Ajjj...Rzeczywiście, zadebiutował tym jednym filmem :)) Megagwiazda dosłownie, słów brak taki jest wspaniały.
I chujowy.
Żal mi dupe ściska jak na niego patrze ;o
Nie tylko Tobie żal dupe ściska, powaga.
Kolo jest żałosny. Jak gdzieś jego morde widzę to poprostu epilepsji dostaję...
Jego za przeproszeniem muzyka może się podobać, jak ktoś lubi słuchać miauczenia duszonego kota, ale co on i ten jego braciszek- mop robią na filmwebie??? Jak ich tu zobaczyłam mało nie spadłam z krzesła, rzeczywiście mega aktorzy, robią filmowa karierę lepszą niż Brad Pitt czy Johnny Depp;-). Usuńcie ich z stąd, bo to już jest nieporozumienie! Pozdr fanów Black Eyed Peas i P.O.T.C PIRATKA!
To są mordy ktorych nawet w piekle nie chcieli. Co Lucyfer przeytrzyma to przetrzyma ,ale nie może znieść tego ... nie wiem jak to nazwać xD
Ale sie uśmiałem czytając Twoją wypowiedź, Kentucky :D myślałem że nie wytrzymam xD
głupie fanki th pomyślały sobie że na filmweba trzeba jakoś wcisnąć ich ulubieńców i wymyśliły sobie film...
no ja nie moge... przecież tu nie ma dla nich miejsca, trzeba sie ich pozbyć
NIGDY W ŻYCIU BYM TEGO "FILMU"NIE OBEJRZAŁA.TO MUSIAL BYC NAPRAWDE BEZNADZIEJNY FILM SKORO ona W NIM GRALA
Nie no to jest czytas zniewaga :/ Skąd to to się tu wzieło? No ,bo z filmem to to nie ma NIC wspólnego... Ono mogłoby grać - ale tylko z maską ,bo nawet horror z udziałem tego tego byłby nie do obejrzenia... Apeluję o "zniknięcie" tej pomyłki genetycznej i/lub krzyżówki pudla z AineKlaineGermizenZupenMasakren.