Bill Kaulitz

Bill Kaulitz-Trümper

8,4
27 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Bill Kaulitz

Bo wiadomo, ze jacyś fani zawsze się znjadą. Proponuję, zeby kazdy kto dał temu czemuś 1, wpisał się, pokazmy ilu nas jest!
ja się oczywiscvie wpisuję-veritaserum ;)

veritaserum

ja dalam 1 -Karla

precz z tym szambem :D:D

utdkutd

Ja już dawno 1/10 ale on dostaje tylko 1 i 10 od fanek....

Pawelek

jak tylko zobaczyłam ten krzywy zafajdany ryj na ekranie bez zastanawiania sie dałąm jeden...a jego brata tez mozna tu spotkac??dam mu dwa..tak z litosci:P

veritaserum

Hmm. Średnia 2,07 i 235 głosów... Z matematycznego punktu widzenia wychodzi na to, że ma on na filmwebie aż 28 fanek.

Sprawdzenie: 28 głosów na "10" oraz pozostałe na "1", 280+207=487, średnia 487/235=2,07234.

Tak, z pewnością dwadzieścia osiem fanek. Czy powinniśmy już zacząć się bać? :)

space_cowboy

ja dałam 1-Eruis
Precz z tym
dobrze że 28, a nie 128, bo by była masakra :P

Eruis

dałam 1 i tym samym zbiłam średnią o 0,2 ):)

Miyu67

ja dałem 1 szkoda że niema 0 :)) niech spada na drzewo prostowac banany!!!

MaRqUeZ

Ja też dałem oczywiście 1 od samego początku, kiedy to coś tu jest ;]

InowroclawskiWilk

Z czystym sumieniem dałam 1. The Bill na minusie! o.O

____12

Jestem z Wami! Pogońmy leszcza! Przyznaję się - dałem jeden De-Billowi Kałlicowi!
~Pablo

Metzger

ja dałam jeden. otwarcie się przyznaję. trzeba tępić głupotę tego świata. no i beztalencia też.

green_agata

ja mu dałam 1 od chwili, gdy dowiedziałam się, że jest w bazie filmwebu, ale przed chwilą moje alter-ego również wsparło ta akcję :)

Tender_L

ja dopiero przed chwilą się dowiedziałam, że zagrał w jakimś filmie i jest w bazie filmwebu
oczywiście dałam mu 1

Avika

Taak! Debilluś nie ma już 2 ^__^
Dalej, jedynkujcie go! xD

____12

Oczywiście, że 1. Co on tutaj w ogole robi?? Już 1,96 :)

green_agata

Tępić głupotę i beztalencia?? no, nie sądze żebyś tym sposobem go wytępiła ;)

użytkownik usunięty
MaRqUeZ

Dołączam się. Szkoda, że nie można dać 0... xD

veritaserum

Ja również dałam mu 1, gdy tylko zobaczyłam go tutaj. Poza tym każdy kto dał mu tę ocenę miał sie wpisać, więc nie chcę stanowić wyjątku.

Alice

Ja już dawno dałam 1 zarówno jemu jak i jego braciszkowi pozdro

veritaserum

Ja dałam mu 1 i załuję, ze nie da się mniej.

poziomka_2

Ja też jej dałam oczywiście 1. Cieszę się, że przynajmniej w taki sposób mogę pomóc światu!!!:D

Frodus

1 dla Billa! szmata i do garów!!!!!!! auwidersein bill...

jada

Ja też dałam 1 dla Billa..a;e najchętniej bym go posłala do komory gazowej !!! jak innych jego rodaków ;D

olka473

...bez przesady...

------------------------------ ------------------------------ -

veritaserum

no cóż tak jak mówiłam... gwiazda jednego sezonu, która wygląda jak dziewczynka :)

Agniecha

Dałam 1 i się ciesze -NaShI

Niecierpie tago matoła.

NaShI

olka473@.. . "jak innych rodaków"
Masz coś do Niemców?

NaShI

Ojej niedobrze srednia poszła w góre mądrzy ludzie apelujemy do was a i proszę wstawiac 1 dla jego braciszka i tej szmiry w której zagrali mozecie film oceniać na moją odpowiedzialnośc poniewaz ogladałam i wiem ze to szajs i w pełni zasługuje na najnizszą mozliwa ocenę czyli 1.

veritaserum

Dopiero przed chwilą dowiedziałam się że TA DZIEWCZYNKA jest na filmwebie. Oczywiście w pełni popieram moich poprzedników i daję 1 !!! Teraz średnia jest 1.99...heh jeszcze dość wysoka :/

Lorencja

Qurde, szkoda że nie można parę razy głosować!! Wtedy by miał o,1 ;P Dałam mu 1 bo się przez niego pokłuciłam z koleżanką :/:/:/:/:/ Ale też za to że jest beztalenciem i... Czy on w ogóle jest jakieś płci?

Elfka_2

@:
"Czy on w ogóle jest jakieś płci?"

Tego chyba on/a sam/a nie wie ;)

Zaorać go/ją/to!

Lorencja

Hmm, a ja jestem fanką TH i uważam że na filmwbeie powinni być AKTORZY!
A Bill i Tom aktorami nie są, a że Bill podkładał głos i zagrał w jednym filmie napewno go nim nie czyni. Przynamniej z mojego punktu widzenia. Pozdrawiam fanów TH ;) a antyfanów proszę o więcej wyrozumiałości

veritaserum

ja też dołączam do klubu tępienia szmat i mopów. ;P

veritaserum

No niech będzie, chociaz to troche głupie... ale ja mu daje pałe, bo aktor z niego ŻADEN.

