Nie rozumiem. Ostatnio też mi się Bill coraz mniej podoba. To kjest nienormalne, że się maluje, ale muze grają fajna! Owszam Tom z tymi dradami, a Bill z makijażem przesadza! Ale tona prawde jest dobra muza, ni jakiś hip-hop, czy rap lub techno, których nienawidzę! Pop-rock. To mi odpowiada. A teraz stalo się takie populare- "NIE LUBIĆ TOKIO HOTEL"
Ludzie, czy jest sens dodawać takie ciekawostki!!!???!!! http://www.filmweb.pl/PersonUpdate?id=599297&contrib.id=502530 [www.filmweb.pl/PersonUp...]
O ludzie... Co to się porobiło... A myślałem, że to ja jestem wredny... złośliwy... zawzięty... szalony!
A u was, skąd tyle zaciekłości? Rany gościa! Ludzie! Wrzućcie trochę na luz! Naprawdę AŻ TAK ich nienawidzicie? Czy to tylko taka moda?
A może to z przewrotności? Może niektóre z was, drogie panie, tak naprawdę marzy o tym, że kiedyś spotka tego dżentelmena i swoją oziębłością zdobędzie jego serce?
1. Ta młoda dama nie umie śpiewać
2. Wszyscy są święcie przekonani, że to facet
3. Ma denne piosenki, których sensu prawdopodobnie nie rozumie
4. Zaślepiona fankami tworzy coraz gorsze kity
5. Ma urodę godną Paris Hilton
czy to wystarczające powody, żeby jej nienawidzić?
Jak weszlam do pokoju gdzie lecial ich teledysk to pierwsze co mi przemknelo przez mysl to bylo "bosh jak ONA wyglada"
Ja też nierozumiem czemu wszyscy tak na nich najezdzaja. Oni sa bardzo fajni i ich lubie. A najbardziej Gustava...
No bo to też zależy od gustu. Ja np. nie nawidze chłopaków którzy się przemieniają w baby i się malują :p Sorry, ale to chyba należy do dziewczyn, no nie??
Pozdrawiam:D
No bo to też zależy od gustu. Ja np. nie nawidze chłopaków którzy się przemieniają w baby i się malują :p Sorry, ale to chyba należy do dziewczyn, no nie??
Pozdrawiam:D