Słuchajcie...... Czytam i czytam Wasze jakże inteligentne wypowiedzi na temat lidera Tokio Hotel. I wiecie co ?? Niedobrze mi się robi.
Osobiście uważam, że Bill jest bardzo utalentowanym chłopakiem. Ma świetny głos, potrafi śpiewać na żywo (wiem,bo byłam na ich koncercie i wcale nie stałam w pierwszym rzędzie i nie krzyczałam "Bill, ich liebe Dich!"), dokładnie wie, jak zachowywać się na scenie, jest niezwykle medialny, wie co powiedzieć w danej sytuacji i przed kamerami. Jest inteligentny i sprytny skoro w wieku 17 lat osiągnął taki sukces. I wy dlatego tego nie rozumiecie. Zauważacie jedynie jego niepowtarzalny styl i wygląd, co również uważacie za "dziwne". Jest charakterystyczny, jeżeli nie byłby to zespół nie osiągnąłby takiego sukcesu. To on jest liderem. Wy nie zauważacie jego realnych cech, które świetnie przyjmują się w show-biznesie, tylko pieprzycie o tym, że jest homo itp itd !!!!! Wiecie co, żal mi Was. Jedno jest pewne. Po waszych wypowiedziach ( nie tylko na filmwebie, ale i innych antyfanów) sprawdza się to, że mało jest tak obrotnych i sprytnych młodych ludzi jak Bill, którzy znajdują sposób na życie już w młodym wieku i robią to, co kochają. On już ma sobie zapewnione życie, a Wy zamiast wysiadywać w necie, pieprzyć głupoty dotyczące naprawdę utalentowanych ludzi ( nie tylko o Tokio Hotel,ale też innych młodych i wschodzących artystów ) i dawać wyraz Waszej zazdrości, lepiej pomyślelibyście o sobie i o tym, co tak naprawdę mówicie.
Mimo wszystko, pozdrawiam.
Człowieku...
Nie chce mi się drugi raz pisać, więc tylko...
http://www.filmweb.pl/Moje,zdanie,na,temat,zespo%B3u,Tokio,Hotel...,temat,Topic, id=461786 [www.filmweb.pl/Moje,zda...]
Potrafi śpiewać, tak?
http://www.youtube.com/watch?v=nNFvWUDBjpA&search=durch%20den%20monsun [www.youtube.com/watch?v...]
A były w tej bajce smoki?
A co do http://www.youtube.com/watch?v=nNFvWUDBjpA&search=durch%20den%20monsun [www.youtube.com/watch?v...] - jak myślicie, co się stało z "HEIIIIII!!"?
Ja powiem tam... gosc ma swoj styl i ma w dupie innych, ktorzy go wyzywaja itd. i uwazam, ze bardzo dobrze. Pokazuje w ten sposob, ze kazdy powinien robic to co mu sie podoba, a nie ze jak Bill bylby takim ulizanym Kenem to bylby spoko. Jak kilka osob zacznie wyzywac to reszta tez, bo mysli ze to jest cool. Moze i on spiewac nie potrafi, ale ludzie troche tolerancji!
To jest śmieszne...'To gwiazdka jednego przeboju' Czyżby? To czemu ta "gwiazdka" wydała już płytę i nie ma czasu na nic więcej niż koncerty w halach wypełnionych fankami?? Zapewniam, że Bill nie jest pedałem...niewieżycie? To sprawdźcie=]. Tak jak już zostało wspomniane wcześniej doskonale radzi sobie z dziennikarzami itp...Mówicie: 'To tylko dzięki managerowi udaje im się to wszystko'. Oczywiście, że maneager jest bardzo potrzebny, ale na koncertach, albo jestem ślepa albo widzę Billa. Jego styl jest nietypowy, ale oryginalny. Ale ok, mówcie sobie na niego co chcecie! No bo przecierz uczy się na swoich błędach!! Pozdrawiam wszystkich
Ja osobiście nie znoszę Tokio Hotel. Nie mogę słuchać ich muzyki, gdyż język niemiecki mnie dręczy po nocach. (Jak dla mnie jest za "twardy" i za "ostry")
Bill wygląda jak dziewczyna co wzbudza we mnie odrazę, gdyż jestem nietolerancyjna (jednak do gejów i lesbijek nie mam nic, poza tym by nie dawać im dzieci).
