Bill Kaulitz

Bill Kaulitz-Trümper

8,4
27 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Bill Kaulitz

Aktualnie wyzywacie od "pedałów", "kobiet", "beztaleńć", ale młode dziewczyneczki moje drogie - ja dobrze wiem, iż kiedyś zanosiliście się płaczem na wdzięk "Durch den monsun" czy "Schrei", wzdychając i śliniąć się na widok Billa Kaulitza, wmawiając sobie, że Bill to wcielenie talentu, męskiego czaru, podziwiając jego wokalne predyspozycje i geniusz włożony w realizację teledysku, a następnie biegnąć do pobliskiego sklepiku po bezwartościowe "Bravo" czy "Popcorn", zanurzając się w pozbawionym przesłania artykule czy wywiadzie, natychmiastowo wydzierając plakat z wnętrza czasopisma, wieszając przy łożku, a poźniej wpatrując się w niego, snując fantazje erotyczne...
Dopiero potem, na przestrzeni bodajże kilku miesięcy, Tokio Hotel zaczęło stanowić równowartość z kiczem, rozpoczęło się utożsamianie lidera z rodzajem kobiecym, wszystkie niedojrzałe niewiasty przestały "karmić" uszy ich muzyką, obrzucając bluzgami wszystkich którzy ich słuchają...
Czyż nie mam racji? Tak właśnie wygląda wasza przeszłość związana z TH!

scarface_6

tak wygląda przeszłość każdej muzyki. pamiętacie brytney? każdy ją lubiła a teraz?

Baiken_aka_Serpico

Ja powiem tak: moja koleżanka pokazała mi gazetę z wywiadem z tokio hotel, i ja naprawdę myślałam, że bill to dziewczyna dopóki nie przeczytałam tego wywiadu. Teraz ich naprawdę nie lubię, ale sama nie umiem tego wytłumaczyć. Jak widać można sie pomylić i nie wszyscy antyfani kochali kiedyś ten zespół, ja od początku ich nie lubię. Pozdr!

scarface_6

przecież oni są naprawdę....dziwni(delikatnie powiedziane)
ja ich nigdy nie lubiłem, nie darzyłem ich jakąkolwiek cienką nicią sympatii, bo dla mnie są to...po prostu wzory kiczu, bezguścia...(także delikatnie powiedziane).

Przemek

Ja ich nie znoszę od początku... I już wtedy kiedy na wszystkich top listach było "Durch den monsun" dziwiłem się jak można tego czegoś słuchać :/... "Schrei" może słyszałem jakiś kawałek jak leciało w TV chociaż nie jestem pewien, ale innych piosenek TH na szczęście nie znam bo udaje mi się przełączyć kanał zanim zaczną śpiewać...

użytkownik usunięty
Goku

Tokio Hotel myślą że jak piszą o nich w bravo to są cool.
A słyszeliście co mówili o Blog 27?
Ten pedał Bill mówił że to buntowniczki rocka!
HAHAHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Co za debil,jak on twierdzi że to jest rock to co myśli że Tokio Hotel grają heavy metal?

Blog...27...i...buntowniczki...rocka.... LOOOOOOLL... tej czarownicy "ktorej ukradli miotłę więc wzięła sobie mopa" chyba mózg wypadł uchem o.O

Kentucky_2

A weeesssssss ja nigdy tego zdzierstwa nie lubiłam i nie słuchałam ... EMINEM 4EVER !!! :D

scarface_6

Odkąd tylko zobaczyłam tych debili na MTV dziwiłam się, że ktoś może słuchac tego wieśmiarstwa... xD. Badziewe totalne, vocal wygląda jak baba a muza brzmi... już nie będę pisać bo zabrakło mi słów..
The Offspring wymiata xD!!!!

Severine

o taaak popieram The Offspring wymiata ;]

Hooch

Śliczny temat i tak groteskowo napisany. Ale i tak dla mnie Bill-a zostanei kobietą, dopóki nie sciągnie spodni!

