Jago lubiem, nie wiem jak wy, aleja mysle, ze jest suuuper! jest taki ladny i ma ladna muzykę! fani wpisujcie siem!
(sory, za błedy, ale szybko pisalam)
hmm.......... Nie wiedziałam że jeszcze ktoś taki istnieje jak ty = 0 Myślałam że to już koniec z tą dziewczynką, że nikt już takich bzdór nie napisze. Widocznie się myliłam:/
wszyscy anty fani wpisujcie sie - bedzie wiecej osób. W ogole jak mozna lubic ta szczote do podłogi??:/
No wiesz, przecież Bill jest taki booooooski. Bosko pierdolnięty;P No nie wiem, czy go matka nie kochała czy co? Chyba dlatego zmienił płeć:p;p;p;p;p
http://www.filmweb.pl/Moje,zdanie,na,temat,zespo%B3u,Tokio,Hotel...,temat,Topic, id=461786 [www.filmweb.pl/Moje,zda...]
Ja terz go lubiem, ale tak bardziajdziej ode niego to ja lubiem tylko Mode na sukces... Jezu... Ludzie, pomocy! Jak widze zdjęcie tego czegoś to zastanawiam jak bardzo w dzieciństwie musieli go/ją skrzywdzić rodzice... O gustach się nie dyskutuje, ale jak ktoś mi mówi, uwielbia nad życie tokio hotel, to rzeczywiście oznacza koniec rozmowy
Chłopak (czy też dziewczyna, bo odróżnić nie mogę) miał po prostu bardzo trudne dzieciństwo. Mały Bill bawił się betonowymi zabawkami i rodzice go nie kochali.