Mimo to Dolores ma trochę racji. Nie wiem jak to im się udało, ale oni się wybili. W jakiś sposób sprawili, że usłyszała o nich !Część! Europy (nie sądze by w Rosji ktoś o nich słyszał, chociaż kto wie! ) To jest zasługa.
JednAK nie powiem by Bill był jakimś wspaniałym arty... piosenkarzem, tym bardziej nie wiem co robi na filmwebie.pl
Ps. CO do gwiazd jedego przeboju.
Ja osobiście słucham Britney, Nelly Furtado, Madonnę... czyli raczej typowe piosenkarki tz. Pop. Jednak słucham również RHCP I Soad (choć ostatnio "znudziła" mi się płyta tego ostatniego zespołu)
Nie uważam by można było nazwać taką Britney, kimś o kimś zaraz zapomnimy. Czy komuś się to podoba czy nie, ona na stałe zapisała się w historię muzyki (teraz moze kogoś przerażę, ale to włśnie pani Spears jest największą artystką XXI w. Nikt, zaznaczam NIKT, nie sprzedał od 2001 roku tyle płyt co ona...)
w moim mniemaniu TH to także syf. nie rozpamiętuję jednak tego, że bill wygląda jak baba, że robi się na takiego "niegrzecznego chłopczyka". jestem w o tyle lepszej sytuacji od was, że moje koleżanki tez nie trawią tego szmatławca i nie mam mieć czego dosyć. jedyne co mnie irytuje to to, że ja nie jestem w stanie zrozumieć, o co tyle szumu. po pierwsze-ta durna gazeta Bravo rozpisywała swoje ohy i ahy pod adrsem tego zespołu, zanim jego kawałki wgryzły się na kanały muzyczne, np. Viva polska! czy nie powinno byc przypadkiem odwrotnie?? ponad to, wypadało by się temu przysłuchać-nie dostrzegam w ty żadnych walorów muzycznych, mało tego, jak to gdzieś leci, w telewizji czy w radiu to mi się niedobrze robi. wiem że są gusta i guściki, ale ja nie rozumiem jak to może się komukolwiek podobać, dla mnie to jest po prostu awykonalne. i faktycznie, ja równiez jestem pełna podziwu jak w tak młodym wieku udało im się wybić bez jakiegos większego zasobu pieniężnego, bo to jest najbardzoej ciekawe. skoro nie ma w tym nic, co może się podobać, jak to się stało że oni się wybili?? no jak??!! jest tyle osób, które mają talent, prawdziwy talent, a do końca życia grają albo na weselach, albo siedzą za biurkiem robiąc cos innego i grzebiąc marzenia o karierze. to mnie najbardziej interesuje. dlatego gratuluje billowi i spółce sprytu, a fanom-głupoty. serdecznie pozdrawiam wszystkie dziewczynki w czarnych sweterkach-nawracajcie sie!!
'Ja już powiedziałam wszystko to, co miałam do powiedzenia i nie mam zamiaru się powtarzać.' - wspaniałe stwierdzenie jednak nie masz żadnych argumentów... poprostu "kochasz go i już" - jak już zakładasz tematy to chociarz się na nim wypowiadaj ... ŻAŁOSNE.
Szanuję wypowiedzi i opinie przeciwników, ale ich nie popieram. I nikt mi nie będze mówił gdzie mam sie wypowiadać a gdzie nie. To bardzo ciekawe, dlaczego najwiekszą popularność zyskują ci artyści i zespoły, które mają dużą liczbę antyfanów ?! Być moze za kilka lat TH przestanie istnieć, jednak są małe szanse że Bill zniknie tak szybko z mediów i show biznesu.
