Bill Kaulitz

Bill Kaulitz-Trümper

8,4
27 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Bill Kaulitz

Którą rolę z jego bogatej filmografii lubicie najbardziej?

bitter_sweet_2

no poczekaj! tu jest tyle kluczowych i oskarowych odsłon z billą w roli głównej, że przeglądanie ich zajmie mi co najmniej kilkanaście godzin... odpowiem może jutro lub po jutrze...!

bitter_sweet_2

Tu jest taka masa Oscar'owych ról, że chyba normalnie się rozpłacze.

bitter_sweet_2

że się pokazał w jednym filmie, to nie znaczy, że jest aktorem od którego trzeba wymagać oskarowych ról
przecież to wokalista

bitter_sweet_2

A tak w ogóle to to jest strona filmweb.pl na której powinny się znaleźć same filmy oraz aktorzy i aktorki. A nie bzdurni piosenkarze typu "Billuś".

bitter_sweet_2

jego filmografia by sie tu nie zmiescila wiec wiecie XD

bitter_sweet_2

co racja to racja.

n_a_t_a_l_i_a

ej no nie przesadzaj.jak mam wybrać najlepszą rolę?przecież on w każdym filmie był równie wspaniały.

n_a_t_a_l_i_a

ok... wyrobiłam się szybko z przeglądaniem roli...:) myślałam, że będę dopiero na marzec, lub kwiecień...
a co do roli... to nie wiem jaka najlepsza, bo już je zapomniałam... ale drugi raz przeglądać nie będę, bo zmarnowałam na to półtora miesiąca!

bitter_sweet_2

Mnie się podobał w offowym obrazie "Człowiek szczur". Billy grała tytułowom rolem, niestety nie wymieniony w czołoofce.

Birke_La_Folle

Zdecydowanie w Verrückt nach dir jako młody chłopak.

xavi1991

eee a może dziewczynka? XDDDD kto tam tego\tą pedała\pedałkę wie XDDD

bitter_sweet_2

Bill jest świetnym piosenkarzem i aktorem. W jakiej roli nie zagra i tak wypadnie świetnie
<buhahah> Chyba sami w to nie wierzycie.

bitter_sweet_2

A spójrzcie na nagrody!!!!!
MATKO TAM 24 OSKARY!!
LAAAAAAAAHHAHAHHAHAHAHAAHHAHAAAAAA

Shakespeare

Mnie się najbardziej podobał w tym filmie Spielberga z Tomem Hanksem "Szeregowiec Kałlic". Film otrzymał pięćdziesiątpięć oscarów.