Oczywiście anty- obniżają średnią więc jeśli jesteś fanem zespołu zagłosuj na 10. Specjalnie - na złość wszystkim.
No to jedziemy. :]
oczywiście!to 10 to za niezwykłą grę aktorską,setki ról na koncie,głos który przejdzie do historii i wygląd anioła !
No co ty Kaulitz to geniusz taki Pacino i Deniro to mogą mu czyścić buty. A Molko czy Mercury to mogą mu głosu pozazdrościć i pomarzyć ze będą taki jak on. Ps: Mam nadzieje że nikt tego nie potraktował poważnie. 1/10 w pełni zasłużone i pozdro dla antyfanów naszego "kochanego" wokalisty TH
Ale dużo osób popiera podwyższanie śrdeniej tej "wielkiej aktorce(?)". Przepraszam czy jest na sali jakiś fan? haha.. pewnie się wsytdzą wypowiadac!..
Może autor powinien przeczytać wpierw to co napisał?
Czytuje:
"jeśli jesteś fanem zespołu" - zespołu, pierwsze skojarzenie, to muzyka, a tu portal filmowy, więc nie widzę związku.
Pozdrawiam!
Za co 10?? Aktorem to on w ogóle nie jest, jego piosenki podobają się 12 latnim fankom, a na dodatek robi z siebie pedała i ma idealny głos do tej "roli". Jeżeli jesteście frajerami to dawajcie mu 10, ale nie liczcie, że ja tak uczynię. Moja ocena to oczywiście 1.
A ja dam mu 1 za to, że zniszczył jedną z moich ukochanych piosenek -"Instant Karma" Lennona. Nie uważam się za antyfankę Tokio Hotel, bo są mi zwyczajnie obojętni, ale niech to dziecko trzyma się z daleka od piosenek Johna Lennona!!!
Tak to jest jak ktoś porywa się z motyką na słońce...