Ja jego muzyki nie lubie. Ogólnie żadnych piosenek niemieckich nie lubie. Jeżeli chodzi o jego zespół to zapewne nagrali jakiś świetny(nie dla mnie) kawałek, co przyniósł im sławe, a styl tego Billa(chodzi o wygląd itp.) bez wątpienia przyciąga uwage. Jednak znalazł sposób na kase wiec, gratki dla niego.
A teraz coś dla ludzi o mocnych nerwach. Jak ktoś uważa, że Bill przez te malowanie paznokci, wkładanie metalu w gębe jest w czołówce to patrzcie na to:
http://www.photoblog.pl/show.php?u=heartcore [www.photoblog.pl/show.p...]
Uważacie, że TH to beznadzieja ????? No to spójrzcie na to:
Oto nagrody i wyróżnienia, które zespół zdobył w przeciągu jednego roku:
Bambi 2005 w kategorii "Pop National"
Comet 2005 w kategorii "Debiutanci Roku"
Super-Comet 2005 (nagroda specjalna przyznana w telefonicznym głosowaniu publiczności)
Eins Live Krone 2005 w kategorii "Debiutanci Roku"
ECHO 2006 w kategorii "Debiutanci Roku"
Złota Płyta za singiel 'Durch dem Monsun'
Platyna za singiel 'Durch dem Monsun'
Złota Płyta za album 'Schrei'
Podwójna Platyna za album 'Schrei'
Austryjackie Złoto za album 'Schrei'
Szwajcarskie Złoto za album 'Schrei'
Czeskie Złoto za album 'Schrei'
Złoto za DVD 'Lieb die Sekunde-Behind the Scenes'
Podwójna Platyna za DVD 'Lieb die Sekunde- Behind the Scenes'
Złoty Pingwin za 'Najlepszy Singiel'
Złoty Pingwin w kategorii 'Najlepszy zespół Pop/Rock 2005'
Sold-out-Award 'Ausverkaufte Tourhallen'
STEIGER AWARD 2006 w kategorii 'NACHWUCHS(Młodzi')
Nagroda radia Regenbogen w kategorii "Pop National 2005"
OTTO 2005 w kategorii *Bester Rock Band*
BRAVO Supershow w kategorii *Super zespół ROCKowy*
BILD OSGAR w kategorii *Muzyka*
Węgeirskie OTTO w kategorii *Najlepszy zespół rockowy*
Złoto dla singla "Der Letzte Tag"
Nagorda 'Goldene Stimmgabel' w kategorii *Muzyka*
Bravoora 2005 w kategorii "Najlepszy Zespół Rockowy"
MIKROFON POPCORNU 2005 w kategorii "Zespół Roku-Świat"
Te nagrody są przyznawane przez publiczność mającą za lektury takie mądre piśmidła jak "Bravo" i "Popcorn", co nie świadczy o ich wysokim poziomie. Jakby dostali jakieś nagrody Grammy czy coś w tym stylu, przyznana przez prawdziwych znawców, to byłoby co innego.
dobra, dobra.... nagrody publiczności to zupełnie inna bajka niż ECHO, COMET, BAMBI, Eins Live Krone czy BILD OSGAR, które przyznawane są przez jury. Jednak nagrody publiczności są bardzo ważne, myślę, że tak samo jak te nieprzeprowadzane w wyniku głosowania.
Dolores18, możesz mi tak pobocznie powiedzieć po co to wszystko napisałaś i odpowiadałaś? Dla mnie to ta osoba nie ma za grosz (euro xD) talentu...
Jednak się tylko marnuje chłopak poprzez śpiewanie i naśladownictwo, kopiowanie czyjegoś stylu to "kseroboy". A on aż skopiował chyba styl z 5 osób!
