http://www.filmweb.pl/PersonUpdate?id=599297&contrib.id=502530 [www.filmweb.pl/PersonUp...]
Szkoda, że nie zaakceptowana... ;(
PS. Wiadomo, że nie moja! :P
yyyyyyy... a co w tym takiego fajnego? Zanim zaczniesz oceniac kogos tak utalentowanego , to spójrz najpierw na swoją twarz . To jego styl , a ty się czepiasz . On przynajmiej sie wyróżnia! A w tobie nie ma nic ciekawego!
yyyyyyy... a co w tym takiego fajnego? Zanim zaczniesz oceniac kogos tak utalentowanego , to spójrz najpierw na swoją twarz . To jego styl , a ty się czepiasz . On przynajmiej sie wyróżnia! A w tobie nie ma nic ciekawego!
klarissa35 @..., skąd możesz to wiedzieć? Nie znasz mnie ani z charakteru ani z wyglądu :/ A się hamsko wypowiadasz, zaś ja wiem sporo o TEJ postaci i mam swoje zdanie o nim. Zresztą co do porównania, to musze powiedzieć, że moja twarz jest 100 razy lepsza od takiego paszczaka jakim on jest, ni to pedał ni to dziewczyna, więc proszę mnie to TEGO czegoś nie porównywać.
(Sorry za te słówka, ale nie mogłem się powstrzymać) wkurzają mnie takie zagorzałe fanki TH co mają flaki zamiast mózgu przez tą ich "muzykę"?
No i tak za mało powiedziane...
Pozdrawiam.