Bill Kaulitz

Bill Kaulitz-Trümper

8,4
27 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Bill Kaulitz

Jago lubiem, nie wiem jak wy, aleja mysle, ze jest suuuper! jest taki ladny i ma ladna muzykę! fani wpisujcie siem!
(sory, za błedy, ale szybko pisalam)

OlcIa_ManUtD

hmm.......... Nie wiedziałam że jeszcze ktoś taki istnieje jak ty = 0 Myślałam że to już koniec z tą dziewczynką, że nikt już takich bzdór nie napisze. Widocznie się myliłam:/

Elfka_2

wszyscy anty fani wpisujcie sie - bedzie wiecej osób. W ogole jak mozna lubic ta szczote do podłogi??:/

ExOblivione

No wiesz, przecież Bill jest taki booooooski. Bosko pierdolnięty;P No nie wiem, czy go matka nie kochała czy co? Chyba dlatego zmienił płeć:p;p;p;p;p

Elfka_2

bill wygląda jak laska, wcześniej miał krótsze włosy to jeszcze szło odróżnić płeć ale teraz

OlcIa_ManUtD

http://www.filmweb.pl/Moje,zdanie,na,temat,zespo%B3u,Tokio,Hotel...,temat,Topic, id=461786 [www.filmweb.pl/Moje,zda...]

OlcIa_ManUtD

Ja terz go lubiem, ale tak bardziajdziej ode niego to ja lubiem tylko Mode na sukces... Jezu... Ludzie, pomocy! Jak widze zdjęcie tego czegoś to zastanawiam jak bardzo w dzieciństwie musieli go/ją skrzywdzić rodzice... O gustach się nie dyskutuje, ale jak ktoś mi mówi, uwielbia nad życie tokio hotel, to rzeczywiście oznacza koniec rozmowy

OlcIa_ManUtD

Chłopak (czy też dziewczyna, bo odróżnić nie mogę) miał po prostu bardzo trudne dzieciństwo. Mały Bill bawił się betonowymi zabawkami i rodzice go nie kochali.

OlcIa_ManUtD

a ja go nie "lubiem" i się tak tym nie "chwalem" jak ty