Bo wiadomo, ze jacyś fani zawsze się znjadą. Proponuję, zeby kazdy kto dał temu czemuś 1, wpisał się, pokazmy ilu nas jest!
ja się oczywiscvie wpisuję-veritaserum ;)
jak tylko zobaczyłam ten krzywy zafajdany ryj na ekranie bez zastanawiania sie dałąm jeden...a jego brata tez mozna tu spotkac??dam mu dwa..tak z litosci:P
Hmm. Średnia 2,07 i 235 głosów... Z matematycznego punktu widzenia wychodzi na to, że ma on na filmwebie aż 28 fanek.
Sprawdzenie: 28 głosów na "10" oraz pozostałe na "1", 280+207=487, średnia 487/235=2,07234.
Tak, z pewnością dwadzieścia osiem fanek. Czy powinniśmy już zacząć się bać? :)
ja mu dałam 1 od chwili, gdy dowiedziałam się, że jest w bazie filmwebu, ale przed chwilą moje alter-ego również wsparło ta akcję :)
ja dopiero przed chwilą się dowiedziałam, że zagrał w jakimś filmie i jest w bazie filmwebu
oczywiście dałam mu 1
Ja również dałam mu 1, gdy tylko zobaczyłam go tutaj. Poza tym każdy kto dał mu tę ocenę miał sie wpisać, więc nie chcę stanowić wyjątku.
Ja też dałam 1 dla Billa..a;e najchętniej bym go posłala do komory gazowej !!! jak innych jego rodaków ;D
Ojej niedobrze srednia poszła w góre mądrzy ludzie apelujemy do was a i proszę wstawiac 1 dla jego braciszka i tej szmiry w której zagrali mozecie film oceniać na moją odpowiedzialnośc poniewaz ogladałam i wiem ze to szajs i w pełni zasługuje na najnizszą mozliwa ocenę czyli 1.
Dopiero przed chwilą dowiedziałam się że TA DZIEWCZYNKA jest na filmwebie. Oczywiście w pełni popieram moich poprzedników i daję 1 !!! Teraz średnia jest 1.99...heh jeszcze dość wysoka :/
Qurde, szkoda że nie można parę razy głosować!! Wtedy by miał o,1 ;P Dałam mu 1 bo się przez niego pokłuciłam z koleżanką :/:/:/:/:/ Ale też za to że jest beztalenciem i... Czy on w ogóle jest jakieś płci?
Hmm, a ja jestem fanką TH i uważam że na filmwbeie powinni być AKTORZY!
A Bill i Tom aktorami nie są, a że Bill podkładał głos i zagrał w jednym filmie napewno go nim nie czyni. Przynamniej z mojego punktu widzenia. Pozdrawiam fanów TH ;) a antyfanów proszę o więcej wyrozumiałości
NaShI "Masz coś do Niemców? " Mam dużo do tych morderców...którzy wykorzystują polaków..ty widocznie nie jestes patriotą :]
Patriotyzm to co innego niż nienawiść ludzi ze względu na to, że ich przodkowie wybijali naszych przodków. Rozumiem niechęć do grup takich jak SS, Wermacht itp. które były szczególnie związane z ideologią nazizmu - czyli wyższośći nad innymi rasami (i krajami), ale dla całego narodu... Poza tym to było pół wieku temu! Aż tak jesteś pamiętliwy/wa? Rozumiałbym bym to jeszcze gdyby Twoje pokolenie odczuło te prześladowania i wykorzystywania, ale zapewne urodziłeś/łaś się przynajmniej 30-40 po zakończeniu wojny, więc nie widzę powodu, żebyś miał/a nienawidzić Niemców.
~Pablo
Ja też oczywiście dałam 1,bo jakby inaczej...Dla niego 1 to i tak za dużo. Jego aktorem nazwać nie można...
oczywiście, że 1 ! Jak on wogóle sie tu znalazł!?!? ;/ no to jest już przesada ;/;/;/
DEbill ! ! ! :)
Olka473@.. . ile ty masz lat?
Kiedy to było? Pół wieku temu - jeżeli dalej bedziesz o tym rozprawiac - to daleko nie zajdziesz.
Pozatym nie wszyscy Niemcy byli MORDERCAMI.