Nie wiem co w nim widzą dziewczyny (bądź "głupie", bezmózgie nastolatki, żeby się wszystkie dziewczyny nie obrażały ;), Dolores, po liczebniku przy Twoim nicku jest 18, a podejrzewam, że z szacunkiem do innych osób ("Wasze") masz jednak te 18 lat... więc możesz mi wyjaśnić co Ty widzisz w tym Billu/Tomie etc...
Pozdrawiam.
Słuchaj, widać coś w nim jest, bo jak zauważyłaś ten koleś podbija serca wieeeeelu nastolatek na całym świecie. Padło stwierdzenie "kseroboy" czy coś takiego. O bosh, akurat to, że facet się maluje to żadkość...pozatym, nawet jeśli coś tam "skopjował" to tylko czastka stylu np.: Billego Joe z Green Day, bo on ma chodźby nawet inny fryz...Przecież Ty napewno tż masz swojego idola i coś tam jednak też kopjujesz...Każdy tak ma, nawet Bill.
Pozdrawiam
Dolores, nie rozumiem czemu próbujesz udowodnić jakim wspaniałym człowiekiem jest Bill. Myślisz, że ludzie zmienią zdanie patrząc ile posiada nominacji do nagród?
Domcia - błagam Cię, wytłumacz mi co to znaczy: 'bosh'. Firmę pralek?
Vinegar, jeśli nie wiesz to chętnie Ci powiem, "Bosh" to skrót od Boże:)
Może go broni, bo go lubi i jest jej idolem? Ja ja rozumiem;)
Och, dziękuję zatem za doedukowanie...
A co do idola - rozumiem, że można kogoś lubić. Problem w tym, że po co tłumaczyć reszcie społeczeństwa, która ma swoich idoli, że ten jest taki i taki, umie to i to?
Zachować to dla siebie (oczywiście nie twierdzę, że nie wolno się dzielić swoimi spostrzeżeniami), a nie przekonywać społeczeństwa co kto potrafi...
Także trudno mi zrozumieć po co te długotrwałe demonstracje. Ale nic, Wasza sprawa, do widzenia.
Nagroda imienia BAMBI (?!) w kategorii POP. Pochrzaniłaś gatunki skarbie. Taka bzdura nawet na tym świecie nie może zaistnieć....
Wiem! To była nagroga SMERFNYCH HITÓW 2007. i wszystko jasne.
Dawno mnie tu nie było ;]
Dla mnie, nagrody jakie dany wykonawca zdobył o niczym nie świadczą, bo choccby do Grammy straciłam szacunek,kiedy zaczeła je zdobywać Britnej ;]
TH jest zespołem jednego przeboju. Tak jak np. Avril Lavigne - super antygwiazda i zbuntowana rockemnka. Tylko, ze ludzie będą ich wiecznie kojarzyc z jedną piosenką. A o paru miesiącach na koncerty TH zacznie przychodzic 20 osób, z tych 20 tysięcy, które przychodziły, bo media wypromują kolejną super gwiazdkę jednego przeboju.
Tyle.
Zresztą nie mam ochoty się juz na ten temat rozpisywac.
Poczekamy, zobaczymy.
Drogie fanki, niech gazety typu Bravo czy Dziewczyna nie będą dla Was zadnymi wyorczniami. No i tym bardziej telewizje typu MTV czy Viva. Bo tam stawia się na to co popularne, a niekoniecznie dobre.