Werxon

NaShI "Masz coś do Niemców? " Mam dużo do tych morderców...którzy wykorzystują polaków..ty widocznie nie jestes patriotą :]

olka473

Patriotyzm to co innego niż nienawiść ludzi ze względu na to, że ich przodkowie wybijali naszych przodków. Rozumiem niechęć do grup takich jak SS, Wermacht itp. które były szczególnie związane z ideologią nazizmu - czyli wyższośći nad innymi rasami (i krajami), ale dla całego narodu... Poza tym to było pół wieku temu! Aż tak jesteś pamiętliwy/wa? Rozumiałbym bym to jeszcze gdyby Twoje pokolenie odczuło te prześladowania i wykorzystywania, ale zapewne urodziłeś/łaś się przynajmniej 30-40 po zakończeniu wojny, więc nie widzę powodu, żebyś miał/a nienawidzić Niemców.
~Pablo

Werxon

No właśnie aktor z niego żaden.. bo nim nie jest, także to normalne.

veritaserum

Ja też oczywiście dałam 1,bo jakby inaczej...Dla niego 1 to i tak za dużo. Jego aktorem nazwać nie można...

veritaserum

oczywiście, że 1 ! Jak on wogóle sie tu znalazł!?!? ;/ no to jest już przesada ;/;/;/
DEbill ! ! ! :)

McLuna

Olka473@.. . ile ty masz lat?
Kiedy to było? Pół wieku temu - jeżeli dalej bedziesz o tym rozprawiac - to daleko nie zajdziesz.
Pozatym nie wszyscy Niemcy byli MORDERCAMI.
O tym powinnaś pamietać.
:/

NaShI

Nie no to jest bez sensu, wy tu zamiast oceniac jego grę,(chociaż tam nie ma co oceniać, bo po 1 pojawil sie w tym filmie tylko raz na chwilke, po 2 byl wtedy maly i jeszcze nie wiedzial kim chce byc w przyszlosci, raczej wina jego rodzicow ze zagral w nim, a po 3 teraz nie gra w zadnych filmach wiec nie jest aktorem i nie wiem co on tu w ogole robi), bo cały film to rzeczywiście beznadzieja, wstawiacie mu minusy za to co jego przodkowie kiedys tam robili(a przeciez to nie jego wina)i oczywiscie za jego wyglad. A jego bratu dajecie minusy w sumie nie wiem za co, mysle ze za wyglad nie bo w porownaniu do Billa wyglada normalnie, pewnie za to ze jest po prostu jego bratem i gitarzysta waszym zdaniem najgorszego zespolu jaki istnieje- Tokio Hotel.
PZDR<:>

veritaserum

Dołączam się. Tym pokractwem tylko dzieci straszyć. Freddy Kruger wysiada... I w dodatku te rozwydrzone neastolataki to gówno kochają!

Absolutna pała!

veritaserum

Dołączam się. Tym pokractwem tylko dzieci straszyć. Freddy Kruger wysiada... I w dodatku te rozwydrzone neastolataki to gówno kochają!

Absolutna pała!

veritaserum

Absolutna pała!

veritaserum

Dołączam się. Tym pokractwem tylko dzieci straszyć. Freddy Kruger wysiada... I w dodatku te rozwydrzone nastolataki to gówno kochają!

Absolutna pała!

Santino

yyy.. a teraz mzoe Niemcy lepiej traktują Polakow? wiele razy o tym slyszalam i widzialam..i spotkalo to moją rodzine jak charowali na truskawkach w niemczech... nie będe tego tlumaczyc jak nie rozumiecie to trudno :]

olka473

A powiedź mi dziewczynko jak Niemcy maja nas dobrze traktować?
Skoro nasz szanowny prezydent Kaczyński odwołuje wyjazd do naszych zachodnich sasiadów tylko dlatego że go brzuszek zabolał?
Dajmy na to p. Leszek Miler który po cieszkim wypadku jeździł na wózku pojechal do Brukseli?
Nie licz na ich szacunek - jeżeli my nie bedziemy ich szanować.

NaShI

Tia... nawet rozmowe o Billu zawsze można zmienić w rozmowę o polityce.
Nie każdy dobrze pamięta czasy prezydentury Kwaśniewskiego. Czy nikt nie pamięta jak czekał na Putina przed Kremlem pół godziny? Czy nikt nie pamięta jak zataczał się na cmentarzu w Katyniu? Czy nikt nie pamięta jak w USA narąbany zawinął się we flagę Stanów Zjenoczonych? Tylko oczywiście nikt nie krzyczał, nie podnosił rabanu że Kwaśniewski zachowuje się jak pospolity menele a nie prezydent. A czemu? Bo jako dawny post-komunista musiał lizać dupy prezydentom innych krajów (i zachodnich i wschodnich) którzy i tak uważali go za zero. Kaczyński jest na stołku trochę ponad pół roku i dopiero za 4 (lub może i 8) lat będziemy mogli podsumować jego prezydenturę. Wolę mieć prezydenta którego interesują losy kraju (nawet jeśli rozboli go brzuszek i odwoła wizytę ) niż lizodupa, który zawsze idzie na ugodę, kosztem narodu.
~Pablo

Metzger

Interesuje się narodem? Człowieku on tylko o historii myśli...
To tu jakas uroczystość to tam jakaś rocznica - a my za nie długo bedziemy musieli z Polski wyjeżdżać bo pracy i pieniedzy nie bedzie - zreszta już musimy.

veritaserum

Dałam oczywiście 1, ale wiecie, co myślę? Że on wcale nie zagrał w żadnym filmie. Ktoś go tu dodał, żeby sobie był i żeby można było o nim rozmawiać. Dziwi mnie tylko, że jakiś weryfikator na to pozwolił. Spójrzcie na przykład na http://www.filmweb.pl/Person?id=606511 [www.filmweb.pl/Person?i...]
I co wy na to?