Bill Kaulitz

Bill Kaulitz-Trümper

8,4
27 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Bill Kaulitz

Oto przemawia do was tokio ziom!!!Ludziska brońmy tokio hotelu !!! to wspaniali chłopacy :) przecież to super goście i wspaniali artyści. Fani wzywam , apeluje !!!! Pokażmy że jesteśmy spoko i dajmy tokio chłopakom 10 :D DO DZIEŁA !!!

tokio_ziom1

------------------bez--komentarza-----------------

tokio_ziom1

gratuluje gustu muzycznego. tokio hotel i blog27!! współczóję!! [*][*]
MY CHEMICAL ROMANCE 4 EVER!!!

Velvet_Crotch

Heh ziom !!! srasz jak niezdrowa żić (dupa) TOKIO SĄ SUPER !!! Moają dużo do powiedzenia ich muza porusza ludzi a moim zdanie piosenka "Schrei" może być manifestem młodzierzy na całym świecie a nawet w galaktyce !!! Tak jest tokio rządzą !!!!!!!!!!

tokio_ziom1

Jesli to ironia... to bardzo udany sarkazm... jesli nie to jestem za ;) nie mam nic przeciwko Tokio Hotel, maja swoj styl, swoje zdanie, swoja muze i maja w dupie opinie innych i to mi sie podoba

tokio_ziom1

Hehe :P zostań politykiem (słowa "apeluję", "wzywam" dziwnie brzmią w ustach trzynastolatka)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
umyj_sie

ke pasa ?...........pozostawię to bez komentarza ale wiesz pod Krakowem jest taki szpital gdzie biegają w takich fajny białych ubrankach z rękawami do tyłu ...wiec wiesz jak masz paszport Polsatu to jesteś tam mile widziany...i to tyle

bratrunks

Co to jest paszport Polsatu ?? tylko ziom nie uchylaj mi sie tu od odpowiedzi !!! chcę to wiedzieć :D i powiedz jak zdobyć taki dokument

tokio_ziom1

Żeby dostać paszport polsatu musisz znać piaska.

Potezny_szescianin

ekhm aby dostać tak znamienity dokument jak paszport Polsatu należy zostać honorowym dzieckiem Polsatu. Uprzedzę twoje pytania dziecko polsatu to taka figurą na którą się śle esemesy wiec .... wiesz np wyślij esemesa o treści tokio ziom i wspomóż go w swej drodze do otrzymania takowego dokumentu ;) pozdrawiam cie słowem heyah :D

bratrunks

Eh ziom !!! Za kogo ty mnie masz !!! za jakiegos niepełnosprawnego uwysłowo albo biedaka potrzebującego jałmurzny !!!! Jak śmiałeś mnie tak potraktować !!!! Otórz ziom musze cie zmartwić co liczby mówią same za siebie !!! Po pierwsze stary !!! jestem zdrowy na umyśle o czym świadczy średnia na półrocze 3.7 !!!! A po drugie kasy też mam tyle ile trzeba !!! i nie potrzebuję tego zasranego paszportu !!!! Ziommmm ocknij się !!!!
NARA

tokio_ziom1

Nie,on ma cię raczej za smarkatego trzynastolatka który jak pojebany gada o sobie w trzeciej osobie:p Aha, no i ubóstwia Tokio Hotel. Ja nic nie mam do fanów th, bo mnie nie interesują ale to co piszesz rzuca się jak nie wiem co w oczy.

Elfka_2

W każdym razie ja to tka odebrałam. Pozdrawiam.

Elfka_2

no ktoś mnie zrozumiał ;) pozdrawiam elfka cię za translacje moich dziwnych (dla niektórych) mysli. SLACKERBITCH egzorcysta już nie pomoże ...teraz to już tylko czak noris da rade ;). A wracając do twojej średniej (zioooom) 3.7 to znam ludzi którzy mają mniejsza ale to nie znaczy że sa głupsi bo średnia nie ma nic do tego , średnia może ci pomóc w zachowaniu ;) pozdro heyah

tokio_ziom1

błagam, dajcie se dzieci spokój z tą pseudo muzyką.
egzorcysta by sie przydał.

elektroneuronowa

eH nie znasz sie ziomekv :P gdyby ta muza była beznadziejna to w amerykańskim bravo nie pisali by o TH jako o "nadzieji muzyki rock"

tokio_ziom1

ja to jest przyszłość rocka....to on już umarł

bratrunks

To nawet nie jest rock.... A Bravo to szmatławiec i same bzdety wypisuje.

tokio_ziom1

A słyszałeś może o takim zespole jak KoRn? Jak dla mnie to nawet jak byli nastolatkami i grali w garażu, to grali o niebo lepiej od tych zasmarkańców z Hong Kong Motel. Posłuchaj sobie ich wspólnej piosenki z Limp Bizkit, "All in the family", to zobaczysz, na czym polega prawdziwy rock, który nic nie traci ze swojej rockowości nawet przy połączeniu z rapem!

KoRn - "Justin" <peace!!!!!>

tokio_ziom1

Przepraszam bardzo ale jeśli to COŚ jest nazywane rockiem to jestem ciekawa kto pozwolił temu dziennikarzowi (dziennikarce) umieścić to w jakiejkolwiek gazecie. A "Bravo" zeszło już dawno na psy właśnie z powodu takiego zespołu jak Tokio Pedał.

tokio_ziom1

marcelkepinsky GRATULACJE :D

TOKIO SYF!! TOHIO SYF!! TOKIO SYF SYF SYF <haha>

ONLY My Chemical Romance <333

Annarchia

Jak zobaczyłam ich po raz pierwszy, pomyślałam "kolejny niemiecki szmelc dla 14-latki"

Drugi raz "O to ich gówno się sprzedaje! Co za chytre wieśniaki!!!

Trzeci " Mam już dość tych pedałów!!!"

Więc te lalki ze wsi, pomalowały się, nagrały piosenki...
Niech spadają przerzucać gnój, bo tam ich miejsce...wsioki...

użytkownik usunięty
Stacy

Jak tylko ten na zdjęciu powiedział że Blog 27 to "buntowniczki rocka" to wiedziałem że są jebnięci i chuja warci.