Bill Kaulitz

Bill Kaulitz-Trümper

8,4
27 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Bill Kaulitz

Ajjj...Rzeczywiście, zadebiutował tym jednym filmem :)) Megagwiazda dosłownie, słów brak taki jest wspaniały.
I chujowy.
Żal mi dupe ściska jak na niego patrze ;o

o_o

No, debiut wielki, wybity aktor...i wokalista rownież wspaniały.. aż się wzruszyłam... ;D
pozdro ;)

o_o

Nie tylko Tobie żal dupe ściska, powaga.
Kolo jest żałosny. Jak gdzieś jego morde widzę to poprostu epilepsji dostaję...

Green_Girl

Jego za przeproszeniem muzyka może się podobać, jak ktoś lubi słuchać miauczenia duszonego kota, ale co on i ten jego braciszek- mop robią na filmwebie??? Jak ich tu zobaczyłam mało nie spadłam z krzesła, rzeczywiście mega aktorzy, robią filmowa karierę lepszą niż Brad Pitt czy Johnny Depp;-). Usuńcie ich z stąd, bo to już jest nieporozumienie! Pozdr fanów Black Eyed Peas i P.O.T.C PIRATKA!

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Oooo ja tez pozdrawiam fanów BEP, sama jestem ich fanką :):)

o_o

To są mordy ktorych nawet w piekle nie chcieli. Co Lucyfer przeytrzyma to przetrzyma ,ale nie może znieść tego ... nie wiem jak to nazwać xD

użytkownik usunięty
Kentucky_2

Ale sie uśmiałem czytając Twoją wypowiedź, Kentucky :D myślałem że nie wytrzymam xD

o_o

Ach Jezusku co to robi tu ? Alez imponująca nota .hu hu

Little_Dean

ja bym powiedział, że ma on pysk jak ścisk dupy mamuta

o_o

głupie fanki th pomyślały sobie że na filmweba trzeba jakoś wcisnąć ich ulubieńców i wymyśliły sobie film...
no ja nie moge... przecież tu nie ma dla nich miejsca, trzeba sie ich pozbyć

o_o

NIGDY W ŻYCIU BYM TEGO "FILMU"NIE OBEJRZAŁA.TO MUSIAL BYC NAPRAWDE BEZNADZIEJNY FILM SKORO ona W NIM GRALA

o_o

Nie no to jest czytas zniewaga :/ Skąd to to się tu wzieło? No ,bo z filmem to to nie ma NIC wspólnego... Ono mogłoby grać - ale tylko z maską ,bo nawet horror z udziałem tego tego byłby nie do obejrzenia... Apeluję o "zniknięcie" tej pomyłki genetycznej i/lub krzyżówki pudla z AineKlaineGermizenZupenMasakren.

Kentucky_2

hahahahahhahaha,genialna wypowiedz. xD podpisuje sie pod petycja. pozdro!