Bill Kaulitz

Bill Kaulitz-Trümper

8,4
27 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Bill Kaulitz

http://www.teenidols4you.com/picture.html?g=Actors&pe=bill_kaulitz&foto=554&act= 660&mv=4&pic=76538 [www.teenidols4you.com/p...]

Thief

O TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAK. Tak wygląda TheBill(czyt. DEBIL) Takiego to do szpitala w kaftanie.

Santino

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! !!! Co to ma być???? O mało zawału nie dostałam jak zobaczyłam "tego czegoś" zdjęcie =O

Elfka_2

ludzie co sie z wami dzieje? kazdy ma swoj styl, troche tolerancji!

YOUR_FAVOURITE_UNCLE

Styl? U niego ten styl to pozerstwo. Zresztą marniutka to kopia Marilyna Mansona.

InowroclawskiWilk

Z zasady jestem bardzo tolerancyjna. Rozumiem, że ktoś może mieć taki styl... Tylko jakoś tu nie wyrabiam..

Thief

Bill wygląda jak dziewczyna a Tokio hotel grają słabą muzyke on przesadza z tymi pierścionkami maluje se paznokcie i wogóle szkoda gadać ale takie 13 latki go lubią

użytkownik usunięty
Nathalia

hahahahahahahahahahahahahahaha hahahaha :)

Thief

Pozwól, że dodam: O Chryste Panie!

Powtórzę to, co już wcześniej tu napisałam: Gdy zobaczyłam The Billa pierwszy raz przez sekundę przemknęła mi myśl, że pozuje na Briana Molko.
Bo z kolei gdy lata temu pierwszy raz zobaczyłam jak Molko śpiewa "Every You..." przez długi czas zastanawiałam się, czy to jest mężczyzna, czy kobieta. Okazało się, że to facet, co zresztą nie ma znaczenia, bo gdy Bri śpiewa "My Sweet Prince" kolana miękłyby mi nawet gdyby był obojniakiem. Jeśli chodzi o The Billa nadal nie wiem jakiej ono jest płci. A od jego śpiewów kolana mi raczej sztywnieją, więc choć jestem tolerancyjna w tym wypadku nie ma przebacz.

Jorjan

to ja też coś dodam od siebie: "Jezus Maria"!

Dokładnie tak Diverse: właśnie to samo pomyśłałam jak to zobaczyłam "marniutka kopia marylina mansona".
Tyle tylko, ze Manson tworzy prawdziwą muzykę (co z tego, ze kontrowersyjną? Właściwie to bardziej on jest kontrowersyjny...i okładki jego płyt!:D)
A Bill coś tam próbuje...ale nie za bardzo mu to wychodzi. Jak to ma być rok...

Thief

nawet gotyckie-emo-dzieciaki by się tego przestraszyły :P