O tym powinnaś pamietać.
:/
Nie no to jest bez sensu, wy tu zamiast oceniac jego grę,(chociaż tam nie ma co oceniać, bo po 1 pojawil sie w tym filmie tylko raz na chwilke, po 2 byl wtedy maly i jeszcze nie wiedzial kim chce byc w przyszlosci, raczej wina jego rodzicow ze zagral w nim, a po 3 teraz nie gra w zadnych filmach wiec nie jest aktorem i nie wiem co on tu w ogole robi), bo cały film to rzeczywiście beznadzieja, wstawiacie mu minusy za to co jego przodkowie kiedys tam robili(a przeciez to nie jego wina)i oczywiscie za jego wyglad. A jego bratu dajecie minusy w sumie nie wiem za co, mysle ze za wyglad nie bo w porownaniu do Billa wyglada normalnie, pewnie za to ze jest po prostu jego bratem i gitarzysta waszym zdaniem najgorszego zespolu jaki istnieje- Tokio Hotel.
PZDR<:>
Dołączam się. Tym pokractwem tylko dzieci straszyć. Freddy Kruger wysiada... I w dodatku te rozwydrzone neastolataki to gówno kochają!
Absolutna pała!
Dołączam się. Tym pokractwem tylko dzieci straszyć. Freddy Kruger wysiada... I w dodatku te rozwydrzone neastolataki to gówno kochają!
Absolutna pała!
Absolutna pała!
Dołączam się. Tym pokractwem tylko dzieci straszyć. Freddy Kruger wysiada... I w dodatku te rozwydrzone nastolataki to gówno kochają!
Absolutna pała!
yyy.. a teraz mzoe Niemcy lepiej traktują Polakow? wiele razy o tym slyszalam i widzialam..i spotkalo to moją rodzine jak charowali na truskawkach w niemczech... nie będe tego tlumaczyc jak nie rozumiecie to trudno :]
A powiedź mi dziewczynko jak Niemcy maja nas dobrze traktować?
Skoro nasz szanowny prezydent Kaczyński odwołuje wyjazd do naszych zachodnich sasiadów tylko dlatego że go brzuszek zabolał?
Dajmy na to p. Leszek Miler który po cieszkim wypadku jeździł na wózku pojechal do Brukseli?
Nie licz na ich szacunek - jeżeli my nie bedziemy ich szanować.
Tia... nawet rozmowe o Billu zawsze można zmienić w rozmowę o polityce.
Nie każdy dobrze pamięta czasy prezydentury Kwaśniewskiego. Czy nikt nie pamięta jak czekał na Putina przed Kremlem pół godziny? Czy nikt nie pamięta jak zataczał się na cmentarzu w Katyniu? Czy nikt nie pamięta jak w USA narąbany zawinął się we flagę Stanów Zjenoczonych? Tylko oczywiście nikt nie krzyczał, nie podnosił rabanu że Kwaśniewski zachowuje się jak pospolity menele a nie prezydent. A czemu? Bo jako dawny post-komunista musiał lizać dupy prezydentom innych krajów (i zachodnich i wschodnich) którzy i tak uważali go za zero. Kaczyński jest na stołku trochę ponad pół roku i dopiero za 4 (lub może i 8) lat będziemy mogli podsumować jego prezydenturę. Wolę mieć prezydenta którego interesują losy kraju (nawet jeśli rozboli go brzuszek i odwoła wizytę ) niż lizodupa, który zawsze idzie na ugodę, kosztem narodu.
~Pablo
Interesuje się narodem? Człowieku on tylko o historii myśli...
To tu jakas uroczystość to tam jakaś rocznica - a my za nie długo bedziemy musieli z Polski wyjeżdżać bo pracy i pieniedzy nie bedzie - zreszta już musimy.
Dałam oczywiście 1, ale wiecie, co myślę? Że on wcale nie zagrał w żadnym filmie. Ktoś go tu dodał, żeby sobie był i żeby można było o nim rozmawiać. Dziwi mnie tylko, że jakiś weryfikator na to pozwolił. Spójrzcie na przykład na http://www.filmweb.pl/Person?id=606511 [www.filmweb.pl/Person?i...]
I co wy na to?