczęłyście beze mnie :P a tak w ogóle to dzień dobry psychofanki hehe
btw wątek jeszcze daje radee ;)) w przyszłości możemy pomyśleć o założeniu czegoś zupełnie odrębnego dla naszych Benowych rozważań ; d
film ściągał się do 1 w nocy haha także zdążyłam przejrzeć co nieco, dziś ogarnę całość bankowo, ale wryła mi się w pamięć ta początkowa kwestia - "Yes, this is trrue storrry" ; dd Ben gra w tym filmie postać o imieniu Cobakka tak... a coś mi się kojarzy że to się czyta Sabaka ? tzn po polsku pies ;>
Nie mam pojęcia! W życiu nie miałam do czynienia z rosyjskim, więc nie wiem :)
No cóż, jeżeli chodzi o akcent... Spisał się mistrzowsko.
Najlepsze było, gdy czytałam wywiad i powiedział, że oni faktycznie przez dwa miesiące (!) mieszkali w śmierdzącym mieszkaniu nad knajpą indyjską, a łóżka to były materace rozłożone na podłodze.
pięknie ! ;p to by się zgadzało z tą Sabaką, może to była jego szkolna ksywka hm ;dd ojj są takie oczy, których nigdy nie zapomnisz. :P
tzn założenie naszego forum ?? z jego pięknym zdjęciem w nagłówku haha a stronka się potem tak rozwinie, że będzie najpopularniejsza w kraju ;>
no tak jak same my będzemy w takim tempie rozpisywac się na 4 strony dziennie to dogonimy stronami najstarsze fora! ;D
No cóż, to nie jest głupi pomysł, naprawdę :)
Bo dobrego, polskiego forum o Barnesie to chyba nie widziałam...
chodzi o to że jak ma być o Ben'ie to o nim a nie jakieś psychofanki Justin'a Bieber'a będą przeżywały straaaaszną miłość i cokolwiek ;P
A z drugiej strony jakieś porządne informacje na temat jego planów zawodowych i zrobionych już filmów :)
też chora ? ja nie wiem, jakaś epidemia ;dd a miałaś do pracy dojechać, może Cię zaraziłam na odległość ;)
a ja ci wczoraj nie zdąrzyłam napisać ale właśnie wczoraj odstawiłam antybiotyk haha bo grypsko mnie dorwalo i na L4 siedze więc jak chore to wszystkie ;D