Bill Kaulitz

Bill Kaulitz-Trümper

8,4
27 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Bill Kaulitz

Nie rozumiem. Ostatnio też mi się Bill coraz mniej podoba. To kjest nienormalne, że się maluje, ale muze grają fajna! Owszam Tom z tymi dradami, a Bill z makijażem przesadza! Ale tona prawde jest dobra muza, ni jakiś hip-hop, czy rap lub techno, których nienawidzę! Pop-rock. To mi odpowiada. A teraz stalo się takie populare- "NIE LUBIĆ TOKIO HOTEL"

Arwen_7

Ludzie, czy jest sens dodawać takie ciekawostki!!!???!!! http://www.filmweb.pl/PersonUpdate?id=599297&contrib.id=502530 [www.filmweb.pl/PersonUp...]

Arwen_7

Oczywiście, że jest sens. Ich trzeba zniszczyć.. zniweczyć... zaszatkować...

Szem

Buahahhaha ale się uśmiałam!!! I zgadzam się z Corsage jest sens!!!

_RoZZie_

Haha ta ciekawostka mnie powaliła :D
Precz z TH!

Kathleen

hehe, ciekawostka super... ale sądze, że nikt nigdy na to pyt. odp. nie znajdzie :P

_RoZZie_

O ludzie... Co to się porobiło... A myślałem, że to ja jestem wredny... złośliwy... zawzięty... szalony!

A u was, skąd tyle zaciekłości? Rany gościa! Ludzie! Wrzućcie trochę na luz! Naprawdę AŻ TAK ich nienawidzicie? Czy to tylko taka moda?

A może to z przewrotności? Może niektóre z was, drogie panie, tak naprawdę marzy o tym, że kiedyś spotka tego dżentelmena i swoją oziębłością zdobędzie jego serce?

użytkownik usunięty
Arwen_7

Fajna ciekawostka... No, kto wie... Może to prawda :)

Arwen_7

hahahahah ciekawostka poprostu bombastyczna. Zgadzam sie z nia w 100 % ;P hahaha

użytkownik usunięty
Bella_Mafia

Mają fajną muzę???????? Chyba oszalałas. Ich się nie da słuchać!!

1. Ta młoda dama nie umie śpiewać
2. Wszyscy są święcie przekonani, że to facet
3. Ma denne piosenki, których sensu prawdopodobnie nie rozumie
4. Zaślepiona fankami tworzy coraz gorsze kity
5. Ma urodę godną Paris Hilton

czy to wystarczające powody, żeby jej nienawidzić?

Lubie_ser

Jak weszlam do pokoju gdzie lecial ich teledysk to pierwsze co mi przemknelo przez mysl to bylo "bosh jak ONA wyglada"

flexia

Dziekuje za pochwały za ciekawa ciekawostke, ktorej mi niestety nie przyjeli :P

digital8

bezsensowna ciekawostka to jest chlopak... sam mowil i sie smial ze to jest chwyt marketingowy!!!

Arwen_7

Ja też nierozumiem czemu wszyscy tak na nich najezdzaja. Oni sa bardzo fajni i ich lubie. A najbardziej Gustava...

regina_3

No bo to też zależy od gustu. Ja np. nie nawidze chłopaków którzy się przemieniają w baby i się malują :p Sorry, ale to chyba należy do dziewczyn, no nie??
Pozdrawiam:D

regina_3

No bo to też zależy od gustu. Ja np. nie nawidze chłopaków którzy się przemieniają w baby i się malują :p Sorry, ale to chyba należy do dziewczyn, no nie??
Pozdrawiam:D

Arwen_7

ha ha ha nie zaakceptują ci tej ciekawostki ale jest niezła:))))))rozśmieszyło mnie to

użytkownik usunięty
Nathalia

:)) dla mnie tokio hotel to nie muzyka

Arwen_7

za to, że istnieją na tym świecie to ja ich nie lubie

użytkownik usunięty
Arwen_7

Ale się uśmiałem, powinni zaakceptować tą ciekawostkę. Nie cierpię ich ponieważ robia wiele szumu i ten ,,image" O_O