Bill Kaulitz

Bill Kaulitz-Trümper

8,4
27 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Bill Kaulitz

Bez urazy , ale to co napisałaś to jedne wielkie bezsensowne bagno i nie wiem co cie napadło , zeby to napisać . Tokio Hotel mają talent , a dowodem na to jest to , ze sami piszą swoje teksty i komponują muzykę , a na koncertach śpiewają bez playbecku . Sami zapracowali na to kim teraz są . A są kimś! Nie wnikam , ale odnoszę wrazenie , ze nie znasz sie na muzyce . Bill ma bardzo ładny głos gdy śpiewa bez playbecku , a to ze nie chce sie ubierac jak Olsenki na różowo , czy jak Us5 , to wymyślił sobia własny styl , niestety inni uwazają , ze jeżeli ktoś się wyróżnia to znaczy , ze jest gejem , ale tak mówią tylko zbuntowani antyfani , którzy nie mogą pogodzić się z tym , ze taki młody chlopak jak Bill ma taki wielki talent i razem z bratem i przyjaciółmi podbija świat . Nie wiem czemu nie mozesz wytrzymac tego , ze dla Niego wszystko sie układa . Ma szczęście i talent , wiec co sie głupio dziwisz , ze fanki ich kochają i pobiły by sie o zużytą chusteczkę do nosa? Nie wiem o co ci chodzi? Czym oni sie różnią od innych gwiazd , dla mnie tylko tym , ze są młodsi i bardziej pomysłowi . I dobrze , ze świat ich usłyszał , bo gdyby taki zespół sie zmarnował to była by totalna masakra . Nie rozumiem tez tego , ze napisałaś , iż ich fankami są 12-13latki , nie chciałaś urazić nikogo , ale na pewno uraziłaś wiele 12-13 latek ! Ile ty masz lat , ze gardzisz zespołami , które lubią trzynastolatki? Tak sie sklada , ze znam wiele trzynastolatek , które znaja sie lepiej na muzycy , niz ty , i z pewnością mają więcej w głowie ! Apropo tych filmików , które dodałaś , to wcale nie potwierdzają twoich słów . Ty chyba dziecko nie słyszałaś jak śpiewają inne gwiazdy bez playbecku , a Tokio Hotel poszło to na prawde świetnie , i "Schrei" i "Durch den monsun" a z właszcza z tymi grzechotaki , fajnie wyszło . Nawet , jeżli komuś to sie. nie podoba , to dla czego podkładasz komus świnie . Kręci cię to , czy jak? Jezeli masz cos do spiewania Billa bez playbecku to posłuchaj sobie najpierw piosenki bez tasmy tych gwiazd , które wypisałaś . Bill śpiewa na kazdym koncercie , na którym tylko moze , bez playbecku i wychodzi mu to dobrze , i to jest dowód na to , ze na prawdę ma talent! I zkąd wiesz , ze grają pod publikę? Chodzi o to , ze nie wiesz , a sie mądrzysz a inni zazdrosni antyfani ci przytakują , bo sami juz nie wiedzą czemu nie lubia TH , a jedyne zdanie na ich antyblogach to "Bill to gej" jakby innego słowa nie znali . A i jeszcze dziwnie mnie zdziwiło zdanie :
"Ludzie, błagam! Czy gdyby tworzyli muzykę z pasją, a nie w celu zbicia grubej kasy, to malowaliby się? " Po pierwsze , to nikt prucz Billa sie w TH nie maluje , wiec jak sie nie znasz , to nie pisz w liczbie mnogiej , bo to żałosne , a jezeli chcesz wiedziec , to Bill malował sie juz wczesnij niż ludzie go zauważyli więc radzę ci sie najpierw dobrze zapoznac z tym zespolem , jeżeli masz zamiar ich tak oceniac .Chce tez dodac ,ze te twoim zdaniem wspaniale wielce zespoly co tu wymienilas , na pewno mają kogoś kto im pisze piosenki , a Bill pisze sam i spiewa bez taśmy , i to sie nazywa prawdziwa dobra muzyka , a nie jakis zespół , w którego piosenkach więcej jest przeróbek niz prawdziwego głosu wokalizty , po to , zeby jakieś dziwne dziecko jak ty porównywało ten gnój do Tokio Hotel. A moze podasz tez linki do innych pisenek śpiewanych bez taśmy , czy potrafisz podkładać świnie tylko Tokio Hotel?Sorry , ale z pewnoscia więcej jest fanów , niż antyfanów tego zespolu , a to , ze tu wypowiedziało się wiecej zazdrosnych antyfanów , którzy oceniają jedynie po wyglądzie , to z pewnoscia nie zmieni opini tych , którzy uwielbiaja ten zespół . I te dwa zdania na koniec , przez , które plakac mi sie chcialo jak je przeczytalam . Nie no , nie moge no , pisze taka o tym jak nie lubi TH , powyciągala brudy , nawyzywała , skrytykowała 12-13latki , wmówiła , ze grają pod publikę , coś tam jeszcze dorzucila , ze się Bill maluje , jakby tego bylo malo to powiedziala to jeszcze w liczbie mnogiej , a na koniec napisala , ze nie zazdrosci im bo nimi niby gardzi , hahahah , przyznaj , że teraz tobie chyba tez chce sie plakac ze śmiechu . Zrywac boki mozna , chyba nic głuprzego na koniec sie nie dało napisać . No ale nie wnikam , są 12-13latki , które potrafią powiedziec cos mądrego , ale sa też starsze osoby , których hobby jest błaźnienie sie . Jeżeli chodzi o Blog27 , to ja tam nic do nich nie mam . Szkoda tylko , ze piosenek swoich nie mają i troche takie teksty niezbyt sensowne , ale śpiewanie im źle nie wychodzi . Niezbyt mądrze się wypowiadają , ale sie czpiać nie chce , nie slucham , nie wiele wiem na ich temat , więc nie bedę się wypowiadała , za to ty lubisz madrzyc się , nie znając TH . A na koniec chce dodać , ze pamięć o zespoleTH zostanie na zawsze , chociażby dla tego , ze tak sie wyróżniają i wokalnie i jezeli chodzi o styl , ale o kims takim jak np.Santana, Norah Jones, Dave Matthews Band, Alanis Morissette, Nirvana, Ray Charles, pamięć zaginie.