pozdrawiam -
Okey ale to mogłaś/mogłeś napisać to w jakimś portalu muzycznym a to jest portal filmowy i statystowanie w jednym filmie kwalifikuje się tylko i wyłącznie na 1. A to czy się kogoś lubi czy nie to już indywidualna sprawa. ;)
Jak dla mnie sam zespol fatycznie pewnie zespol jednego sezonu, piosenki? nie skupiam sie na tym za bardzo, dla mnie łatwy do tłumaczenia tekst wiec przydaje sie jak ktos chce sobie pocwiczyc :] ale nie jest taki zły, tylko tak serio to troche nie za szybko o milosci??A własnie ze mi sie podoba jego styl,konkretnie chodzi mi o fryzure sprane dzinsy i t-shirty.No i mogl zdziałac cos wiecej niz Th :/ to racja. A wogle niech se spiewa, ktos ich lubi jego sprawa no i pamietajcie spiewac kazdy moze, troche lepiej lub troche gorzej (lol2)
ok zgodzę się z tobą... no prawie zgodzę się z tobą, bo... mimo wszystko nie odpowiada mi jego muzyka i nie przepadam za tym zespołem. A 1 daje mu dlatego, że on nie nadaje się na aktora. Jak chce śpiewać to niech śpiewa ale niech nie kala tak zacnej sztuki jak aktorstwo.
że co? on przecież nie grał w żadnym filmie(mimo, że w filmwebie jest tak podane). i po tej jednej niby "roli" wystawiłaś mu jeden... Oh Jesus... gratuluję inteligencji:) By the way, trzymam stronę Dolores. no i jak teraz zapewne wszyscy wiedzą th nie jest gwiazdką jednego sezonu, bo wydają drugą płytę. mam nadzieję, że antyfani nie dostaną palpitacji serca:)))
Tu się nie liczą ich płyty tylko fakt, że niebawem słuch o nich zaginie. Co zresztą można zauważyć przeglądając gazety.
Prorok? Dziękuję za przywilej.
Gazety czytam, w miarę możliwości. I wiem, co widzę. Problem w tym, że niektórzy wszędzie widzą sensację - zobaczą trzy zdania w gazecie i są wielce zadowoleni, że tyle się dzieje.
To ile Ty chcesz wiadomości? 5 stron:)???????? Prorok to nie było całkiem serio;> A ja czytam wszystkie gazety typu bravo, popcorn i prawie zawsze o nich piszą. Jakoś nie zauważyłam, żeby w prasie były ciagle sensacje na temat jakiejś gwiazdy...Czasem po prostu nic się nie dzieje:))))))) A widzialas, żeby o kimś sławnym pisano na okrągło???Bo ja nieeeeeeeeee,więc jak czasem nie napisza o th to nie znaczy, że słuch o nich zaginął(zresztą kto chciałby ciągle o nich czytać:p?). Nie wiem czy ta moja wypowiedź jest skladna, bo mam natłok myśli:))))), ale chyba załapiesz o co mi chodzi=)
Domyślam się, co do sprawy proroka. Miałam wręcz nadzieję, że zawarłaś tam ironię.
Pamiętam czasy jak przeglądając gazety mojej siostry 'wymiotowałam' przewracając kolejne kartki. Miałam oczopląsy patrząc na twarz Bill'a i jego kolegów, którzy tak do billowego wystroju pasują jak krowa do biedronki. Przynajmniej teraz dziękuję Bogu, że chociaż Bravo się nieco opanowało... (zapewne teraz je pochwalę, a za tydzień pojawi się ogromny artykuł, że Bill coś tam gdzieś tam zrobił.) Zresztą, nie chce mi się dyskutować na temat dla mnie oczywisty, różni ludzie, różne poglądy, różna muzyka.
Ja tylko chcę, żeby nikt mi nic nie udowadniał podsuwając pod nos ilość nagród, bo to tylko głupia statuetka - połowa jest przyznawana przez nastolatki/czytelników. A nagroda niedosłownie określa wartość zespołu.
Dziękuję za uwagę.
Apropos jego unikatowego stylu http://pl.youtube.com/watch?v=kfMnM5Y2rw8 zwróćcie uwagę na jego paznokcie...
heloł! on ma być utalentowany? wy jesteście żałosne, jemu zależy tylko na kasie, sprytny to jest bo wykorzystuje popcorn niemiecki bo wie, że polacy skopiują cały numer i będzie very popular, i wcale nie miał takiej popularności kiedy miał mangową fryzurę, świat się śmieje z jego 'ułożonych' kudłów, pazonkci pomalowanych gorzej niż pani lenga od biologii i tym jak 'gra' 'rocka' i w ogóle 'muzykę' bo gdyby to był rock to ten mop nie byłby hiphopowcem, billuś potrzebuje tomusia żeby zrobić furorę w rubrykach 'znane rodzeństwo', zauważyłem, że są pokazywani przez tych biednych redaktorów częściej niż olsenki! włóż głowę do kibla, spuść wodę, może przepłuka ci mózgownicę!
