po nowej fotce profilowej na filweb bezapelacyjnie stwierdzam, że jest to kobieta ('kaulitzwoman')
ma bardzo ładnie pomalowane oczy, idealnie dopasowany cień do powiek, współgrający z 'mrocznym' imidżem i wągrem na brodzie
moje serce krwawi, ponieważ nie widać tutaj perfekcyjnego manicuru, a także obcasików ;c
jak by nie patrzeć, przypomina tu vaneskę z high school
a taki golf to ma moja koleżanka z klasy
dodając jeszcze kobiecą biżuterie.... Juz od najmłodszych lat wykazywał skłonność do damskich ciuszków, zakładając spódniczki w kratke. Teraz upodabnia się do modelki Haidi Klum i kręci tyłkiem.
Ehm... To na brodzie to znamię, a nie wągier. Tak tylko dla informacji :) Ale nie da się zaprzeczyć - chociaż jestm fanką TH, to jednakże wygląd jego jest "nieco" kobiecy ^^
Jest wielu mężczyzn przypominających kobietę, a to dlatego, że mają taką urodę! To samo tyczy się kobiet, nie jedna wygląda jak typowy facet. To jest normalne na tym świecie... Nie rozumiem waszych głupich pobudek. Nawet mój znajomy wygląda jak panna, wystarczy założyć perukę i pomalować go nieco. Sam dobrze o tym wie i nikt się z niego z tego powodu nie śmieje. A moim zdaniem "ładnych" facetów jest bardzo niewiele.
Jest wielu mężczyzn przypominających kobietę, a to dlatego, że mają taką urodę! To samo tyczy się kobiet, nie jedna wygląda jak typowy facet. To jest normalne na tym świecie... Nie rozumiem waszych głupich pobudek. Nawet mój znajomy wygląda jak panna, wystarczy założyć perukę i pomalować go nieco. Sam dobrze o tym wie i nikt się z niego z tego powodu nie śmieje. A moim zdaniem "ładnych" facetów jest bardzo niewiele.
Nie sposób nie zareagować na taki post... Ogromnie nie lubię gdy ludzie w ten wsposob oceniają drugiego człowieka. krytyka czyjegoś stylu ubierania się przykladowo a brak tolerancji i bycie nierzadko wularnym w tej kwestii to juz przesada. To co napisales odzwierciedla Ciebie tak sądze z resztą Twoj nick mowi sam za siebie....Pan wredny...