PS:Odnośnie zdania:"Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie jest coś podejrzanego w tym, że ktoś, kto osiągnął międzynarodowy sukces TYLKO I WYŁĄCZNIE dzięki własnej długiej, żmudnej, ciężkiej pracy, w wieku 13 lat, dosłownie z dnia na dzień z niczym nie wyróżniającego się dziecka staje się ogólnoświatową gwiazdą, której fani pozabijaliby się o jej zużytą chusteczkę do nosa." myslisz , że jak ktoś ma trzynaście lat to juz nie może być slawny i utalentowany??

myślisz że o nirvanie czy santanie ludzie zapomną. oj głupe dziecię. dziecko idź pocztać brawo bo to dla ciebie jedyna literatura i pooglądaj mtv bo to dla ciebie jedyne źródło wiedzy. th jest tworem jednosezonowym, zobaczysz że za 2 lata będziesz się wstydzić że ich słuchałaś. gwiazdy takie jak ACDC, The Rolling Stones, The DOors, Queen, Led Zeppelin, Dire Straits, Pink Floyd, Scorpions, Jimi Hendrx będzą żyć wiecznie bo tworzyli niestandardową, magiczną muzykę.

Nawet jak to byś powiedziała "obciachowi" the beatles są ważni bo oni dali podwaliny pod dzisiejszą muzykę!!!

więc Dziecko, nie pierdol!!!

Baiken_aka_Serpico

ja nie lubię tokio hotel, właściwie są mi obojętni, ale to co napisałaś, że o takim zespole jak Nirvana lub takich wykonawcach jak np. Norah Jones lub Santana nie będzie nikt pamiętał jest dla nich obrazą, bo wg mnie mają jednak trochę więcej talentu od wymalowanego 17- latka, który swoją sławę i uwielbienie rozkręcił jedynie na wizerunku, przez co zyskał i tak więcej wrogów. Możesz być też wściekła, że ktoś wyzywa ich od pedałów czy innych... lepiej nie będę wspominać, ale chyba każdy byłby zirytowany, gdyby nagle naskoczyła na niego grupa fanów tokio hotel i zaczęła wmawiać że jedyne co nimi kieruje to zazdrość. Dlatego nie zgadzam się z opinią założycielki tematu, która nie podała właściwie żadnych sensownych argumentów, tylko powtarzała co trzecie zdanie "bil nie śpiewa z plejbeku".
I co z tego, skoro i tak o ich zespole niedługo wszyscy zapomną. Wydali drugą płytę i co- jakoś to przeszło bez echa. Są tylko marionetkami i naprawdę nie ma im czego zazdrościć. A dałam im jeden, bo żadni z nich aktorzy a nie żeby mieli niską średnią, przez wrednych antyfanów. To tyle. Mam nadzieję, że za bardzo się nie rozgadałam.

Billy Joel śpiewa bez taśmy ;>

Boże, to musi być podpucha. To jest trol. Nikt nie jest tak głupi by pisać, że ludzie zapomną o Rayu Charlesie.

Jorjan

Ludzie nie zapomnieli o mozarcie i chopinie to mają charlsa zapomnieć?

[*].....................................niech żyje Bill!

Zapomną o Nirvanie? hahaha, rozwaliłaś mnie xD

Weź ty sie w łeb szczel! Ta durna i pozbawiona wartości nota jest chora na umysle tak jak Ty! To głupstwo porównywać TH do tych wiecznych zespołów i wykonawców!! Powiem jedno NIRVANA IS THE BEST!!

bbarbasia

Jedno tylko szkoda żę Kurt palną se w łeb :(

:))) po tylu miesiącach, ten post nadal mnie bawi.

Prezent dla fanki, która tu więcej nie zajrzała:
http://www.youtube.com/watch?v=GjpBg5zNO6E
Mokrych snów życzę :)

Jeśli chodzi o BK...makijaż bezbłędny. Nadal jednak widzę ten tyłozgryz.

użytkownik usunięty
Jorjan

Skoro według autorki tematu Tokio Hotel podbijają świat i są tak sławni to czemu profesjonalniści oceniają ich płyty na 2/10.
Oni nigdy nie będą sławni bo to banda dzieciaków,których karierą kierują producenci i myślą,że jak bez przerwy piszą o nich w Bravo to są niewiadomo jak sławni.
Nie potrzebnie się produkowałaś,wyznania 13'latki czytającej Bravo nikogo nie obchodzą.

Właśnie tylko w Bravo piszą o tak beznadziejnych zespołach.

użytkownik usunięty

-->A na koniec chce dodać , ze pamięć o zespoleTH zostanie na zawsze , chociażby dla tego , ze tak sie wyróżniają i wokalnie i jezeli chodzi o styl , ale o kims takim jak np.Santana, Norah Jones, Dave Matthews Band, Alanis Morissette, Nirvana, Ray Charles, pamięć zaginie<--
....................................................................

Największe brednie,wypowiedziane z ust kompletnego debila.
To co piszesz to PROFANACJA.

Chciałbym dodać dziecko,że właśnie o takich "gwiazdorach z Bravo" się zapomina.