Pozdrawiam!

akira894

nawet jak ściągnie gacie, i tak nic nie zobaczysz, bo on tam tylko będzie mieć przyklejone futerko z bezpańskiego kocurka, którego zeżarł, kiedy matka z ojczymem wyrzucili go z domu z 30-stopniowy mróz...i choćbyś zaglądała przez lupę, macała i macała-i tak do niczego nie dojdziesz, bo jest to "szczególny przypadek niemożności określenia płci"...
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

akira894

To nie Jan Bo, nie ta osobowość, nie ta odwaga, w ogóle i tak nie zobaczylibyćmy nic :P

scarface_6

Mów za siebie :D ja od poczatku wiedziałam ,że to kosmici ( jak zobaczyłam ich w telewizji :D an poczatku to myślałam ze kosmitki) nie czytam brava i popcornu czy jak to tam sie nazywa . Wiec te twoje wywody raczej sa bez podstawne .znam wiele młodych dziewczyn które jak zaczęły słuchac tego szajsu to do dziś nie przestają.

scarface_6

Pamiętacie słowa tej piosenki?? ("Durch den Monsun")

Ja taki brzydki nawyk mam,
że się nie myję, co mi tam,
bo lubię śmierdzieć jak niemyty łoś.
I chociaż mam pedalski ryj,
nikt mi nie powie-"Idź się myj",
bo każdy zdycha zanim powie coś.

Ref.
Śmierdzę jak szczur,
Jak zdechły pies,
Nie myłem się wczoraj i dziś też.
Jak koński gnój,
Podaj mi dłoń,
a dam Ci poczuć tą cudowną woń,
która wylatuje z moich ust,
nie myłem się prawie miesiąc już.
Śmierdzę jak szczur...

(www.maxior.pl)

scarface_6

No to muszę Cię zdziwić:D:
Nigdy nie pałałam dzikim uwielbieniem do Tokio Hotel. Co więcej nigdy nie posiadałam plakatu z wyżej wymienionym zespołem ani nie kupiłam Bravo ponieważ był tam pseudo-pieszczoch ze słitaśną podobizną braci K. Nigdy też nie uważałam ich pseudo-muzyki za rocka. Kiedy w telewizji był emitowany teledysk owej grupy nie piszczałam namiętnie na widok wymalowanego chłopaka, który używa więcej kredki do oczu niż ja.

Ale muszę gdzieś wyrazić swoje zdanie i padło na ten temat:
Dlaczego nazywacie ich gejami? Czy homoseksualista się tak maluje? Dzieci kochane, mylicie pojęcia:

Homoseksualizm ? zaangażowanie psychoemocjonalne i pociąg seksualny pomiędzy osobami tej samej płci

Transwestytyzm - u heteroseksualnych mężczyzn: tendencja do przebierania się w stroje kobiece.

Zdziwieni:))?

Pozdrawiam

P.S. Kiedy mój kumpel pierwszy raz zobaczył wokalistę TH na okładce gazety powiedział "Całkiem ładna jest". Nie żartuję. Potem doczepił się tego, że matka natura kiepsko ją (go?) wyposażyła xD.

scarface_6

Buachachacha...
Na początku, gdy na Vivie niemieckiej puszczali "Durch den Monsun", przełączałam po kilku sekundach na inny kanał, bo nie kręciła mnie smętna, niepodobająca mi się za bardzo piosenka jakiegoś niemieckiego zespołu z jakąś gościówą na wokalu ;P Byli mi obojętni.
Potem, gdy dowiedziałam się, że persona ta jest facetem, zgłupiałam i nie mogłam w to uwierzyć :O Pomyślałam sobie: "Cholera, co to za kolo, już w tak młodym wieku robi się na babę". Ale wtedy jeszcze ich nie znosiłam, tylko nie lubiłam ;P
Później przeraziła mnie fala fanek TH - za nic nie mogłam zrozumieć, jak można uwielbiać tak przeciętny zespół, a na dodatek kochać się w facetach wyglądających jak kobiety :o A ostatecznego minusa u mnie otrzymali po tym, jak zaczęli się lansować na wielkich rockmenów (Schreeeeeeeeeeeeeeeeeeeei). Od tego czasu ich nie znoszę ;>

scarface_6

Pewnie i tak większa częsc osób, które się tutaj wpisaly, byly fankami na poczatku, a teraz TH gnębią... Ja TH nigdy nie słuchałam... Tak samo, jak nie przepadam za Britney itd... Jakoś nie lubię słuchac czegoś, tylko dlatego, że słuchają tego wszyscy... A TH słyszałam tylko 1 piosenkę, nawet nie całą i stwierdzam, że cieszę się, że moda na TH już przeminęła z wiatrem (;