Bill Kaulitz

Bill Kaulitz-Trümper

8,4
27 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Bill Kaulitz

Nie rozumiem was! Pewnie nie oglądaliście nawet tego filmu z nim, a oceniacie go! Na filmwebie ocenia się za grę aktorską, a nie za śpiewanie :/ Ludzie! Uspokójcie się trochę.

Ja osobiście również go nie lubię, ale nie mam zamiaru go oceniać, gdyż nie oglądałam go w tym jednym filmie.
Ale moja koleżanka go uwielbiam xDD

Mogę się założyć, że zaraz będzie milion chamskich odpowiedzi na moją wypowiedź. Tak jest zawsze na tych forach. Ale mało mnie obchodzi co o mnie myślicie.

BellatriksBlack

Postaram sie, by moja wypowiedź nie była chamska
Dlaczego stawiają mu jedynki?
Po prostu to naturalna reakcja na sam widok tego smroda:)
Wytłumacze to naukowo
Gdy oko odbiera obraz, którego obszar obejmuje też facjatę Billa, to mózg automatycznie wysyła impuls nerwowy, który kierowany jest ku prawej (nie dotyczy mańkutów) ręce, która robi co trzeba i klika na jedynke na profilu billa. Nie mamy na to wpływu:P

DobryWujekAdolf

A mógłbyś napisać normalnie bo ja nie zrozumiałem..? ;(

Awgwa

normalnie to: negatywnie oceniają go ci, którzy go nie lubią z wyglądu.

DobryWujekAdolf

Ta jasne...
zal mi cie...
Sorry ale jemu ten styl odp wiec sie zamknij,a jak masz cos do powiedzenia to spieprzaj na forum antyfanow!!!!!

Sowcik

żal Ci go ? A w jakim sensie używasz tego sformułowania. W sensie pokemoniastym zapewne.
"Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości". Terry Partchet
A forum anty fanów można zrobić wszędzie, nawet tutaj.

Krystian

Nie zamierzam oglądać filmu tylko dlatego, że jest tam ten kmiot i do tego nie wymieniony w czołówce [bogata rola], więc z czystym sercem daję mu 1. I jestem z tego zadowolony :)

BellatriksBlack

Nie cierpię gościa, fakt . ale w jakimś stopniu ma talent.

angelikak

no śpiewa nawet nieźle, ale wygląd powinien zmienić (za dużo makijażu)

Lady_Vampire

Lady Vampire
A może jemu tak odpowiada??

DO wszystkich
ej co sie kurwa dzieje??
Każdy tutaj wygląd ocenia tylko?????

Sowcik

no akurat tak wyszło, że na tym forum wypowiadamy się na temat jego wyglądu. jak ci nie odpowiada to załóż nowe.

co do makijażu to była tylko moja osobista opinia. jednak na wypromowanie nowej płyty to zmienił się aż za bardzo (i to niestety na gorsze).

Lady_Vampire

Oceniać za wygląd?
Baardzo mądrze...
Pogratulować.

BellatriksBlack

ej ja to bym Wam coś powiedziała ale babka od informatyki za mna stoi i gałe by mi wyjebała do dziennika!
Jak można oceniać za wygląd??
Wy kurwa p

Sowcik

o ta, co dostałaby pewnie same 10 bez mrugnięcia okiem.

Bill jest gwiazdą. Rozprzestrzeniane są o nim fakty i plotki. Ma fanów i ANTY-fanów. Ludzie go oceniają za talent I wygląd. Jak na kogoś patrzysz to pierwsze co widzisz to jak ta osoba wygląda, nie? Chyba nie jest to w takim razie dziwne, że Bill może wzbudzić nieco mieszane uczucia?

Lady_Vampire

Bo nie macie ani trochę tolerancji. Każdy wygląda tak jak mu się podoba.

BellatriksBlack

Ej no właśnie!!
Czara_Mara też go nie lubi ale przez moją chorą miłość do niego nauczyła się tolerancji wobec Billa i nie tylko...

Przykro mi patrzeć na głupotę ludzi....
O tak....

Sowcik

Sowa, nie wmawiaj mnie, że ty nauczyłaś mnie tolerancji! Chyba na odwrót ;D

BellatriksBlack

Ło Jezu, jaki błąd ;P

Nie wmawiaj mi**
Wybaczcie ;D

BellatriksBlack

Do Billa tak..
gadałam Ci o nim..i gadałam xD

Sowcik

Jakoś wytrzymam... do końca życia... ;D

BellatriksBlack

O kochana ja CI bd jeszcze w piekle mówiła o nim...
Bo gdzie indziej nie pojdziemy xD

Sowcik

Tam to mnie mąż obroni przed Tobą ;D

BellatriksBlack

wo-hoooo
chdziałabyś xD
Twój mąż bd zajęty spalaniem ludzi rzywcem xD

Sowcik

Ortografia się kłania ;D
Jakim cudem dostałaś 5 z dyktanda? ;D

BellatriksBlack

Hmm..wiesz ściągałam od Galewskiej
<hahahahah>
xD

Sowcik

Oooczywiście ;DD

Miałaś 5 bo siedziałaś w pierwszej ławce i patrzyłaś w książeczkę, z której pani dyktowała ;D

BellatriksBlack

Łaaaał.Jaka wymiana zdań ;D Chciało wam się tak logować na zmianę na informatyce?;d
A wracając do Billa, ja tam go lubię i nie mam nic do niego.Co wolelibyście, żeby na świecie byli tylko "słit chłopaczqi" typu US5 itp?(z całym szacunkiem dla fanów)
Trochę oryginalności i , patrząc na niektóre wypowiedzi, tolerancji;/

Werciaa_10

Weroniko Kanio, a ty jakoś niedawno polubiłaś Tokio Hotel, nie sądzisz? Wcześniej byłaś tak wielką anty fanką, że szkoda gadać...

BellatriksBlack

Ej właśnie!!
Jak mówiłam o Th to tak im wrzucałaś,że głowa mała x/
nmagle fanka się staneła wielka x/

Sowcik

OMH! Sowa, nienawidzę twojej ortografi!!

BellatriksBlack

Ja wiem...dlatego mam siostrę-żeby mnie poprawiała xD

Sowcik

Moniko Monczak Mancewicz- ja jakoś nie pamiętam żebym wrzucała na Billa bo ja nigdy nic do niego nie miałam, a TH polubiłam na wycieczce jak słuchałam z Sowy iPoda(xd)

Werciaa_10

Pf bwahahahahahaahahaha
Możecie go kochać albo nienawidzić ja go i tak...
xD
Dobra nie kończe xDD