Bob MarleyI

Robert Nesta Marley

powrót do forum osoby Bob Marley

Jak chcecie naprawdę muzyki na poziomie to posłuchajcie na przykład zespołu Behemoth. To jest dopiero coś. Szczęki wam opadną.

PsychoGrzesiek

Podobno zrobiono przeróbki z piosenek Behemothu. Popatrz na YT.

Marik1234

Nic nie wiesz o Bobie Marleyu, hejcie

roadtozion

Ten kto założył temat nic nie wie na temat Boba Marleja.

PsychoGrzesiek

Pffff, walnięty szczeniak. Trollujesz aż strach. I nie odpowiesz do tego na posty. Muzyka?! Pisałem już wcześniej, że Behemoth jest naprawdę dobrym zespołem pozerska cioto. Kalasz rodzaj metala takimi wypowiedziami. Gównierzu, nie ogarniam, jak możesz się tak wymądrzać, jeśli nie wiesz nic o wykonawcy.
Szczerze, nie lubię BM, ale szanuję, był muzykiem i to dość utalentowanym. Wiem to, bo lata temu mój brat fanował mu. Więc nie wciskaj mi kitu, bo znając życie zapieprzasz po mieście w koszuklach z 'true' zespołami Slipknot, Korn czy The Offspring. Śmiać mi się chce na widok twoich postó. Troll zasrany.
Dorośnij cioto, bo przez takich jak ty, odbierają moją subkulturę jako nietolerancyjną, co nie jest prawdą. Po prostu spieprzaj i nie wracaj.

PsychoGrzesiek

Zgadzam się z roadtozion i Marik1234. Od samego patrzenia na ten zespół robi mi się nie dobrze. Reggae jest to piękna muzyka która opowiada o miłości(do życia, samochodu czy partnera lub partnerki).

PsychoGrzesiek

Tak naprawdę to jak się nie słucha jakiegoś typu muzyki to nie powinno się go obrażać ja kiedyś słuchałem reggae, teraz słucham gangsta rapu ale nadal mam szacunek do reggae. Nigdy nie słuchałem rocka ani metalu a mimo tego potrafię mieć szacunek dla ludzi którzy słuchają takiej muzyki. Każdy ma po prostu inny gust.I raczej szczęka by mi nie opadła na dźwięk Behemotha, raczej by mnie głowa rozbolała od tego "krzyku" wszechobecnego w metalu, tak jak ktoś inny mógłby zanudzić się słuchając 2paca ;)

PsychoGrzesiek

Gdybym tylko wiedział gdzie mieszkasz