pogaduchy na temat tego czekoladowookiego gentleman'a ;) zapraszamy wszystkich fanów
Ben'a !
kuurde muszę iść obiad zrobić ;/ (ktoraś za mnie chce pogotować? ;P) i jak co wrócę jak najszybciej się da :D
a jak się zakłada takie forum? bo wiecie ja to raczej nigdy tego nie robiłam i raczej nie wiem ale jak mi powiecie to to zrobię!
Od biedy to ja też mogę założyć ;)
Tylko trzeba mi dać pół godziny, żebym nowe konto pocztowe zrobiła i starego nie zaśmiecała :)
na pewno HydePark czyli wolność słowa, dyskusje o wszystkim co dotyczy Ben'a itd... można by wstawić ten nasz TeaTime bądź CoffeaTime ;p
ja myślę że to Marzena powinna być głownym moderatorem gdyż jakby nie było zajęła się większością a my zawsze możemy swoje propozycjer czy wątpliwości pisać, prawda? ;d
pięknie to ujęłaś :P kurdee, już 5 strona wpisów, zaczynam bardzo nie ogarniać, na gwałt jest nam potrzebne to forum ;))
o rany,a ma ktoś zdjęcie tego brata? ;) Forum nie było by takie złe, ja mogę się zająć grafiką, tyle że jak na razie tu też jest miejsce nie?
myślę, że ten list oskarżający o chorobę byłby prawie jak szantaż, ale gdyby tylko przyjechał do polski spotkać się z fankami nie mam nic przeciwko ;D
tylko wiecie ja tam nie za bardzo jestem dojrzałą fanką i nie wiem czy chcę to zmieniać ;P
dojrzała w sensie kulturalna- a po twoich wypowiedziach można zauważyć że jesteś, więc My Polskie Fanki powinnyśmy się zjednoczyć...bo mało nas? ;d