Borys Szyc

Borys Michał Michalak

7,0
49 734 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Borys Szyc

Cholernie mnie wkurza

użytkownik usunięty

wypromowane beztalencie, każdy film z jego udziałem to gniot!

potwierdzam!

alicek246

Ja nie potwierdzam.

Podzielam zdanie, totalne beztalencie

Beztalencie, promowane gdzie się tylko da, a najgorsze, że jego zarobki są kosmiczne! Ten chłop to katastrofa. Brzydki, przezroczysty, nieszczery w rolach, bez wyrazu. Nie żądam pięknej twarzy, ale cechy...A on nie ma ani jednej.

classical

Zgadzam się w 100 %. Powinien mieć w sobie chociaż coś, a on nie ma kompletnie nic. Nigdy nie zrozumiem jego popularności, fenomenu, zarobków w naszym kraju.

Jego najlepsza rola to piłowanie paznokcia w 'Big Love' :D

noelya

to jest taki żart no nie?

Emillia_

Nie, noelya nie ściemnia ;) Faktycznie jego rola w "Big Love" ograniczyła się do piłowania obleśnie długich paznokci :P Swoją drogą, ciekawa jestem, ile zgarnął za te kilka sekund...

noelya

Jego najlepsza rola to Borys Szyc.

kowalsky20

w Symetrii mi sie podobal, pasował tam. Reszta filmów albo nijaka albo gnioty.

razielospl

Zawsze miałem wrażenie, że w Symetrii to on nie grał. On był tam po prostu sobą. Dlatego tak dobrze mu to wyszło. No i film był bardzo dobry a to wiele pomaga w dobrej ocenie tej roli.

kowalsky20

nie no racja to bylo widac, ze prostak grał bardzo prawdziwie czyli byl soba lub po czesci byl soba.

No akurat w Wojnie Polsko-Ruskiej wykonał prawdziwą rolę życia! Przy okazji ten film jest przezajeb*sty, wszyscy którzy sądzą inaczej- Po prostu głupcy.

Zgadzam się w 100%. Kompletne aktorskie dno. Nie mogę wręcz uwierzyć, że ukończył Akademię Teatralną w Warszawie, chyba tam wymagania spadły do poziomu braci Mroczków. W dodatku potwierdza swoje wieśniactwo prywatnie i na salonach.

Krasnoarmiejec

nie podobał Ci się najpiękniejszy, najprzystojniejszy amant polskiego kina biegający w dresiku albo siurdakiem, no i jeszcze ze śliną cieknącą po brodzie?

wojteksiwy757

Skończył się na reklamie Axe !

Krasnoarmiejec

Dokładnie - a taki był ładny - amerykański...hehe

użytkownik usunięty

Jeden z lepszych polskich aktorów

tia jasne

użytkownik usunięty
wojteksiwy757

no a nie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty