Bill Kaulitz

Bill Kaulitz-Trümper

8,4
27 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Bill Kaulitz

Na świecie jest mnóstwo wartościowych zespołów/wokalistów, którzy grają świetną muzykę, dlaczego w takim razie Tokio Hotel? Moim skromnym zdaniem sprawa rozbija się o modę, tysiące (sorry za słowa, ale inaczej tego nazwać nie moge) gówniarzy, którzy wielbią Tokio Hotel i inne badziewia to nastolatki które za wszelką cene chcą być takie jak kolega lub kolerzanka. Nie ważne jak bardzo będziecie sobie wmawiać że to nie jest prawda, to zawsze prawdą pozostanie - TH wcale się wami nie przejmuję do czasu aż płacicie za ich płyty, single, gadżety i inne gówna. W zamian za wasze pieniądze nie dając wam niczego poza straconym czasem, ani dobrych, ambitnych tekstów, ani dobrego tła muzycznego. Przestańcie kochać TH i otwórzcie sobie oczy na naprawdę dobrą muzykę, taką jak Depeche Mode, The Doors, The Who, Coldplay, Radiohead i wiele, wiele innych. Wyjdzie wam to tylko na dobre.

depechefan92

Trzeba dodać, że mają też dobrą reklamę... A wiesz dlaczego są tak znani? Bo Ci w wieku 20 lat, którzy znają się na muzyce, nie tworza blogów o ulubionych zespołach i nie jeżdża nachalnie na ich koncery, robi to tylko młodzież (do której ja należę, ale jakoś nie przepadam za zespołami typu th i nie robię blogów... :P). Myslę, ze o to tu chodzi.

depechefan92

Niedawnymi czasy pierwszy raz w życiu zobaczyłam th w tv i smutno mi się zrobiło...kto takiego gówna słucha i jak to możliwe że oni są aż tak popularni...wokalistka (wokalista??!!) pożal się boże i wogóle ten zespół jest chyba czymś najgorszym co dane mi było zobaczyc...tym bardziej smutno że ja w wieku 16 lat (a było to dawno temu) słuchałam the doors czy the clash, a teraz szsnastolatków karmią takim shitem...najgorsze, że wszyscy ci pożal się boże fani th i innych podobnych (nazw nie znam ale na pewno inne zespoły tokio hotelowe istnieją) przebierają się później w jakieś stroje z trupimi czaszkami, malują oczy na czarno tak że nic oprócz kredki na oczach nie widać i wychodzą na moje piękne krakowskie ulice...smutno, że młodzieży tak łatwo da się wcisnąć takie gówno. Mam nadzieję, że za kilka lat jak zdadzą sobie sprawę na jaką "muzykę" wydawali pieniądze to będzie im wstyd.

SmallTownWitch

Kiedy pierwszy raz zobaczyłam to w telewizji byłam PEWNA że to kobieta. A potem sięgnęłam do gazetki "Bravo" (którą wtedy jeszcze gdzieś chomikowałam) i z oburzeniem stwierdziłam, że to facet. Kilka lat temu x) A teraz jest z nimi coraz gorzej. Pewnie dlatego, że masa nastolatek lubi takie rzeczy, wydaje im się, że słuchają rocka i są orginalni. No cóż. Każdy ma prawo do wyobraźni...

depechefan92

to przecież baba hahaha, naprawdę żal mi ludzi wpatrzonych w tokio przeciez oni wszystko robią wyłącznie dla kasy !!!