Tak, jest utalentowany. Ciekawa jestem, jaką Ty masz skale głosu. W dzisiejszym show-biznesie trzeba mieć WŁASNY IMAGE i to 'coś' bo bez tego się nie wybijesz. Hm jak to się dzieje, że mają tyle fanów? Że zbierają tyle nagród? (MTV, Echo, Comet, Bambi itp.) Gdy Bill miał mangową fryzurę był na nich totalny szał a wiem o tym, bo lubię ich od początku. A w ogóle szkoda słów na to.. PO CO TU WCHODZISZ jeżeli go nie lubisz?? No? Żal... Brakuje Ci Olsenek w gazetach? Biedny... Eh ile Ty masz lat w ogóle? Bo po tym co piszesz wynika, że masz mały iloraz inteligencji :/ Zero szacunku.
Zgadzam się pod każdym względem...
Lubię ich od trzech lat i dalej lubię. Mam gdzieś zdanie innych na ich temat... Jezu to już jest takie żałosne... ludzie dajcie sobie spokój :/
Pozdrawiam!
BILL KAULITZ i CAŁE TOKIO HOTEL SĄ ŚWIETNYM GENIALNYM ZESPOŁEM.Nie będe rozwodził się nad muzyką bo i nie chce mi sie i nie wykład to jest działa na mnie dobrze i uwielbiam ją GRAĆ,a głos Billa jest cudowny,a wraz z kapelą tworzą żywe energiczne muzyczne zwierze którego próżno szukać w historii muzyki.A wszyscy którzy zle piszą to wiedzcie że nikogo to nie obchodzi,gdyż mnie jako FANA jeszcze bardziej utwierdza to w przekonaniu o ich wyjątkowości.Faktycznie jego obecność na tej stronie to małe nie porozumienie z filmem ma tyle wspólnego że podłożył głos do Arthura i Minimiki.I wszyscy przeciwnicy wiedzcie że jego marzeniem jest wystąpić w filmie.Jestem pewien że tak też się stanie.
nie słucham i nie oglądam giwazdek młodego pokolenia, olsenki chociaż są sławne od początku kiedy to w pełnej chacie grały, z Bambi to bym się nie cieszył bo jak sama nazwa wskazuje to nagroda dla dzieci a w kategorii POP to w ogóle xD a dlaczego wygrywa? bo fanki głosują esemesami wykorzystując całe konto 50 zł na jeden dzień, ta bravoora w kategorii 'pop' z tym się zgadzam xD jestem tylko zszokowany i zarazam zbulwersowany i wyrażam głębokie wyrazy ubolewania nad faktem, że w mikrofony popcornu 2007 billuś nie zdobył nagrody w kategorii 'najlepszy utwór polska' 'najlepszy wokalista/ka polska' i 'najlepszy raper' xDD
rzeczywiście bardzo "utalentowany". ciekawe co w nim utalentowanego??? moze robi sobie idealne pazurki XD ale sory on nie ma talentu muzycznego !!! on najwyzej miałczy jak kot. ale niech sobie miałczy skoro sie to dziewczynką podoba, ale niech na milośc Boską nie jest zaliczany do kategori rock !!! bo jesli on gra rock to świat schodzi na psy. albo jest porównywany do Nirvany w głupim popcornie i się kaulitz cieszy ze tez jest "rockowy". dziewczynki go tak kochają a on ma nasz kraj głęboko i szeroko gdzies. przykro mi ze w popcornie nie zdobył kateori wokalistka swiat :(, no bez przesady XD.