wypromowane beztalencie, każdy film z jego udziałem to gniot!
Beztalencie, promowane gdzie się tylko da, a najgorsze, że jego zarobki są kosmiczne! Ten chłop to katastrofa. Brzydki, przezroczysty, nieszczery w rolach, bez wyrazu. Nie żądam pięknej twarzy, ale cechy...A on nie ma ani jednej.
Zgadzam się w 100 %. Powinien mieć w sobie chociaż coś, a on nie ma kompletnie nic. Nigdy nie zrozumiem jego popularności, fenomenu, zarobków w naszym kraju.
Nie, noelya nie ściemnia ;) Faktycznie jego rola w "Big Love" ograniczyła się do piłowania obleśnie długich paznokci :P Swoją drogą, ciekawa jestem, ile zgarnął za te kilka sekund...
Zawsze miałem wrażenie, że w Symetrii to on nie grał. On był tam po prostu sobą. Dlatego tak dobrze mu to wyszło. No i film był bardzo dobry a to wiele pomaga w dobrej ocenie tej roli.
nie no racja to bylo widac, ze prostak grał bardzo prawdziwie czyli byl soba lub po czesci byl soba.
No akurat w Wojnie Polsko-Ruskiej wykonał prawdziwą rolę życia! Przy okazji ten film jest przezajeb*sty, wszyscy którzy sądzą inaczej- Po prostu głupcy.
Zgadzam się w 100%. Kompletne aktorskie dno. Nie mogę wręcz uwierzyć, że ukończył Akademię Teatralną w Warszawie, chyba tam wymagania spadły do poziomu braci Mroczków. W dodatku potwierdza swoje wieśniactwo prywatnie i na salonach.
nie podobał Ci się najpiękniejszy, najprzystojniejszy amant polskiego kina biegający w dresiku albo siurdakiem, no i jeszcze ze śliną cieknącą po brodzie?